Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

selam kızlar dünkü sayfaları okuyordum.......................
herkese merhabalar.............
baya hareketli ....................
bugun güzel şeyler olur umarımmmmmm

sayılır sayılır:roflol: sadece ii yıllar mı demek istemiş pekı:uhm:

sanırım öyle... açamadım çünkü 2 kere aradı ama...
"mrb nasılsın ? iyi yıllar demek için aramıştım... kendine iyi bak..."

ben de " teşekkür ederim sana da iyi yıllar... aradığını duymamışım" dedim... sonra ne aradı ne de msj attı... demek ki sadece onun için aramış... bu durumda sesini duymamam süper oldu ...

evet ya hemen affetme... yanlış hatırlamıyorsam işiyle ilgili sorun vardı değil mi... bir adım filan atsın sonra affedersin... inandırması lazım... madem her saniye zor geliyor ona... ne bileyim başka işlere filan başvursun en azından... sen de o zaman inanabilirsin belki...:sm_confused:

Mavicim ben seni başka bir konudan mı hatırlıyorum, yanılmıyorsam. Hani evlenmek için işini değiştirmesini şart koşmuştun o da senelerdir bir şey yapmamıştı bu konuda di mi?

offfffffff anlayamıyorum bu erkekleri..ne oldu yanı ii yıllar dıyınce ne oluooo.ne dğişti sankıklava:

Mavicim ben seni başka bir konudan mı hatırlıyorum, yanılmıyorsam. Hani evlenmek için işini değiştirmesini şart koşmuştun o da senelerdir bir şey yapmamıştı bu konuda di mi?

evet tatlım o konudan dolayı ayrıldık ..ama sağolsun hem bişiy yapmıyor hemde ayrılmak istemiyor :bbo:

eski sevgililerinden yılbaşı egcesi arayan varmı kızlar?

kızlar benim gecem kötü geçti yılbaşında bu dengesiz adam gecemi berbat etti,o geceki mesajlarımı okursanız daha iyi anlaşılır durum. msnden engellemiş beni halen silmemiş,bende çok kararsız kaldım napim silip tamamenhayatımdan çıkarayımmı yoksa msn.de dursun mu diye bin kere ekleyip sildim,sonunda msn.de bırakmaya karar verdim,bigün açar illaki engeli bigün,bende hata yaptım ama bana dengesizlikleriyle resmen eziyet etti off off bu eski sevgilileeeerr ne çektiysem onlardan çektiiimmm bilsem sevgili olurmuydummmmm

evet tatlım o konudan dolayı ayrıldık ..ama sağolsun hem bişiy yapmıyor hemde ayrılmak istemiyor :bbo:

Üzüldüm canım, ama ben sana o zaman da çok hak vermiştim.
En azından ne istediğini biliyorsun bu büyük bir meziyet demiştim.
Gerçekten de öyle.
Evet tabi ki sizin için çalışıyor didiniyor ama yüzünü zor görebileceğin bir kocayla mutsuz bir evlilik yapmaktansa (ki sen kuralları en başta koymuşsun zaten) hiç böyle bir maceraya girmemek daha doğru.
3 kuruş daha az kazansın ama birbirinizin yanında olun.
Dilerim o da sana adımlar atar, atıyor da görebildiğim kadarıyla ama lafla da peynir gemisi yürümüyor ne yazık ki.

tatlım ya bak yılbaşı geceni mahvetti... dününün ; ondan önceki günü ... bari bugün düşünme... boşveeer ... ama bence sil msnden... o çok isterse konuşabilir zaten seninle sen silmiş olsan bile... ama engelleme ... artık sen bir adım atma bu konuyla ilgili... biraz ağırdan sat kendini şekerim ... :jeyyar:

şey düşündüm,msn kişisel iletime ben üzgünüm ama işte hani sende çokyaptın gibilerinden bişi,nasılsa görcek silmemiş çünkü engelliyim,ne dersiniz öle bişi yapıyımmı

bence de bir hareket lazım bu arkadaşa... çene değil eller çalışsın :jeyyar: bizim patron böyle söyler...

şey düşündüm,msn kişisel iletime ben üzgünüm ama işte hani sende çokyaptın gibilerinden bişi,nasılsa görcek silmemiş çünkü engelliyim,ne dersiniz öle bişi yapıyımmı

HAYIIIIIIIRRRR ... AYY SEN DE SAFLAŞTIN BE CİCİM ...
vallahi girişicem sana :mymeka: klava: Çok üzgünüm çoook

canım kızcam sana ammmaaaaaaaaaaaaaa:mymeka::mymeka::mymeka:

ayy ankaradakiler toplaşın... benim yerime de vurun bi tane yaaa...

aa benim saf prensesim ; leylalık yapma anacım... sen böyle umrunda olduğunu dağa taşa göke ilan edersen daha çok ağlarsın be güzelim... bizden de daha çok dayak yersin valla.. kaydirigubbakcemile

ay 006 bırak kuzummm bıraaaaaak artıkkkk.bak kendinde söylüyorsunn nasılsa ENGELLİYİMM diyorsunn. kuzum adam seni engellemiş bırak artık... bırak ta o dolaşsn bıraz peşindeklava:

ben ankarada değilim ama:1no2:
bu görevi monaya verelim.............
ne dersin böcük kaydirigubbakcemile5

monakötükedihüsokötükedihüso gerekenleri yapar klava::mymeka::mymeka::mymeka:

ben ankarada değilim ama:1no2:
bu görevi monaya verelim.............
ne dersin böcük kaydirigubbakcemile5

monakötükedihüsokötükedihüso gerekenleri yapar klava::mymeka::mymeka::mymeka:

valla olur canım ... ankara sana 3 saat bana 7 saat ... şimdi ben yola çıksam akşama ordayım... sen de öğleden sonra çık... aşti de buluşuruz ... monam da bizi kızılaydan alır ... ayy ne bileyim bişiler yapmak lazım bizim leylayaaaa klava:

aynen...........
006 canım tam adresini veririmisin.......
sana çiçek vercemde.....a.s.

006 duymasın......yerimseniben
bu arada biletimi ayarlayacam....gamyoncuiremsu
saat 3 gibi ankarada olurum.....
bu kutsal görevi yerine getirirm....Çok üzgünüm çoook:mymeka:

006 canım benım ne olur........canım arkadaşım ne olur.
O geri zekalı erkek müsvettesi için üzülme artıkkkkk
tepkisiz kal........
Ne olur..........
Seniüzmesine izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…