sayılır sayılır:roflol: sadece ii yıllar mı demek istemiş pekı:uhm:
günaydın kızlarrr..
hem mutlu hem karışığım napcagımı bilemiyorummm
dün tekrar mesaj atmış seni ihmal ettim gereken degeri veremedim en önemlisi evlenmek için gerekenleri yapmakta geciktim ne yapsan ne desen az bana demiş..biliyorum çok üzdüm ama sende emin olki bende çok üzülüyorum sensiz gecen her saniyeme demiş..ama ben yine cevap vermedim ..şirinlik yapmak için habire mesaj atıyor bana .
mesaj atmaktan başka bildikleri bir gönül alma yolu yok bunların yaaa ne kadar ruhsuzlar
sürünsün biraz 5 senedir kuzu gibi bekliyorum şimdi sıra onda :1closedeyes:
günaydın kızlarrr..
hem mutlu hem karışığım napcagımı bilemiyorummm
dün tekrar mesaj atmış seni ihmal ettim gereken degeri veremedim en önemlisi evlenmek için gerekenleri yapmakta geciktim ne yapsan ne desen az bana demiş..biliyorum çok üzdüm ama sende emin olki bende çok üzülüyorum sensiz gecen her saniyeme demiş..ama ben yine cevap vermedim ..şirinlik yapmak için habire mesaj atıyor bana .
mesaj atmaktan başka bildikleri bir gönül alma yolu yok bunların yaaa ne kadar ruhsuzlar
sürünsün biraz 5 senedir kuzu gibi bekliyorum şimdi sıra onda :1closedeyes:
sanırım öyle... açamadım çünkü 2 kere aradı ama...
"mrb nasılsın ? iyi yıllar demek için aramıştım... kendine iyi bak..."
ben de " teşekkür ederim sana da iyi yıllar... aradığını duymamışım" dedim... sonra ne aradı ne de msj attı... demek ki sadece onun için aramış... bu durumda sesini duymamam süper oldu ...
Mavicim ben seni başka bir konudan mı hatırlıyorum, yanılmıyorsam. Hani evlenmek için işini değiştirmesini şart koşmuştun o da senelerdir bir şey yapmamıştı bu konuda di mi?
slm 006 cok teskkurler saol..ii olmaya çalışıyoruzz. ama burası cok soguk ya..şuan şirketteyım ve elektrıklı sobayı actım..kalorifer petegının başucumda olmasına rağmen:jeyyar: sen nasılsn..:1hug:
bende iyi değilim. yılbaşı 12 de aradım cevap veremdi. dün aradım gayet resmi konuşuyor. ama ben ilk defa ona ağlamadan sanki iyiyimişim gibi konuştum. sonra oturdum ağladım. bütün gece. ya kızlar hala alışamadım. eski kız arakdaşıyla konuşuyomuş. bana kendi söyledi. ya salak mı bu adam ya. nefret etmem lazımken hala seviyorum ama dün resimlerini odamdan kaldırdım.senağlama
eski sevgililerinden yılbaşı egcesi arayan varmı kızlar?
evet tatlım o konudan dolayı ayrıldık ..ama sağolsun hem bişiy yapmıyor hemde ayrılmak istemiyor :bbo:
kızlar benim gecem kötü geçti yılbaşında bu dengesiz adam gecemi berbat etti,o geceki mesajlarımı okursanız daha iyi anlaşılır durum. msnden engellemiş beni halen silmemiş,bende çok kararsız kaldım napim silip tamamenhayatımdan çıkarayımmı yoksa msn.de dursun mu diye bin kere ekleyip sildim,sonunda msn.de bırakmaya karar verdim,bigün açar illaki engeli bigün,bende hata yaptım ama bana dengesizlikleriyle resmen eziyet etti off off bu eski sevgilileeeerr ne çektiysem onlardan çektiiimmm bilsem sevgili olurmuydummmmm
Üzüldüm canım, ama ben sana o zaman da çok hak vermiştim.
En azından ne istediğini biliyorsun bu büyük bir meziyet demiştim.
Gerçekten de öyle.
Evet tabi ki sizin için çalışıyor didiniyor ama yüzünü zor görebileceğin bir kocayla mutsuz bir evlilik yapmaktansa (ki sen kuralları en başta koymuşsun zaten) hiç böyle bir maceraya girmemek daha doğru.
3 kuruş daha az kazansın ama birbirinizin yanında olun.
Dilerim o da sana adımlar atar, atıyor da görebildiğim kadarıyla ama lafla da peynir gemisi yürümüyor ne yazık ki.
şey düşündüm,msn kişisel iletime ben üzgünüm ama işte hani sende çokyaptın gibilerinden bişi,nasılsa görcek silmemiş çünkü engelliyim,ne dersiniz öle bişi yapıyımmı
şey düşündüm,msn kişisel iletime ben üzgünüm ama işte hani sende çokyaptın gibilerinden bişi,nasılsa görcek silmemiş çünkü engelliyim,ne dersiniz öle bişi yapıyımmı
canım kızcam sana ammmaaaaaaaaaaaaaa:mymeka::mymeka::mymeka:
ayy ankaradakiler toplaşın... benim yerime de vurun bi tane yaaa...
aa benim saf prensesim ; leylalık yapma anacım... sen böyle umrunda olduğunu dağa taşa göke ilan edersen daha çok ağlarsın be güzelim... bizden de daha çok dayak yersin valla.. kaydirigubbakcemile
ben ankarada değilim ama:1no2:
bu görevi monaya verelim.............
ne dersin böcük kaydirigubbakcemile5
monakötükedihüsokötükedihüso gerekenleri yaparklava::mymeka::mymeka::mymeka:
valla olur canım ... ankara sana 3 saat bana 7 saat ... şimdi ben yola çıksam akşama ordayım... sen de öğleden sonra çık... aşti de buluşuruz ... monam da bizi kızılaydan alır ... ayy ne bileyim bişiler yapmak lazım bizim leylayaaaaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?