Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bı engellı kaldırsamı
Bı engellı kaldırsamı
beklemiyorum artııkkkk şu dakka itibariyle beklemiyoruuumm tamammı misafir bak sende şahitsin beklemiyorumm
boşver tatlım... açma ne söyleyeceksin daha fazla... sen yeterince açık ve net oldun... yine duygularından bahsedecek cesareti gösterdin... ama karşılığı ne kocaman bir hiç...
hem düşün ne yazdın sen bilmiyorum o kısmını değiştirdin mi ama ;
bikaç gündür bakmadım maillerime halim yoktu gibi bişi yazdın değil mi... bakıp sana okkalı bi cvp verdiğime göre demek ki daha iyiyim...
ne önemi var doktora gittim ya da gitmedim...
aptal şey onca şey arasında takıldığı bu ... niye üste çıkmaya çalışıyor... sen bana bir cevap vermedin ; günlerdir ben kriz geçiriyorum... hala daha istediğim cevabı vermiyorsun demiş adam ...
oldu onun istediği cevabı ver ; onun istediği gibi uzak ol ; onun istediği gibi ayrılık acısı çek ; onun istediği gibi ona acı çektirme... başkaaaa ???
herşeyi onun istediğine göre yaşayacaksan ne anlamı var sen olmanın ? bırak kendi kendine istediği gibi yaşasın... aptal baytarklava:
Yok gülüm yok... hiçbir şey yapacak halde değilim.
Canım da istemiyor zaten.
Yorganın altına girip yaşamam gereken ne varsa yaşayacağım.
Bu işin kuralı bu.
Göreceğim varmış demek ki daha, tüketememişim çilemi bunca yıla rağmen.. görelim bakalım.
Alıştık nasılsa.
İnanıp inanıp yıkılmaya...
Olsun... sağlık olsun.
Bu da geçer.
Bıkkınlık geldi artık ama geçer.
Hepinizi öpüyorum.
Allah sizinle olsun...
24 saat msn.de küçük burjuva iphone'dan bağlanıyo ....lalesi kötükedihüso görmemesi gibi bi durum yok yani, ama belli çok kızmış,napalım hıdır budur olayı yani kaydirigubbakcemile3
YA BI GELSE KIZARIM ZATEN IYI KONUSAMAM NEYSE VAZGECTIM ENGELLDEN
RAHAT UYUYAMAZ INSAHLLAH
NE DIYIM YANIklava:
klava:
klava:
HASTA ETTI BENI
O basını hıc degıstırmedım zaten cok merak ettmıssın arasaydın o kısmını halen aramıyorrrrr
hayır benım anlamadıgım benı takmıyorsun madem bu doktor takıntısı nedır yanı cıdden ben bu ınsanı cözemedım
Al işte jetonu düşen bir lale daha...
Al işte jetonu düşen bir lale daha...