Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

24 saat msn.de küçük burjuva iphone'dan bağlanıyo ....lalesi kötükedihüso görmemesi gibi bi durum yok yani, ama belli çok kızmış,napalım hıdır budur olayı yani kaydirigubbakcemile3

beklemiyorum artııkkkk şu dakka itibariyle beklemiyoruuumm tamammı misafir bak sende şahitsin beklemiyorumm

Bı engellı kaldırsamı

boşver tatlım... açma ne söyleyeceksin daha fazla... sen yeterince açık ve net oldun... yine duygularından bahsedecek cesareti gösterdin... ama karşılığı ne kocaman bir hiç...

hem düşün ne yazdın sen bilmiyorum o kısmını değiştirdin mi ama ;

bikaç gündür bakmadım maillerime halim yoktu gibi bişi yazdın değil mi... bakıp sana okkalı bi cvp verdiğime göre demek ki daha iyiyim...

ne önemi var doktora gittim ya da gitmedim...

aptal şey onca şey arasında takıldığı bu ... niye üste çıkmaya çalışıyor... sen bana bir cevap vermedin ; günlerdir ben kriz geçiriyorum... hala daha istediğim cevabı vermiyorsun demiş adam ...

oldu onun istediği cevabı ver ; onun istediği gibi uzak ol ; onun istediği gibi ayrılık acısı çek ; onun istediği gibi ona acı çektirme... başkaaaa ???

herşeyi onun istediğine göre yaşayacaksan ne anlamı var sen olmanın ? bırak kendi kendine istediği gibi yaşasın... aptal baytar :oklava:

boşver tatlım... açma ne söyleyeceksin daha fazla... sen yeterince açık ve net oldun... yine duygularından bahsedecek cesareti gösterdin... ama karşılığı ne kocaman bir hiç...

hem düşün ne yazdın sen bilmiyorum o kısmını değiştirdin mi ama ;

bikaç gündür bakmadım maillerime halim yoktu gibi bişi yazdın değil mi... bakıp sana okkalı bi cvp verdiğime göre demek ki daha iyiyim...

ne önemi var doktora gittim ya da gitmedim...

aptal şey onca şey arasında takıldığı bu ... niye üste çıkmaya çalışıyor... sen bana bir cevap vermedin ; günlerdir ben kriz geçiriyorum... hala daha istediğim cevabı vermiyorsun demiş adam ...

oldu onun istediği cevabı ver ; onun istediği gibi uzak ol ; onun istediği gibi ayrılık acısı çek ; onun istediği gibi ona acı çektirme... başkaaaa ???

herşeyi onun istediğine göre yaşayacaksan ne anlamı var sen olmanın ? bırak kendi kendine istediği gibi yaşasın... aptal baytar :oklava:

YA BI GELSE KIZARIM ZATEN IYI KONUSAMAM NEYSE VAZGECTIM ENGELLDEN

RAHAT UYUYAMAZ INSAHLLAH

NE DIYIM YANI :oklava: :oklava: :oklava:

HASTA ETTI BENI

Yok gülüm yok... hiçbir şey yapacak halde değilim.
Canım da istemiyor zaten.
Yorganın altına girip yaşamam gereken ne varsa yaşayacağım.
Bu işin kuralı bu.
Göreceğim varmış demek ki daha, tüketememişim çilemi bunca yıla rağmen.. görelim bakalım.
Alıştık nasılsa.
İnanıp inanıp yıkılmaya...
Olsun... sağlık olsun.
Bu da geçer.
Bıkkınlık geldi artık ama geçer.
Hepinizi öpüyorum.
Allah sizinle olsun...

peki canım... sabah okursun belki... ben bir ara artık karşılıksız sevmekten bıkıp usanmıştım... ama kaç oldu ben sayısını hatırlamıyorum ama 25 yaşıma kadar ilkokuldan itibaren aşık olduğumu düşünürsek olmuştur 10 filan ... tabii çok sağlamları da oldu ; öle bikaç aylık olanları da... ama hep istediğim gibi değildi... her seferinde yeni heves ; yeni hayal kırıklığı...

haaa en sonunda buldum karşılığını sevgimin... 2 yıl emek verdim... aaa bi de baktım tam değilmiş karşılığı sevgimin... eee bi süre de böyle takılırım... ama sonuçta bu çok daha acıydı... demek ki beterin beteri varmış... o yüzden şükredelim halimize...

sana da Allah rahatlık versin canım... :teselli: a.s.

O basını hıc degıstırmedım zaten cok merak ettmıssın arasaydın o kısmını halen aramıyorrrrr

hayır benım anlamadıgım benı takmıyorsun madem bu doktor takıntısı nedır yanı cıdden ben bu ınsanı cözemedım

24 saat msn.de küçük burjuva iphone'dan bağlanıyo ....lalesi kötükedihüso görmemesi gibi bi durum yok yani, ama belli çok kızmış,napalım hıdır budur olayı yani kaydirigubbakcemile3

demek ki adam senin gayet içten mailine cevap verme zahmetinde bulunmuyor nezaketen bile... ne kızması yaaa... evet çok kızmış sen biraz daha al gönlünü...

yahuu bu adamın bi tarafı kalktı da kalktı valla ... yeter canım :1closedeyes:

O basını hıc degıstırmedım zaten cok merak ettmıssın arasaydın o kısmını halen aramıyorrrrr

hayır benım anlamadıgım benı takmıyorsun madem bu doktor takıntısı nedır yanı cıdden ben bu ınsanı cözemedım

sen cevap vereceksin o da diyecek ki neden o gün söylemedin ; ben merak ettim ; beni adam yerine koymadın ; acı çektim ; kriz geçirdim ; şoka girdim bıdı bıdı bıdı ...

haklıyken haksız yapacak seni bi de utanmadan gözgöre göre... sen duygularını anlattın ya ona ; baktı hala seviyorsun ... aaa tamam o zaman jelibona hala acı çektirebilirm diyor bu adam... izin verme artık buna ...

kızlar ben yatıyorum artık... sabah işe gideceğim... iyi geceler hepinize...
hadi yatın bakıım siz de ... gece kuşları toplaşmışsınız yine ...

jelibon ; ege denizi ; princess... bir de sılam eklendi...

benden bu kadar ... :)

kızlar demin b..den onceki erkek arkadaşım aradı..
şaka gbi ya..
konuşabileceğin bi yerdemisin dedi..
yüksek sesle müzik açıktı cünkü..
evt dinliyorum dedim
tanımadın dimi dedi
hayır dedim
son anda tanıdım.. aa dedim tanıdım..
kimim dedi
tanıdım sadece bnu bil dedim..
tamam dedi.
iyimisin dedi
iyiyim dedim..
sen iyimisin dedim
fena değil dedi
kız arkadaşın noldu dedim
ayrıldık dedi
üzüldüm falan dedim..
sen naptın falan dedi
bildiğin gibi falan dedim..
sıkıldım sonra
neyse tamam falan dedim.. görüşürüz kendine iyi bak falan dedik.
bi aralar bi telefonunu ne çok beklerdim bu cocuğun..

Al işte jetonu düşen bir lale daha...

bu daha oncede arıyordu.. ben b.. ile beraberkende bi kaç kez aramıştı da pas vermemiştm.
telefonlarını açmıyordum.
saçma saçma mesajlar atıyordu. cevap atmıyordum..
çok sevdiğim biri değildi ama benle kotu bitirdi ilişkisini.. ayrıldıktan bi hafta sonra falan başkasının olduğunu duydum..
zaten telefonda dedim.. kimim ben diyince
benle çıkarken bi başkasıyla daha çıkıyordun beni aldatan eski erkek arkadaşım dedim
oda hayır aldatmadım ama şerefsizlik yaptım dedi.
herhalde kız gerçekten büyülemiş seni dedim
hayır ama o an için öyle sanmıştım. hata yapmışım falan dedi..
saçma bi konuşmaydı ya..
yani ben ağır falan konuşmadım.. böyle ciddi falanda değildim..
umursamazdım.. zaten içkiliyim..
hani bi kere daha aramaz bence.
bu halimden hoşlanmamıştırr
eski cazibeli princess nerde bu nerde..

Back
X