Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Princessim resimlerini hala hatırlıyorum fıstık gibisin böle dersen valla tokadı yersin

kafiyeli oldu be :roflol:

Jelicim hayatta mucizeler çok yeterki onu almasını bilelim..
Ben yatıyorum artık tez yazmaktaktan gözlerim şişti..ne oraya n eburaya konsatre olabildim..farketmeden kalbinizi kırdıysam affola....hepinizi kucaklıyorum..allah yar ve yardımcınız olsun ..iyi geceler kuzucuklar...

Jelicim hayatta mucizeler çok yeterki onu almasını bilelim..
Ben yatıyorum artık tez yazmaktaktan gözlerim şişti..ne oraya n eburaya konsatre olabildim..farketmeden kalbinizi kırdıysam affola....hepinizi kucaklıyorum..allah yar ve yardımcınız olsun ..iyi geceler kuzucuklar...

İyi geceler canım
Şu tezi yazmayı bitir de rahat rahat takıl buraya...

tanımadığım numaraya b.. diye telefonu açtım..
karşıma çıkana bak..
ne biçim iş bu ya..
bende yatıyorum kızlar..
öpüldünüz..

Uyuyamıyorum... ne kadar aptal dizi varsa seyrettim... ağlayıp zırlamıyorum da... ama uyku.. hak getire..

Üzülmek bi tarafa... sinirim zıpladı iyice... bu kadar basit ya ölüyorum bitiyorum dediğin insanı bırakmak demek ki... 20 yaşında da aynı 40 yaşında da...

Korkak bunların hepsi.. kendi gölgelerinden bile korkuyorlar... Allah hepsini bildiği gibi yapsın başka da bir şey demiyorum...

Üzüntümden değil valla billa...sinirimden uyuyamıyorum...

Herif öteki kıtadan çiçek pasta göndermesini biliyo ama azıcık ciddi konulara girince itiraz bile etmiyor.... bu kadar korkak... vay be... helal olsun ya... ve üstüne bir de yazıklar olsun...

Yazıklar olsuın ya...

Ulan ben birisine sen benim hayatımın aşkısın diyeceğim... aklını başından uçuracak bin tane laf söyleyeceğim... tilkinin aklına gelmeyen jestler yapacağım... ama sonra elimin avucumun arasından kayıp gitmesine izin vereceğim... helal olsun bunların erkekliklerine ya.. ben bin kat daha erkeğim be... tırnağımdaki kir kadar olsun da aşktan meşkten bahsetsin bana... yazıklar olsun ya... bitmiştir benim için, buraya kadar... bu gece uyumam, yarın belki uyumam ama... ondan sonra hiiiiç kusura bakmasın.. yüreği kadar yolu var hepsinin.... korkaklar...

Seninle yaşadıklarımı ben kimseyle yaşamadım aşkım...
Sensiz bir hayat düşleyemiyorum aşkııımmm...
Sen inanılmaz bir kadınsın aşkıımmm...
Muhteşemsin, übersin, hipersin, şöylesin, böylesiinnn aşkıımmmmmm
bık bık bııkkk bıııkkkkkkkkkk.............

Nooldu..... az laflarının arkasında dur be... hiç değilse ayrılırken yalandan da olsa itiraz et... korkak olma bu kadar....

Boşverin kızlar ya... saniyemizi harcadığımıza değmez...

Yemişim aşkını......

Back
X