Üzülmek bi tarafa... sinirim zıpladı iyice... bu kadar basit ya ölüyorum bitiyorum dediğin insanı bırakmak demek ki... 20 yaşında da aynı 40 yaşında da...
Korkak bunların hepsi.. kendi gölgelerinden bile korkuyorlar... Allah hepsini bildiği gibi yapsın başka da bir şey demiyorum...
Üzüntümden değil valla billa...sinirimden uyuyamıyorum...
günaydın amanbee... bir de jeesy varmış ama tanımıyorum :)
bu arada monapisa ; sılam ve princessa da tatlı rüyalar... sabahlamışlar resmen....
offf yaaa... uykusuz gecelerim geldi benim de aklıma... umarım çabuk geçer bu günler...
ankarada lapa lapa kar yağarsa izmir'de de çok güzel bir yağmur yağar :)
Bol gerilimli bir gecenin ardından hepinize hayırlı sabahlar kızçeler...
Günaydın canım,
İyiyim nasıl olayım, kasvetli ve boğucu bir gün ama bu da diğer günler gibi bir gün işte, öğlen olacak akşam olacak, karnımız acıkacak, uykumuz gelecek.
Geçecek gidecek...
Evet o maile hepimiz çok sinirlendik. Olacak şey değil. Nasıl da kaçak güreşiyor. Yazık.
Artık bu saatten sonra ağzıyla kuş tutması lazım jeliyi yeniden kazanabilmek için.
Ayıp etti çok.
ii sabahlarrr monamm aslında tünaydınnnasılsn
merhabalar herkese...............................
Günaydın canım... pek uyuyamadım gece, sabahı sabah ettim desem yeridir.
Ama iyiyim.. nasıl olayım.
Yani, iyi olmak zorundayız başka şansımız yok di mi?
günaydın kızlar ben geldimm daha öncede yazmıştım ayrıldık diye şimdi aldatıldım senağlama senağlama aldtılanlar kulübü yok zaten hepsi buraya giriyor bana hiç bişey söylemeden seni aldattım birdaha rahatsız etmicem dedi ben onu sıkıştırarak öğrendim bazı şeyleri biz ayrıryken bir kızla ilişkiye girmiş tabi biz barıştık barıştıkdan 1 hafta sonar bana söyledi çok üzüldüm çok canım yanıyor barışmak için hiç bişey yapmıyor ayrıdlk aldattı ama ben seni seviyorum gibisinden hiç bişey söylemedii kızlar nasıl atlatıcam bu durumu4. gün oldu hala geçmedi senağlama senağlama senağlama senağlama
Günaydın Fırtınam, sana da hayırlı bir gün olsun inşallah...
merhaba fırtınam nasılsn::::? ağlamak ii geldımı suan nasıl hıssedıoyrsun kendnı
günaydın kızlar ben geldimm daha öncede yazmıştım ayrıldık diye şimdi aldatıldım senağlama senağlama aldtılanlar kulübü yok zaten hepsi buraya giriyor bana hiç bişey söylemeden seni aldattım birdaha rahatsız etmicem dedi ben onu sıkıştırarak öğrendim bazı şeyleri biz ayrıryken bir kızla ilişkiye girmiş tabi biz barıştık barıştıkdan 1 hafta sonar bana söyledi çok üzüldüm çok canım yanıyor barışmak için hiç bişey yapmıyor ayrıdlk aldattı ama ben seni seviyorum gibisinden hiç bişey söylemedii kızlar nasıl atlatıcam bu durumu4. gün oldu hala geçmedi senağlama senağlama senağlama senağlama
dün ağladım rahatladım bieaz..........
şimdi iyi çok şükür........
inşallah dahada iyi olacagız...........
bazen böyle nöbetlerim geliyor...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?