Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

günaydın kızlar ay sabahlamışsınız bende bu gece uyuyamadım ya çok saçma rüya offff inş hayır çıkar

Üzülmek bi tarafa... sinirim zıpladı iyice... bu kadar basit ya ölüyorum bitiyorum dediğin insanı bırakmak demek ki... 20 yaşında da aynı 40 yaşında da...

Korkak bunların hepsi.. kendi gölgelerinden bile korkuyorlar... Allah hepsini bildiği gibi yapsın başka da bir şey demiyorum...

Üzüntümden değil valla billa...sinirimden uyuyamıyorum...

ben bu durumu 24 yaşımda fark ettim :)
cesaretin zerresinin hiç bir erkekte olmadığınında farkındayım
şu yaşımda bundan sonra hiç bir erkeğin aşığım, seni seviyorum vb bilumum laflarına inanmıyacak kadar çok şey yaşadım hayatımda

artık aşk, sevgi yabancı geliyor bana, çıkar varsa herşey var, çıkarın bittiği an herşey bitiyor

ve monapisa şu lafına katılıyorum :) bir erkek benim tırnağımın kiri kadar olsun, azıcık cesaret göstersin ama dediğim gibi yok :) olmıcakta

Gittin, boynumu büktün
Nasıl üzüldüm, nasıl üzüldüm bilemezsin
Uyandım, bir sağa döndüm, bir sola dödüm
Deliye döndüm, görsen ölürdün gidemezdin

Başımın ucunda tek kelimelik ayrılık
Büyük harflerle sessizce çıkmış, gitmiş
Elinde tuttuğun karar, bense sanık
Cezam müebbet aşk, tek sorun yalnızlık

Biraz kızıl, biraz mavi
Yalnızlığın asil rengi
Gün batmadan dönsen bari
Keşke dedim, duymadın mı

günaydın monam nasılsın sende ayrılmışsın off
prensesinkinin attığı mailde sinirlerimi zıplattı bu erkekler resmen odun anlamk istediklerini anlıyorlar

günaydın amanbee... bir de jeesy varmış ama tanımıyorum :)

bu arada monapisa ; sılam ve princessa da tatlı rüyalar... sabahlamışlar resmen....
offf yaaa... uykusuz gecelerim geldi benim de aklıma... umarım çabuk geçer bu günler...

ankarada lapa lapa kar yağarsa izmir'de de çok güzel bir yağmur yağar :)

günaydın canımmmmm.. bıraz gec kaldım sanırımmm:utangac:nasılsn bugun

Günaydın canım,
İyiyim nasıl olayım, kasvetli ve boğucu bir gün ama bu da diğer günler gibi bir gün işte, öğlen olacak akşam olacak, karnımız acıkacak, uykumuz gelecek.
Geçecek gidecek...

Evet o maile hepimiz çok sinirlendik. Olacak şey değil. Nasıl da kaçak güreşiyor. Yazık.
Artık bu saatten sonra ağzıyla kuş tutması lazım jeliyi yeniden kazanabilmek için.
Ayıp etti çok.

Günaydın canım,
İyiyim nasıl olayım, kasvetli ve boğucu bir gün ama bu da diğer günler gibi bir gün işte, öğlen olacak akşam olacak, karnımız acıkacak, uykumuz gelecek.
Geçecek gidecek...

Evet o maile hepimiz çok sinirlendik. Olacak şey değil. Nasıl da kaçak güreşiyor. Yazık.
Artık bu saatten sonra ağzıyla kuş tutması lazım jeliyi yeniden kazanabilmek için.
Ayıp etti çok.

evet ya ..bu erkekler kendılernın zekı zannedrler ama salak olduklarının bıle farkına varamayacak kadar salaklar:oklava:

Günaydın canım... pek uyuyamadım gece, sabahı sabah ettim desem yeridir.
Ama iyiyim.. nasıl olayım.
Yani, iyi olmak zorundayız başka şansımız yok di mi?

offff monaammm ya. aşk acısı neden bu kadra ağırr:çok üzgünüm:

günaydın kızlar ben geldimm daha öncede yazmıştım ayrıldık diye şimdi aldatıldım senağlama senağlama aldtılanlar kulübü yok zaten hepsi buraya giriyor bana hiç bişey söylemeden seni aldattım birdaha rahatsız etmicem dedi ben onu sıkıştırarak öğrendim bazı şeyleri biz ayrıryken bir kızla ilişkiye girmiş tabi biz barıştık barıştıkdan 1 hafta sonar bana söyledi çok üzüldüm çok canım yanıyor barışmak için hiç bişey yapmıyor ayrıdlk aldattı ama ben seni seviyorum gibisinden hiç bişey söylemedii kızlar nasıl atlatıcam bu durumu4. gün oldu hala geçmedi senağlama senağlama senağlama senağlama

ya bu erkeklerın kökünee...... ay nedr bunlar ya sırf dert çile çektırmek içinmı geldıler dünyaya kötükedihüso canım üzülme demek suan cok sacma olr ..üzül agla ..yüreğinin acısını suan ne desek ne yapsakta gecıremeyız ...bu dönemı tek basına gecrmelısın cunku bızım faydamız olmayacakkkk.. ama gececek buna da inan:teselli:

günaydın kızlar ben geldimm daha öncede yazmıştım ayrıldık diye şimdi aldatıldım senağlama senağlama aldtılanlar kulübü yok zaten hepsi buraya giriyor bana hiç bişey söylemeden seni aldattım birdaha rahatsız etmicem dedi ben onu sıkıştırarak öğrendim bazı şeyleri biz ayrıryken bir kızla ilişkiye girmiş tabi biz barıştık barıştıkdan 1 hafta sonar bana söyledi çok üzüldüm çok canım yanıyor barışmak için hiç bişey yapmıyor ayrıdlk aldattı ama ben seni seviyorum gibisinden hiç bişey söylemedii kızlar nasıl atlatıcam bu durumu4. gün oldu hala geçmedi senağlama senağlama senağlama senağlama

canım yaa 4 gün ne ki ... ama elbet geçecek...
ne şanslısın ki ; yaptığı terbiyesizliğin üstüne giderken bile seni seviyorum gibi bir saçma cümleyi de ekleme gafletinde bulunmamış...

o zaman " neden" diye sorgulayacaktın... affetmek için kendinle savaşacaktın belki...

bırak gitsin canım... inan sana bu acıları yaşatmayacak biri elbet var... sen sevginin bitişine ağla ; üzül ama o adam için ağlama.... nedenleri ; nasılları ; eskileri düşünme...
kendini iyi hissetmek için ne geliyorsa elinden yap... seni ne mutlu ediyorsa onu yap... evet ilk günler onsuz hiç mutlu olduğun birşey yokmuş gibi gelir ama sen inadına ; gerekirse ağlaya ağlaya kendini mutlu etmeye çalış ... :teselli:

Back
X