Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

selam güzelleeerr geldim beenn buralardayıımmm, bu aradamerak edenleriniz için söleyim saat:13:50 anladınız dimi :roflol: ama içim çok rahat gerçekten, ben kendimi anlattım ya,yük kalktı sanki sırtımdan o düşünsün artık bundan sonrasını da :delphin:
 
selam güzelleeerr geldim beenn buralardayıımmm, bu aradamerak edenleriniz için söleyim saat:13:50 anladınız dimi :roflol: ama içim çok rahat gerçekten, ben kendimi anlattım ya,yük kalktı sanki sırtımdan o düşünsün artık bundan sonrasını da :delphin:

Hoşgeldin cnm

Anladık biz onu :jeyyar:

Senin için rahat olsun bundan sonrası için

Aptal lale

kendi bilir :dilcikar:
 
yok canım sınavdayız...
bundan emın olabilrisin

allah bu sınavda bıze yardım etsın

hoşgeldin ege denizi
ya kızlar ben sizleri seviyorum hepiniz çok iyisiniz umarım hayatınızda tüm dilekleriniz gerçek olur

canım
senıde bız sevıyoruz
ısallah hepımız tum dılekleımıze kavusuruz

selam güzelleeerr geldim beenn buralardayıımmm, bu aradamerak edenleriniz için söleyim saat:13:50 anladınız dimi :roflol: ama içim çok rahat gerçekten, ben kendimi anlattım ya,yük kalktı sanki sırtımdan o düşünsün artık bundan sonrasını da :delphin:


slm canım hosgeldın
merak edenlerımız ıcın soledın ama ben daha bı merak ettım:uhm:
 
slm canım hosgeldın
merak edenlerımız ıcın soledın ama ben daha bı merak ettım:uhm:

bitanem ben benimkine mail attım ş...siz dedim ya yılbaşı gecesi,içim rahat etmedi dün kendimi anlatan bi mail attım duygularımı düşüncelerimi anlatan üzgün olduumu falan söledim onun hangi davranışlarına kızdığımı falan,dur sana bulup alıntı yapayım belki bu kadar çok sayfanın içinde bulamayabilirsin a.s.
 
Merhaba,söze nasıl başlıcağımı bilmiorm, ama içim rahat etmedi yılbaşından beri bi türlü.biliyorum kızgınsın bana kırgınsın,ama unutma ki ben de sana kızgın ve kırgınım, yalnız sana şahsi olarak hakaret ettiğim için içim rahat etmedi, söylemek istemediğim şeyleri sana alkolün etkisiyle söyledim,gerçekten bu yüzden üzgünüm,sinirlendiğimi itiraf etmeliyim,bu sinire alkol de karışınca ortaya böyle bir durum çıktı, üzgün olduğumu bilmeni isterim,birgün hiç görüşmesek bile bigün aklına gelirsem eğer beni kötü hatırlamanı istemedim,ben bu değilim çünkü, sinirlenince söylememem gereken sözleri bazen kontrolüm dışında söyleyebiliyorum,ve bu yüzden de tekrar söylüyorum çok üzgünüm,bu kadar sinirlenmek için sebebim neydi bunu soracaksın bana, sen de cevabını biliyorsun gerçi, tutarlı olmayan davranışlar tutarlı olmayan sözler ve tutarlı olmayan bir ilişki (arkadaşlık,sevgili,aile vs.) beni çok yoruyor, bunu sana o gece de söyledim belirsizlikler beni yıpratıyor,bazen o kadar iyi anlaşıyoruz ki hayret ediyorum beni anlayabiliyorsun ben seni anlayabiliyorum, herşeyi kavga etmeden tartışıyoruz, karşılıklı fikirlerimizi düşüncelerimizi söleyip birbirimizi dinleyebiliyoruz,amaa daha saat geçmeden bir anda değişiyorsun,ben de neye uğradığımı şaşırıyorum, bir anda buz gibi soğuk konuşmaya başlayabiliyorsun,bir anda uzaklaşabiliyorsun, daha bi dakka önce çok ii anlaşırken birdenbire değişip bambaşka birisi oluyorsun,söylediğin şeyler birbirini tutmuyor davranışların anlık değişimlere uğruyor,tam evet düzeltiyoruz bazı şeyleri derken aniden durum tepetaklak oluveriyor,hayır diyorum bu o a.. değil,iki dakka önceki a.. değil bu bambaşka birisi,benim de dolayısıyla bu tutarsızlıklar yüzünden sinirlerim bozuluyor,yılbaşı olayı mesela, önce dedinki şurda burda yılbaşı balosu var,annem kendine program yap dedi evde olmıcak gayet güzel mesajlaştık konuştuk ben eve gidesiye kadar yine değiştin, annem vazgeçti dedin, evde durmak istemiyorum ama dedin ve en sonundada yılbaşı günü evde uyuycam dedin.ama bu böle olmadı, konuştuğumuzda dışarda olduğunu söledin nerde olduğunu bile sölemek zahmetine katlanmadın bana.2009da mutluluklar diliyorum sana diyerek de kestirip attın, neye uğradığımı şaşırdım, amacını bile bilmiyordumki, nerde duruyorduk biz?? sordum amacın ne diye ama bana cvp vermekten de kaçındın,amacın neydi herşeyi düzeltmek mi,ikimize tekrar bi şans vermek mi, arkadaşlığımızı mı devam ettirmek,ne ? ne? neydik biz,iki sevgili mi, iki arkadaşmı neydik nereye varmaya çalışıyordun bu davranışlarınla sordum kendime defalarca ama davranışlarına bakarak hiçbir sonuca ulaşamadım, kendimi dalga geçilmiş hissettim,bu ne kadar ağır bi duygudur tahmin edersin heralde, şimdi anlamışsındır o satırları yazarken nasıl bir ruh durumu içinde olduğumu.eski a..'yi özlemiştim sadece,anlayışlı,duyarlı,olgun,yardımsever,hep yanımda olan a...'yi.beni o sözleri söylemeye iten sebepleri açıklamak istedim sana,kendine iyi bak.

işte canım attığım mail bu,okumayanlar içina.s.
 
ya kızlar ben taktım bu ara evlilik olayına arayıp sorsam düğün ne zman diye :::))))offf
 
tatlım yapma,yaranın içinde bıçağı döndürmek olur bu,kendine acı çektirirsin sadece yapma bence
 
işte canım attığım mail bu,okumayanlar içina.s.

saol canım okudum
s.. dedıgını ve yılbası olyını bılıyodum ama senın ne yazdıgını bılmıyodım
sen elınden gelenı yaptın kendını ızahta ettın
ıcın rahattır artık
sımdı artık bıse yapma neolur
attıgı mesj ne kadar cırkın ya
 

Nereus aman bacım...Seni seviyorum dese ne olacak,demese ne olacak bu saatten sonra...

Diyelim ki dedi...Pişmanım bilmemne vs vs...

İyi de,bundan sonra sen nasıl güveneceksin ona???

Aklından nasıl çıkarıp atacaksın?


ege denizi canım bilmiyorum acının verdiği eziklik affetmek istiyorum şimdi daha sonra biraz zaman geçtikden sorna istemicem biliyorum şimdi eksikliğinden dolayı öyle diyorum
 
Ben sana kısaca diyim canım aptal baytar o maile sadece sen doktora gittin mi diye yanıt vermiş :oklava::oklava::oklava: Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

ay bu baytar gercekten aptal ya.... :mymeka:
o kadar merak icindeydin e be safim niye aramiyorsun... kötükedihüso
belki maile cevap yazacak durumda degildir jeli dimi ama...
yok yok bu cocuk gercekten allah akil dagitirken 10 adim dengesizlik adli kitabi okuyormus.... :oklava:
 
Back
X