Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

umudum anacim hepimize kal geldi valla...
bu topik böyle degildi kiz...
ne oldu bize gercekten...

valla bugün ben kafayı yedim işteyim zorla iş yapıyorum ben bugün evlilik meselesine takıldım benimki ne zman evlenecek derdine düştüm hey allahım sanki hiç derdim yok onla yaşadıklarım aklıma tek tek geliyo

yok biz onla nette tanıştık ortak arkadaş amaca oğlu vardı onu sildim benide silmesini söyledim ve diğerlerinide ya ben ççok özledim onu bitiren oydu ama bende suçluydum ayrılmamızda ben hiç çaba göstermedim kendimi suçlu hissediyorum hep seven bekler dedim onun bulunduğu durumu düşünmedim defalarca söylemesine karşı ona baskı yaptım sanırım ayrılıklarda sadece bitiren suçlu değil iki taraftada var suç seven bekler ha sevenin canı yokmu be ben acı çekiyorum oda çekiyor buna o kadar eminimki o kadar laf söyledim hep beni kırmadan konuştu offfff

ayrılıklar da sevdaya dahil offffffff o kadar çok özledimki sesisini gülüşünü hepsi aklımda

kıslar slmlar.ya bugn yine içim acıyo.senağlama
bugün ayrıldığımıza inanmaya başladım yavaş yavaş.ya hep beni durdururdu.bi şekilde barışırdık.o aramazsa ben arardım.bu kez ne oldu bize.benden bıkmış demek ki gerçekten.senağlama
daha önceki ayrılığımızdn sonra sormuştum üzüldün mü die.yoo üzülmedim barışacağımızı biliyordum demişti.ama dönüşü yok artk bitti diye konuşmuştuk demiştim.o da sen sölediklerimize inandın mı ben seni bırakabilir mi,yim demişti sarılmıştı.senağlamasenağlama
yorum yapın kızlar.arar mı sizce.ayy ben müneccim miyim demeyin ne olur ya.sadece bu lafı düşününce arar herhalde diye düşünüyorum.yorum yapın ne olur sizde.ayrılmazdı benden.ama o da çekemiyorum artık dedi.ama arar dimi.senağlama

döner belki ama eskisi gibi olurmu o bilinmez ayrıl barış sizinkide ne zamana kadar devam edecek çocuk oyuncağı gibi madem barışacaktınız niye ayrılıyorsunuz ayrıl barış ayrış barış muhakkak belli zamandan sonra kopukluk başlar yorumum için bana kızma ne olursun ama sizin bu kaçıncı oluyor ikinizde birbirinizi yıpratıyorsunuz

döner belki ama eskisi gibi olurmu o bilinmez ayrıl barış sizinkide ne zamana kadar devam edecek çocuk oyuncağı gibi madem barışacaktınız niye ayrılıyorsunuz ayrıl barış ayrış barış muhakkak belli zamandan sonra kopukluk başlar yorumum için bana kızma ne olursun ama sizin bu kaçıncı oluyor ikinizde birbirinizi yıpratıyorsunuz

cnm doğru söylüyon da biz artık böyle mutlu olmaya alıştık.kaydirigubbakcemile3 2 hafta aramızdan su sızmıyordu.sıkıldık son 1 haftada kavgasız günümüz geçmedi bak.
ya şaka bi tarafa.hani derler ya.ne seninle ne sensiz.öyle oldu benim ki.birlikteyken artık yetti bitsin kafam rahat olur en azından diyorum.ayrıyken ah keşke böyle yapmasadım.keşke sakin olsaydım.anlayışlı davransaydım diyorum.
ben de şaşırdım kaldım.:uhm:

bugün ayrıldığımıza inanmaya başladım yavaş yavaş.ya hep beni durdururdu.bi şekilde barışırdık.o aramazsa ben arardım.bu kez ne oldu bize.benden bıkmış demek ki gerçekten.senağlama
daha önceki ayrılığımızdn sonra sormuştum üzüldün mü die.yoo üzülmedim barışacağımızı biliyordum demişti.ama dönüşü yok artk bitti diye konuşmuştuk demiştim.o da sen sölediklerimize inandın mı ben seni bırakabilir mi,yim demişti sarılmıştı.senağlamasenağlama
yorum yapın kızlar.arar mı sizce.ayy ben müneccim miyim demeyin ne olur ya.sadece bu lafı düşününce arar herhalde diye düşünüyorum.yorum yapın ne olur sizde.ayrılmazdı benden.ama o da çekemiyorum artık dedi.ama arar dimi.senağlama

senağlamasenağlamasenağlama
bende şaka yaptığını sanmıştım oysa....bekledim hep...günlerce haftalarca bekledim...şaka yaptım sana demesini bekledim..yine arayıp hiçbiş eolmamaış gibi konuşmasını bekledim...ama çok ciddiydi bu defa herşey...inanmadım..i-na-na-ma-dım.bu o olamaz dedim...o çok merhametli beni bırakamaz böyle,kesin çok önemli bir durum oldu,ondn aramıyor dedim... dedim....dedim...dedim..allahtan korkar beni üzmeye dayanamaz dedim...
sadece kendim duydum çığlıklarımı, yakarışlarımı, feryatlarımı,sustum..koca bir sessizlikti içimi kavuran..nedensiz..sebebsiz bir terkedişti beni mahveden...bitti..bile demeden..çıktı hayatımdan..öylece neye uğradığımın şokuyla..tüm inancımı kaybettim...hala inanamıyorum bunu onun yaptığına...hala içim ezik ama dışarda güçlüyüm...asla başkalarını üzemeye yaralamaya hakkım yok....SADECE BİRGÜNÜ BEKLİYORUM...hesap gününü..allahın adaletini bana göstereceği günü bekliyorum...allahın büyüklüğünü bana göstereceği günü bekliyorum..nefretli bir aşkı taşıyorum içimde..kimse bilmiyor.:a015:

Olabileceğinin en iyisiyim galiba.
Yani şu aşamada bundan daha iyi olamazdım zaten.
En azından başıma gelecekleri biliyorum.
Tecrübeliyim
İnişler olacak, çıkışlar olacak, şarkılar dinlenemeyecek, gözler dolacak, yürek daralacak, bi güç gelecek bi zayıflık...
Süründürecek bi süre... sonrası ferahlık, sonrası güzellik..
Böyle işte...

sen cok guclusun
ben sana bu ayrılık acı gozyası gıbı kelımelerı yakıstıramıyoruma.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/site-icin-onerileriniz/242109-imzalar-forumun-duzenini-bozuyor.html
kızlar buraya yorum yaparmısını imzaların kalkmasını istiyorlar imzalar kalkmasın

bende yorumumu yaptım canımkaydirigubbakcemile5

canım ya
senle ayadır rastlamıyoduk
barıstıgınızdan haberım yoktu benım
sımdı yıne ayrıldıgınızı ogendım
gercekten sızınkı ne senle ne sensız olmus artık
ısallah arar
ama nıye hep ayrılıgı secıyosunuz
neden bıkere cok uzuldunuz aynılarını yasıyosunuz

bende şaka yaptığını sanmıştım oysa....bekledim hep...günlerce haftalarca bekledim...şaka yaptım sana demesini bekledim..yine arayıp hiçbiş eolmamaış gibi konuşmasını bekledim...ama çok ciddiydi bu defa herşey...inanmadım..i-na-na-ma-dım.bu o olamaz dedim...o çok merhametli beni bırakamaz böyle,kesin çok önemli bir durum oldu,ondn aramıyor dedim... dedim....dedim...dedim..allahtan korkar beni üzmeye dayanamaz dedim...
sadece kendim duydum çığlıklarımı, yakarışlarımı, feryatlarımı,sustum..koca bir sessizlikti içimi kavuran..nedensiz..sebebsiz bir terkedişti beni mahveden...bitti..bile demeden..çıktı hayatımdan..öylece neye uğradığımın şokuyla..tüm inancımı kaybettim...hala inanamıyorum bunu onun yaptığına...hala içim ezik ama dışarda güçlüyüm...asla başkalarını üzemeye yaralamaya hakkım yok....SADECE BİRGÜNÜ BEKLİYORUM...hesap gününü..allahın adaletini bana göstereceği günü bekliyorum...allahın büyüklüğünü bana göstereceği günü bekliyorum..nefretli bir aşkı taşıyorum içimde..kimse bilmiyor.:a015:

canım ya
allah ısallah bundan sonra gonlunce nasıp eder herseyı
herkez bı ask tasıyo ıcınde
ek fark hepsının ısmı farklı
herkez bırılerını o hesap gununde karsısında beklıyo

cnm benim ya.senağlama
işte böyleler.her şey bu kadar onlar için.sevgi için çaba göstermeyi bilmiyorlar.ya bırakıyorlar ya bırakılınca hemen kabulleniyorlar.hiç mi sevmediler dimi.hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruzdur herhalde.hiç mi sevmedi bu adamlar.hiç mi yaşanan güzel şeyleri düşünmezler de hep hoşlarına gitmeyen şeyleri düşünüp karar verirler.neden yaparlar bunu anlamıyorum.içim nasıl acıyor.
inanamıyorum.nasıl yaptı bunu.nasıl elimden gelen bu istemeyen çeker gider diyebildi.bu kadar basit mi her şey.ben neden söyleyemedim hiç acaba istemeyen çeker gider diye.Allahım dayanma gücü ver hepimize:Saruboceq:senağlama

canım ya
senle ayadır rastlamıyoduk
barıstıgınızdan haberım yoktu benım
sımdı yıne ayrıldıgınızı ogendım
gercekten sızınkı ne senle ne sensız olmus artık
ısallah arar
ama nıye hep ayrılıgı secıyosunuz
neden bıkere cok uzuldunuz aynılarını yasıyosunuz
cnm saol.nasılsın bu arada ebrucum ya.
sorunun cvbına gelince ben de bilmiyorum.ayrılık üzüyo ama birlikteyken de mutlu olamıyorum ki zaten.ikimizde de var suç.o ilgisiz kaldı yine eskisi gibi.niye diye soruyorum.maddi sıkın tıları varmış.çok dertliydi son zamanlarda.bana karşı da soğuktu.artı hergün facede hergün bi kız ekliyodu.daha 4-5gün önce dedim ki.onur bak katlanamazsın.hele ki sıkıntılı günlerinde hiç katlanamazsın bana.ben ilgi isterim.en güseli vazgeçmek bitirmek.istemedi.ben senle her türlü mutluyum ama biraz anlayışlı ol dedi.sıkıntılarımı atlatıyım herşey düzelcek dedi.ama eskiden de hep böyle derdi.ayrılıp barışınca düzelmişti her şey.en sonunda dayanamadı m bitirdim işte.
aradı niye dedi böyle yapıyosun.anlamıyosun beni.önce sakin başladı konuşma.sonra tartışmaya dönüştü.ben de çekemyorum seni zaten güle güle dedi.kapadık.senağlama
sonra ben aradım.nasılsın iyi misin diye konutuk.mutlu geliyo sesin dedi.evet çok mutluyum dedim.sen de öyle gibisin dedim.hıı ben zaten hep mutluyum hiç mutsuz olmadım ki dedi.

delircem ya.çok seviyomuşum meğer.niye anlayış göstermedim ki sanki.arasam konuşsam affetmez ki.hep üstüne gittim.hep anlayışsızdım.senağlamasenağlama
düşününce o haklı diyorum aslında.sevmese çocuk neden çeksin beni bu kadar.hep bırakan kapris yapan ben oldum.o alttan aldı.delircem.arasam konuşmaz bile.sinirlidir bana.ya hiç barışmazsak bidaha.bitemez böyle ya.senağlama

ya neden hep gıden erkeler anlamıyorum
neden bız onlara kıyamıyoken onlar bıze bunu aypabılıyo
bızde bılıyoruz onları yolun ortasında bıarkmayı
kımımız aılemızle kımımız onun aılesıyle kımımız bırebır kendısye sorunlar yasıyo
ama vazgecmıyo gogus gerıyoruz herseye
ılk sevdamız ılk askımız dıyoruz
acılarımızı yuregımızde en derınde yasıyoruz
donseler dıye beklıyoruz
neden onlar en kolayı secıyo
neden onlar bızım kadar yureklı degıl
neden onlar tutamadıkları sozlaerı verıyooo
ya bu sorular ole cokkkı artık
bıktım hep kendıme aynı seylerı sormaktann ya

sorunun cvbına gelince ben de bilmiyorum.ayrılık üzüyo ama birlikteyken de mutlu olamıyorum ki zaten.ikimizde de var suç.o ilgisiz kaldı yine eskisi gibi.niye diye soruyorum.maddi sıkın tıları varmış.çok dertliydi son zamanlarda.bana karşı da soğuktu.artı hergün facede hergün bi kız ekliyodu.daha 4-5gün önce dedim ki.onur bak katlanamazsın.hele ki sıkıntılı günlerinde hiç katlanamazsın bana.ben ilgi isterim.en güseli vazgeçmek bitirmek.istemedi.ben senle her türlü mutluyum ama biraz anlayışlı ol dedi.sıkıntılarımı atlatıyım herşey düzelcek dedi.ama eskiden de hep böyle derdi.ayrılıp barışınca düzelmişti her şey.en sonunda dayanamadı m bitirdim işte.
aradı niye dedi böyle yapıyosun.anlamıyosun beni.önce sakin başladı konuşma.sonra tartışmaya dönüştü.ben de çekemyorum seni zaten güle güle dedi.kapadık.senağlama
sonra ben aradım.nasılsın iyi misin diye konutuk.mutlu geliyo sesin dedi.evet çok mutluyum dedim.sen de öyle gibisin dedim.hıı ben zaten hep mutluyum hiç mutsuz olmadım ki dedi.

delircem ya.çok seviyomuşum meğer.niye anlayış göstermedim ki sanki.arasam konuşsam affetmez ki.hep üstüne gittim.hep anlayışsızdım.senağlamasenağlama
düşününce o haklı diyorum aslında.sevmese çocuk neden çeksin beni bu kadar.hep bırakan kapris yapan ben oldum.o alttan aldı.delircem.arasam konuşmaz bile.sinirlidir bana.ya hiç barışmazsak bidaha.bitemez böyle ya.senağlama

ıyıyım canım ıste burda olan nekadar ıyı oluyosa ole

bıkere sureklı bı kız eklemesı cok yanlıs
hıc bı kız bunu kaldıramaz
kendısı sen yapsan kaldırabılırmıkı*
erkekler sunu anladımkı gercekten zora gelemıyolar
hele baskıya maddı sıkıntıya hıc gelemıyolar
sızınkı de bıraz cok svmekten oluyo galıba
sende bıraz ayrılma konusunda ustune gtmıssın ama
nebılıyım ya uff zor seyler bunlar
barıstıgınızdada senın adımınlamı barısmıstınız?

ebrucum o aramıştı.vazgeçememişti.bven aramam istediği,nde sen ara dedi ama hep kendi aradı.havadan sudan konuştu.bigün ben açtım konuyu.mutlu musun diyerek.o şekilde konuştuk.sen olsa seni seveni mi seçerdin senin sevdiğini mi dedi.benim onu hiç sevmediğimi düğşünüyomuş o zamanlar.sevdiğimi dedim.sevdiğin sevmiyosa dedi.başka biri mi var d,iye kızmıştım o zaman hatta.sonra her şeyi anlattı.bizim bi ortak arkadaşımız var.hayvani biraz(çok afedersiniz)benim hakkımda ona o kız kimseyi sevmez yanımda biri olsun da kim olursa olsun demiş.seni çok i,yi tanıyodu inandım dedi.sen sevgini bana gösterirsen ben de böyle olmadığını ispatlarım dedim. hatta bigün sevgine inanmıyorum dedim.önümde diz çöktü.seni çok seviyorum aşkım dedi.ne biliim bunları düşününce sevmiyo olamaz diyorum.ama seviyorsa niye başkalarıyla konuşuyo ekliyo yeni arklar ediniyo da benle konuşmuyo sıkıntılı anında diyorum. ben de üstüne çok gittim. dengesişzleştim.bi suç benim diyorum.sonra iyice düşünüyorum.belki de tek benim değil diyorum. tek bildiğim çok acı çekiyorum.aramak istiyorum.ama alacağım cvbı duymaya dayanamayabilirim.hayır istemiyorum derse...yok buna dayanamam.hazır değilim bu cvba.

canım benim gerçekten seni çektiğine inanıyormusun..yani hep haksız olanın sen olduğunu mu düşünüyorsun..sorunların çoğunluğunun senin olduğunu? sadece sebeb olaraak bunu mu görüyorsun canım?

Back
X