Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

geçmiş olsun canım ... ya ben de günlerdir evdeydim... bugün hiç durasım gelmedi... gerçi yılbaşı günü de o soğukta 2 saat sokaktaydım ama ne biliim yağmuru hissetmek istedim bugün... aslında prş de çıkmıştım... ya ben bi dün evdeymişim ... niye atmak istediysem kendimi sokaklara ... bi de abartıyorum günlerdir evdeyim diye kaydirigubbakcemile3

bekleme bence ondan bir tepki... gelse de bişi yapma hemen... ne o öle bekliomuş gibi... yerimseniben

evet böcüğüm haklısın,işte dediğim gibi önce offline yapıyorum kendimi,sonra onu tekrar ekleyip bakıyorum bende online görüncekmi diye ama yok engelimi kaldırmamış.sonra tekrar siliyorum laelaelaelaelae gelsede zaten bişi yapmam.artık ben elimden geleni yaptım,sonrasını da o düşünsün,o da hatalıydı çünkü, sadece ben değilimki hatalı olan,birazda o elini taşın altına koysun...:delphin:ben suçumu itiraf edip üzgün olduğumu söledim,gerisi onun bilceği bi iş.

prenses 006 bosver yapmasın bıse ya yapsada sen bekle zaten
jelıbon hosgeldın
mona bugun bı ugradı gttı
sılam 67 sende hosgeldın

bende ılla bırısıyle olucam tek basına yapamıyorum ya yanımda bırını ıstıyorum hep

Selam güzeller toplaşmışsınız en sonunda :D

böcük iyi yapmışsın

ben üşendim soğukta çıkmaya :roflol:

Selam kızlar.... halen gayette sıkıcı bi gün geçiriyorum.
Film falan izledim ama öylesine izliyorum işte... sizler nasılsınız?

prenses 006 bosver yapmasın bıse ya yapsada sen bekle zaten
jelıbon hosgeldın
mona bugun bı ugradı gttı
sılam 67 sende hosgeldın

bende ılla bırısıyle olucam tek basına yapamıyorum ya yanımda bırını ıstıyorum hep

bi kere dene inan güzel oluyor... eğer garip hissedersen kendini sanki birini bekliyormuş havası yarat ... ya da otururken birilerini ara... valla ben de her zaman yapmam ama yaptığım da çok keyif alırım ... a.s

Selam kızlar.... halen gayette sıkıcı bi gün geçiriyorum.
Film falan izledim ama öylesine izliyorum işte... sizler nasılsınız?

ben gayet iyiyim canım ... tek başıma ; yalnızlığımın tadını çıkardım bugün...
sen de iyi ol yaaaa ... eminim çok kısa sürede sen de süper olacaksın... ben inanıyorum sana monacımmm benimmm Şeniz

biraz sapıkça oldu sankim ama idare et kaydirigubbakcemile3

Gerçi net başında dolaştım ben bugün

Bir arkadaşım sözleniyormuş,yüzük baktık hehehehe

Ona yüzük bakarken bir şeyi farkettim;eskiden yüzük modellerini görmek içimin felaket yanmasına sebep oluyordu,o his kalmamış

Ona yüzük bakarken bir şeyi farkettim;eskiden yüzük modellerini görmek içimin felaket yanmasına sebep oluyordu,o his kalmamış

evet ya ben de bugün işten gelirken romantik radyoda iç acıtıcı şarkıları dinlemek zorunda kaldım ama gözyaşlarıma engel olmak o kadar da zor olmadı...

zaman işte tatlım... yerimseniben

ben de aynısını yaptım tatlım... süperim ben ... çok mutluyum şu an yaa...
sanki bir yerlerde benim için güzel birşeyler oluyor... ben şu an görmeyeceğim ama hazırlık var öyle hissediyorum kaydirigubbakcemile3

monam bi ara uğramış ama yok şimdi...

böcügüm bende öyleyim kendimi cok iyi hissediyorum ve sanki mutluluk gelicek kendimi iyi hissediyorum yaaaaa delikafadulden

ebrucugum simdi gördün bi ara girdim sonra iceri girdim cay iciyoruz bizimkilerle

kendime ciciler aldim oturdum kayfe ictim tek basina amannn beni kaybeden yansin aglamam gidene artik

böcügüm bende öyleyim kendimi cok iyi hissediyorum ve sanki mutluluk gelicek kendimi iyi hissediyorum yaaaaa delikafadulden

evet evet kesin bi yerlerde hayat bizim için güzel bir sürpriz hazırlıyor...
ben kokusunu aldım ; heyecanını içimde hissettim bugün ... süprizzzzz

susma konus bir seyler soyle yuzume bakma oyle
ya evet ya hayir de bu ask yurumez boyle
seni sevdigim gibi baskasini sevseydim
ask dolu su kalbimi baskasina verseydim
diz cokerdi onumde kole olurdu bana
sana verdiklerimi baskasina verseydim

gulme benim halime gulme askimla alay etme
cik git artik dunyamdan bir daha geri donme
seni sevdigim gibi baskasini sevseydim
ask dolu su kalbimi baskasina verseydim
diz cokerdi onumde kole olurdu bana