Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım ... ya ben de günlerdir evdeydim... bugün hiç durasım gelmedi... gerçi yılbaşı günü de o soğukta 2 saat sokaktaydım ama ne biliim yağmuru hissetmek istedim bugün... aslında prş de çıkmıştım... ya ben bi dün evdeymişim ... niye atmak istediysem kendimi sokaklara ... bi de abartıyorum günlerdir evdeyim diye kaydirigubbakcemile3
bekleme bence ondan bir tepki... gelse de bişi yapma hemen... ne o öle bekliomuş gibi... yerimseniben
prenses 006 bosver yapmasın bıse ya yapsada sen bekle zaten
jelıbon hosgeldın
mona bugun bı ugradı gttı
sılam 67 sende hosgeldın
bende ılla bırısıyle olucam tek basına yapamıyorum ya yanımda bırını ıstıyorum hep
Selam güzeller toplaşmışsınız en sonunda
böcük iyi yapmışsın
ben üşendim soğukta çıkmaya :roflol:
Selam kızlar.... halen gayette sıkıcı bi gün geçiriyorum.
Film falan izledim ama öylesine izliyorum işte... sizler nasılsınız?
bi kere dene inan güzel oluyor... eğer garip hissedersen kendini sanki birini bekliyormuş havası yarat ... ya da otururken birilerini ara... valla ben de her zaman yapmam ama yaptığım da çok keyif alırım ... a.s
valla ımrendım sole kendımı dısarı atasım geldı
Ona yüzük bakarken bir şeyi farkettim;eskiden yüzük modellerini görmek içimin felaket yanmasına sebep oluyordu,o his kalmamış
ben de aynısını yaptım tatlım... süperim ben ... çok mutluyum şu an yaa...
sanki bir yerlerde benim için güzel birşeyler oluyor... ben şu an görmeyeceğim ama hazırlık var öyle hissediyorum kaydirigubbakcemile3
monam bi ara uğramış ama yok şimdi...
böcügüm bende öyleyim kendimi cok iyi hissediyorum ve sanki mutluluk gelicek kendimi iyi hissediyorum yaaaaa delikafadulden
selam kızlarrrrrrrrrrrrr
bir şarkıyla merhaba demek istedimmmmmmmm