Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar yaa size benim laleye yazdığım son maili okutayım mı ?
biraz hareketlenelim... bakın bakalım nasıl olmuş ???

kızlar acımayın erkeklere bundan sonra..........
yeyın için..........
ben benım kaktuse pek acırdım................
ahhhhhh ahhhhhhhhhhhh
bozuk para taşımazdı hiççççççççççç
arabayı park ederdı ben verırdım.....
falan................
sonracıgıma hedıyeler falannnnnnnnnn

ahhhhhhhh bu eşşek kafam ahhhhhhhhhhhhh

düzenleme yapıp hemen gönderiom o zaman :) hazır aramızda yabancı misafir de yok :)

kızlar sıze bısey sorcam.şu msn de bırı bızı sılmısmı yada engellemısmı nasıl anlıyoruz.bırz cahılım de bu konularda.opucukler hepınıze.

bundan sonra bende acimam bende hediyeler alirdim
artik bana alsinlar valla artik böyleee...

yaz böcügüm maili ben bi sicak dus alip gelim

kızlar sıze bısey sorcam.şu msn de bırı bızı sılmısmı yada engellemısmı nasıl anlıyoruz.bırz cahılım de bu konularda.opucukler hepınıze.

hoşgeldın canım.............
sende pek bır damdan düşer gibi oldun kızzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3:1shok:
ben cahılım o konuda.........:1no2:
insan bır yaramıza merhem olmaya çalışırdı...............
puhahahah zuhahah muhahaha sıhahaha :CüvCüv:

Merhaba xxxxxx…
........................................................
“hoşçakal xxxxxx … “

Son düzenleme:
okuyunca herkes silicem... yaa ama monam yok yaaa ... princess ; prenses ; içimdeki sen yok... o şiir yazsın ben de mail yazıım böle :))) daha bi sürü kimse yok ... neyse napalım... :)

hosbuldum canlarim...
ben iyiyim...
bugün biraz moralim bozuktu ama askimla konustukdan sonra moralim düzeldi :asigim:
ya bu topice böyle seyler yazmak tuhaf oluyor ama ne yapayim kopamiyorum sizden...
eger istemiyorsaniz gelmem ama bi daha... senağlama :a015:

saçmalama yahuuu :mymeka:

sen benim mailimi okusanaaa ... umut var mı sanatsal açıdan bakarsak kaydirigubbakcemile3

canım böcüğüm çok güzel yazmışsın ifade etmişsin........

benim lale de öle demişti... kaydirigubbakcemile3
kendisi bana ilk ayrılma düşüncesini maille bildirirken sabahtan akşama kadar kıvranmış...
bana ilk sorduğu ne kadar zamanda yazdın oldu ; lale işte :roflol:

çok etkilenmiş... maili aldıktan sonra hemen aradı ve akşamında son kahvemizi içtik ayın onunda 3 ay olmuş olacak... benneyaptımki

bücüüüüüüğüm..bir film izlemiş yada güzel bir roman okumuş gibi oldum..yüreğine sağlık canım çok güzel yazmışsına.s

ya böcügüm bu mail cok güzel ve o kadar anlamliki...
ne bileyim ya hakketmiyor aslinda böylesine güzel bir yaziyi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…