Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

saçmalama yahuuu :mymeka:

sen benim mailimi okusanaaa ... umut var mı sanatsal açıdan bakarsak kaydirigubbakcemile3

var kiz var olmaz mi...
sakin bana ben siir yazmiyorum felan deme inanmam...
eger yazmiyorsan o zaman hemen basliyorsun....
senin kalemin cok kuvvetli canim belli.....

ya böcügüm bu mail cok güzel ve o kadar anlamliki...
ne bileyim ya hakketmiyor aslinda böylesine güzel bir yaziyi....

yok canım... benim ilişkim haketti böyle güzel bitmeyi... :çok üzgünüm:

2 yılda tek bir kötü söz ; saygısızlık ; yüksek sesle söylenmiş tek cümle olmadı...

o 2,5 aylıkken yaşadığımız sorunlar da askere gitmeden önceki halleriydi... başladık ve 2,5 ay sonra askere gitti o... ama genelinde o askerlik öncesi dönemdeki gibi ilgisiz ; alakasız değildi... sadece arada sırada oluyordu onda da zaten ben tepki veriyordum... ama işte aşk yokmuş ondan; bazen bu konuda özensiz olabiliyormuş...

var kiz var olmaz mi...
sakin bana ben siir yazmiyorum felan deme inanmam...
eger yazmiyorsan o zaman hemen basliyorsun....
senin kalemin cok kuvvetli canim belli.....

bişi söylicem ama kızma ben şiir pek sevmiyorum ...
şiir okumaya başlayınca komik geliyor nedense :sm_confused:

slm kızlar nolursunuz okuyun ve bana da yardımcı olun herşey cok guzel giderken sevgilim son 2-3 haftadır soguk davranmaya basladı arıyodu bulusunca sorun falan yoktu ama telde konusurken soguk konusuyodu yani asktan meşkten baksetmıyodu sora bigun ıcındekileri tart düşün dedim dusuncek bişe yok aşıgım dedı ama ertesı gun yıne soguk konusunca sen uzunca bi süre dusun aşıksan bana sadece bi msj at dedım kapadım teli sora cvp gelmedi dayanamadım ertesı gun msj attım ararmısın dıye,bi saat sora ararım dedi sora hala dusunuyosun demekki duygularından emin diilsin dedim cvp gelmedi,soraa arama ben anlıcamı anladım dedim ,15 dk sora verdigin degerı sana veremıyorum en mantıklısı bitirmek dıye msj geldi biz bikez bile kavga etmedık bılıyomusunuz kızlar şok oldum şok buraya kısaca yazıyorum olayları 2 hafta sora dogum gunu hedıyeleri herşeyi hazırdı ,telde karşılıklı cok agladık,şoktaydım ınanamadım ,arklarıma telefon edip benden ıcın cok kötu duurumda yanında olun falan demiş,sora yüzyüze gelmek ıstedım aynı gun buluştuk,(bu arada bitirme sebebi ıcındeki aşk azalmış 2 haftada,bunalmış kafasında dolu sorun varmılş sırf benle ilgili diil genel olarakta)buluştuk,yanına oturdum parkta,titriyo konuşamıodu,sora sarılabilir miyim bikez dedim bu arada aglamıyodum,bi anda onunda hamlesiyle sarıldık,sora affedebilcek misin guvenebilcek misin senı sevdigimi anladım dedi,şaşırdım guvenmem zor dedım ama cok sevıyorum kızlar yaa sora sen ıyıce dusun dedım 2-3 saat konustuk yanındayım bırakamam dedi sizce kızlar bana uzuldugu ıcınmı yanımda kalmayı seçti yoksa kafası mı karıştı yani gercekten sevıyormu nolur fikir verın bana nolurr cok zor durumdayım,kafam karıştı diyip duruyor,sorunlarım var dıyor,sevıyorum dıyor anlayamadım kızlar bi türlü

aha valla bi dengesiz lale daha...
nilimm valla benim anladim seninki biraz dengesiz ve duygularindan emin degil...
zamana birak dicem ama bu sefer araya daha cok soguklu gircek....
seviyorum diyorsan emek vermeye deger diyorum ama eger hersey ayni sekilde devam ederse daha fazla katlanma derim....

sen benmisin canım :1shok:

şaka bir yana yuh demek istiyorum ... sarılma kısmına kadar aynı...

ama bişey söyleyeyim sarıldıktan sonra benimki ağlamaya başladı ve yanlış mı yapıyorum dedi... ben bilemem dedim ... ve düşünmesi için zaman verdim... 10 gün sonra da kararını verdi ve bitti ...

ama seninki seni sevdiğimi anladım demiş...

ben benimkine bu beni son görüşün dedim yine ağladı ben buna hazır değilim dedi..

ama seninki seni bırakamam demiş...

oku 2 sayfa önce benim ona ayrıldıktan 4 gün sonra attığım maili... son mailimi anlarsın ne kadar benzer bir durum yaşadığımızı...

bence üzerine gitme bu ara... çok arama ; sorma ... elbet yanında ol... seni tamamen aklından çıkarmasına izin verme... ama bence umut var tatlım...:teselli:

bişi söylicem ama kızma ben şiir pek sevmiyorum ...
şiir okumaya başlayınca komik geliyor nedense :sm_confused:

niye kizayim canim benim herkes siir sevecek degil ya...
ama inanirmisin bende yazmaya baslamadan önce okumayi felan sevmiyordum...
bir gece yazmaya basladim ve öyle devam etti gitti....
bu arada benim hatirima bir yazmaya dene bence farketmedigin bir yanini kesfetmis olucaksin....

canım öncelikle hoşgeldın.........
ama gelmenı nedense ıstemezdık ama anladın sen onu neden ıstemedığımızı
en azından sen umutlu vakasın hıkayenı okudum.........

valla erkekler acımak falan dınlemez.......
sana acıdığı için senın yanında olduğunu düşünmüyorum.........
biz burda genelde erkeklere lale dıyoruz....
canım senın lale gelgıtler yaşıyor.........
kafasında gelecege dair korkuları endişeleri olabılır.
bunuda ister istemez sana yansıtmış.........
ama yınede rısklı bir ilişki.............
sana tek tavsıyem ........
devam edersenızde çok bağlanmamaya çalış

off canım kötü oldum ben..gün geçmiyor ki bir ayrıllan olmasın..bu daha bu kanala yazılanlar dünya dolusu da yazılmayan ayrılıklar var tabi...
umarım kafası karışıktır.yani öyle görünüyor ama altında yatan sebebi bilemeyiz....seni üzmek istemiyorum..seni ümitlendirmekte istemiyorum...görünen senin yazdıklarına göre kafası karışmış gibi geldi bana..yanlış bişe demim sana....ama canım inan biz ne dersek diyelim o kafasındaki yapacaktır..ben iyiye yorsam da olmuyor kötüye yorsam da olmuyor...onların ne yaptıklarını ben idrak edecek yaşta ve kapasitede değilim..diğer kızlara attım pası..onlar değerlendirsin..:uhm:

bu arada biz de parkta konuşmuştuk ve o da titriyordu... benim sakinliğim karşısında stress de olmuştu...
o an o kadar güçlüydüm ki... sen de benzer bir güçle ona güvenmem zor demişsin... ama güzel giden bir ilişki bittiğinde de arkana dönüp gitmek çok zor... nefret edemiyorsun bi kere... her an dönüp gelecekmiş gibi... senin ki hatasını erken anlamış ... benim ki 3 ay oldu hala anlamadı ...

bende az önce o maili okudum cnm gercekten cok benzıyor cok şaşırdım,ya bu olaylar olduktan sora gece msj attı affet benı unut sölediklerimi senı sevıyorum yanındayım diye bi anlık kendini bilmezlikle söledim diye,bende ona bi hafta süre verdım işte haftaya acıklıcak tam kararını ama ona kaldıysa sevıyo,zaten arıyodu soruyodu nasıl aşık diildi bende anlamadım ama onun söledigine göre 2 hafta önce aşıkmış şimdi aşkı azalmış ama bulusup sarılınca öle olmadıgını anlamış bugunde konuştuk sevıyorum dıyo hele dun iki kez aradı bayagı konustuk yani o da cabalıuo bılmıyorum gelecegi varmı bu ilişkinin 6 aylık bi ilişki ama hiç kavgasızdı cok guzeldi ama sorunları var ona baglıyorum son bi hafta nıye aramıyosun dıye ustune gıttım bunalmışta olabilir merak ettigim uzulmeyım dıye devam edıyo olabilir mi uzulmeyım dıye sevıyorum dıyo olabilir mi bi erkek bunu yaparmı

kaçak güreşme len :mymeka:

canım ilişkilerin 6 aydan sonrakı kısmı tehlıkelıdır...
bu aralar çok fazla sıkmamaya çalış...........

gelecekle ilgili okulla ilgili endişeleri cokk,kafası cok karışık,parasal sorunları var,ve bu ilişkide sıktıysam topu topu 1 hafta sürmüştür öle anlayışlıydımki ben,ona sana her konuda destek olurum sebep baska bişeyse dedım,ama benı sevmıyosan yapcak bişe elbet yok dedım kızlar sevıyorum dıyo ama duyguları azalmış biraz ,acaba şöle olabilir mi ben cok guzel msjlar atınca bunalmış olabilir mi cunku o da benım üstüme cok düşünce bende bunalıyorum belki bunu aşk azalmasıyla karıştırmıştır cunku 2 haftada aşk biter mi kızlar yaa,ya hiç sevmemiştir yada gercekten kafası karışıktırbenneyaptımki

kızlar ya aramıza hergun bırı katılıyor fark edıyormusunuz.........
çok kötü bir durum........
çok vahım...........
o degıl bizde emeklı olamıyoz burdan.......
kımler geldı kımler geçtı hesabı .......
acaba 1 yıl sonra ne olcak çok merak ettımmmmmmmm

tatlım bence inanabilirsin... eğer üzülmeyeyim diye ilişkiye devam edecek tek erkek varsa o da benimki olmalıydı... niye dersen 2,5 aylıkken askere gönderdim... yolunu bekledim o askerdeyken ne sürprizler yaptım... askerden döndü leylalaştı düzelmesini sabırla bekledim... düzeldi.. sonra 2,5 ay sonra başka şehre gitti... tam o düzene alışmışken yine iş değişikliği ile başka şehre gitti... sonra buraya döndü iş kurmaya çalıştı hep destek oldum ... 2. yılımızı kutladık 3 gün sonra bi haller oldu... yani bu kadar emeğe o yapmadıysa hiçbir erkek yapmaz bence...

ama sen tedbir olarak çok üzerine gitme.. klasik ya ben senin sevgine yeterince karşılık veremiyorum lafları... aynısını duydum ben de... kaydirigubbakcemile3

o yüzden sevgini daha az göster... benimki söylemişti zaten parkta otururken sen bana çektirmedin diye ; süründürmedin diye... açık açık söyledi yani... vallahi çok da dürüsttü benim lale yaa ... offf :çok üzgünüm: ... neyse ...

kızlar 1 yıl sonra ben hamişlerin olduğu bölümde olurmuşum falan.........
ay çok tuhaf ya........
ve korkutucu...........
yada buranın demirbaş üyesi olarak devam ederımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…