Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

valla böcük cnm o kızın söylediklerini duyamadım ben.sadece onurun söylediğini duydum.
efendim...iyiyim...tanımamam mümkün mü seni....
sonra bana döndü zeynep kapatalım sonra konuşalım dedi.kız da o sırada telefonu kapatmış zaten.ben de kapadım.sonra kız msj atmış.bölmeyim ben zeyneple konuşmanı... diye söylediğim gibi bişi işte.son kez barıştık ben sabredicem bu kez.sinirden kudursam da anlayışlı davrancam.kendi kendimi yicem ama yine de bişi demicem.bide böyle deneyim.belki düzelir.tabi hep böle olmayacak.belli bi zaman...a.s

fırtına senle alakası yok.yaşlanma değil.ben kendi yazımı zor okudum. kaydirigubbakcemile3 umrumda değil gibi davranıyodum önce.2 günüm çok kötüydü falan diye anlatırken.gayet mutlu konuşuyodum.hattımı değiştircem diyince ne biliyim ya dayanamadım.ciddi olsaydı ya... olan oldu artık.ben blöf yapmasındaki sebebin şu olduğunu düşünüyorum.
bence benim pişman olmamı özür dilememi bekledi.beyefendi barışalım dese ilgisiz kalma diye şart koşucam biliyo.benim söylememi istedi.ben hemen atladım tabi sazan gibi.o da amacına ulaştı.:mymeka:

umaım herşey düşündüğün gibi olur canım..bu topiğe katılmanı istemiyorum çünkü ..diğer topiklere yazabilrsin..melesa mutlu habarler topiğine..hihoyyyt

cnm yok ne kırması.çok güsel yorumdu.ve cidden hiç düşünmediğim yönden baktım olaylara ben şimdi.şuanda zaten direk ayrılalım diyemem.şimdi ağladım barıştım çocukla.hiç aramasam sormasam falan bu daha mı doğru olur.onun haberi olmadan terketmek sanırım onu.ya bana bunları söyleyen arkadaşım uyanık bi bayandır kendisi. :1rolleyes: o da dediki buluştuğunuzda ben tesadüf gibi yanına gelip azcık oturcam yanınızda tanıcam onuru görücem.o zaman sölicem sana bu çocuk seviyo yada sevmiyo diye. hani diyorum onu da bekleyim en güzeli.buluşuyum.o kızı da dinleyim. cidden bem göremediğim çok şeyi görmüştür.yorumu da bu yüzdn aklıma takıldı zaten. en iyisi buluşuyum arkadaşım da görsün dışardan bakışlarından tavırlarından anlarım ben dedi anlar da cidden 16 yıllık arkadaşım.o da kötülüğümü istemez. a.s hala aklmda şüpheler kalırsa o zaman sessizce hiç ayrılık lafı söylemeden çıkarım hayatından.arasa da açmam.konuşmam. yanılan taraf biz olursak bunu ispatlayana kadar ne sesimi duyar ne yüzümü görür. evet evet böyle yapıcam. kararımı verdim kızlar. kaydirigubbakcemile3 bu yanlış olur şu daha iyi diyen var mı?

kizlar ben onu cok özledim

simdi engelli actim
gelse konusurum
ama yok

su an sanki inadina gecirigimiz günler gözümün önüne geliyor

ben istemesemde

arkadaşının gözlemi bence de çok önemli... benim için en öncelikli durum ; arkadaşlarımın onu sevmesi ve anlaşabilmeleri... gayet mantıklı...

tamam sen kararını verdin sanırım mutlu haberler topiğine alalım seni..
bence ark fikirlerini al tabi..ama yine söylüyorum lütfen bu sözümü yabana atma..aklında küçük bir şüphe oluşursa mutlaka bir sorun vardır...bayanların 6 hissine ben çok güveniyorum...
offfff aptal kafa ben niye şüpheli olan durumlarda gelip bu kanalı keşfedip sormadım ki...:mymeka:
tabi akıl 5 karış havadaydı o zaman leyleği havada görüyorduk...:mymeka:
herkes haksız ben haklıydım her yaptığı soru işeretine bir mazeret buluyorduk kendimizce....o zamanlar offf offff.ben adam olmam..:mymeka:

nickini şifresini girmeye üşenen kadrolu misafiriniz ben geldim fonda her ne kadar "yapamam unutamam seni yeni bir aşkla yalan olabilir derse dilim inanma benim yerim senin yanın beni asla bırakma" çalsada yine de sizin yazdıklarınızı okurken kendimi gülümserken buluyorum.

çok güldüm ya :) ama iki haftada bir küs barışın sonucundaki yıpranmışlığıın verdiği anlık öfkeyle gelen ayrılık sonrasında o gelinlik savrulsa ne olur savrulmasa ne olur iki kişi daha aralarında denge kuramazken bir de devreye aileler girince aileler için nasıl denge unsuru olacaklar...

kizlar ben onu cok özledim

simdi engelli actim
gelse konusurum
ama yok

su an sanki inadina gecirigimiz günler gözümün önüne geliyor

ben istemesemde

jeli tatlım bu kadar yıpratma kendini.cnm kıyamam sana ben ya.değer mi.üzülüyoruz hepimiz.ama böyle yapma.yani diyene bak diyeceksin ama sil artık nolur.bi ümitle beklediğimiz sürece hep üzülen taraf oluyoruz.

kızlar ben yatıyorum... ii geceler hepinize...
geç olmuş yatmadan önceki hazırlıklarım 1 saat sürer benim yaaa... offf ... :))

jelicim hadi sen de yat bakıım yaramazlık yapmadan ...

ayy rahat rahat uyurum artık ne yapıcam düşüncesi olmadan.iyiki varsınız ya.ii geceler.benim çok uykum geldi..:) öpüyorum koskocaman.görüşürüz.

kizlar biliyorum cok aptalca yaptigim ama halen cok seviyorum onu

senin onu sevmen aptalca değil jelişim
ondan insanca bişey beklemen saçma sadece
akışına bırak biraz
hemen yelkenleri indirme suya
o kadar sabrettin sığda boğulma bu isteğimiz senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…