ii geceler canlarım.bıktınız büyük ihtimalle ama size birşey anlatıcam ve yorum beklicem.ya cidden çok ihtiyacım var.biraz da uzun olcak.bana yardımcı olucak olan var mı aranızda.yorum yapar mısınız olayıma.kafam çok karıştı.hani böle insanın içi kapkara olur öyleyim.eğer destek gelecekse yazıyım.:) bıktırdım çünkü artık herkesi.arkadaşlarım bile yeteeeerrr!!! diolar.
macın 30.dakkası hava şartları ve zemin müsait, ama durum halen 0-0 kaydirigubbakcemile öle duruyoruz karşılıklı,durumunu bi meşgul yapıyo bi çevrimiçi oluyo,ama ben yazmıcam kararlıyım zaten yazsamda ne yazcam herşeyi maile yazdım.o ne diyceğini düşünsün bence bu durumda
macın 30.dakkası hava şartları ve zemin müsait, ama durum halen 0-0 kaydirigubbakcemile öle duruyoruz karşılıklı,durumunu bi meşgul yapıyo bi çevrimiçi oluyo,ama ben yazmıcam kararlıyım zaten yazsamda ne yazcam herşeyi maile yazdım.o ne diyceğini düşünsün bence bu durumda
kız ne diyim bacım kelin ilacı olsa başına sürer ...icerdeydim minti iste aynne öyle böyle egedenizind dedigi gibi
ya belki daha güzel bisey yazar diye bekledim resmen sok oldum ve herkes sastim kaldim yani
neler yazdim
bi tek sen doktora gittinmi cvp ver lütfen bu nedir sen anlat
olmazsa olmasın baytar efendi hazretleri ;msnde yok bugün beyefendı
ASLANIM BAYTARA BAK HELE TRİP YAPMA KABİLİYETİNEDE SAHİP DEMEKben sana nasıl oldun dedimmmmmm hastaneye gittinmi doktor ne dedi dedim ama bunların hiçbirine cevap vermemissin??????sorularıma cevap ver lütfen
bak mintcigim aynen bunu yazmis kopyaladim
ben bu adami cözmek istiyorum
kafasinda neler var
bilmek istiyorum
bu adami arastirmak istiyorumm
nasil bir insan sastim
ulennnn milletin lale si neler yapıyo biz nerde yaşıyoruz ya hepimiz mi teneke kafalılara denk geldi ya...:mymeka:
Hiçmi bitanemizinki çıkıpta : Ulen seni seviyorum beee..deli gibi seviyorum lennnnn...şakk diye indirmez suratımıza (aynı sultan filmindeki gibi) elindeki kutudan gelinlik savrulmaz etrafa... :mymeka::mymeka:
Bizde yalan yalan yalan inanmam diyemioz....:mymeka:
hani filmlerde olur ya erkek hayatımın kadını der onun ıcın değişir baska biri olur jestler yapar eski kız arklarına yapmadıgı seyleri acaba benım sevgilimin hayatının kadını ben diil miyim yani nasıl anlatıyım acaba bana aşık diilmi de benden ayrılmak ıstedı sora geri barıştı yani bu dengesizligi sadece banamı yaptı yani gunun birinde baska bi kız cıksa onada aynı dengesızlıgı yapar mıydı sormak ıstedıgım acaba yaptıgı sey bendenmı kaynaklanıyo yoksa ondan mı yani iş bendemi bitiyor yoksa ondamı onu yola getırmesı gereken aşkıyla değiştirmesi gereken benmi olmalıydım yani gunun birinde benden ayrılırda baska birini sevip kulu kölesi olurmu acaba yoksa bu dengesizligi sürermi sanırım hep aynı seylerı yazdım kusuruma bakmayın aslında genel olarakta soruyorum erkekleri değiştiren aşkmı yoksa onlar hep aynımı
:)) ne içtin kıss sen böle
istediği şeye bak ben tokatlayım seni senide seviyorum zaten :))
saol tatlım o zaman başlıyorum.umarım pişman olmazsın.kaydirigubbakcemile3anlat canım ... dinleriz tabii ki de... yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?