Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

anlat canım ... dinleriz tabii ki de... yerimseniben

hadi bakalım ... bravo demek istedim valla ... :lepi:

üzdümü gazla gitsin o seni evde uyuyor zannetsin :teytey:kırdımı unut gitsinn unuttuğunu görsün dellensin :dance:

canım hiçbir şey yapma.....

kız ne diyim bacım kelin ilacı olsa başına sürer ...
Bu adamla ilgili tek bildiğim şey kafasını kırmak için yanıp tutuştuğum
seninkinde acemiliği atıp kendikimde sahaya çıkmak :)))

ben sana nasıl oldun dedimmmmmm hastaneye gittinmi doktor ne dedi dedim ama bunların hiçbirine cevap vermemissin??????sorularıma cevap ver lütfen

bak mintcigim aynen bunu yazmis kopyaladim

ben sana nasıl oldun dedimmmmmm hastaneye gittinmi doktor ne dedi dedim ama bunların hiçbirine cevap vermemissin??????sorularıma cevap ver lütfen

bak mintcigim aynen bunu yazmis kopyaladim
ASLANIM BAYTARA BAK HELE TRİP YAPMA KABİLİYETİNEDE SAHİP DEMEK
nasıl kızdırdın bu kadar jeli bu arkadaşı
yuh özrü kabahatinden büyük eşşeğin
sen cevap beklerken çektiğin sıkıntılar hasır altı olmuş bunun hesabını versin sende eşşek değilsin hesap verirsin hazrete
yaa bu adam sinir ediyo beni

hani filmlerde olur ya erkek hayatımın kadını der onun ıcın değişir baska biri olur jestler yapar eski kız arklarına yapmadıgı seyleri acaba benım sevgilimin hayatının kadını ben diil miyim yani nasıl anlatıyım acaba bana aşık diilmi de benden ayrılmak ıstedı sora geri barıştı yani bu dengesizligi sadece banamı yaptı yani gunun birinde baska bi kız cıksa onada aynı dengesızlıgı yapar mıydı sormak ıstedıgım acaba yaptıgı sey bendenmı kaynaklanıyo yoksa ondan mı yani iş bendemi bitiyor yoksa ondamı onu yola getırmesı gereken aşkıyla değiştirmesi gereken benmi olmalıydım yani gunun birinde benden ayrılırda baska birini sevip kulu kölesi olurmu acaba yoksa bu dengesizligi sürermi sanırım hep aynı seylerı yazdım kusuruma bakmayın aslında genel olarakta soruyorum erkekleri değiştiren aşkmı yoksa onlar hep aynımı

ben bu adami cözmek istiyorum

kafasinda neler var

bilmek istiyorum

bu adami arastirmak istiyorumm

nasil bir insan sastim

kafasında saman olduğunu düşünüyorum
karşısında dana var ...
dana araştırıyo bence samanı nasıl yerim diye
insan değil BAYTAR
ARAŞTIRMA BEN ÇÖZDÜM CANIM

ulennnn milletin lale si neler yapıyo biz nerde yaşıyoruz ya hepimiz mi teneke kafalılara denk geldi ya...:mymeka:
hiçmi bitanemizinki çıkıpta : ULEN SENİ SEVİYORUM BEEE..DELİ GİBİ SEVİYORUM LENNNNN...şakk diye indirmez suratımıza (aynı sultan filmindeki gibi) elindeki kutudan gelinlik savrulmaz etrafa... :mymeka::mymeka:
bizde YALAN YALAN YALAN İNANMAM diyemioz....:mymeka:

:)) ne içtin kıss sen böle
istediği şeye bak ben tokatlayım seni senide seviyorum zaten :))

canım sana şunu söyleyeyım ınsanoglu degışmek zorunda.....
kimsenin karakterı oturmamıştır...
düşünsene ben 26 yaşındayım ama ben bıle herhangı bır olayda nasıl tepkı verecegımı kestıremem...
o yuzden erkegıde kadınıda aynıdır..
gerçekler olan dogrulardır..kurallardır..
herkes iyi nedir kötü nedir bılır...
bazen gun içinde ben kendım çok degışıklık gösterırım...
ama zararımda karımda kendımedır..
bunu etrafa çalışanlarıma yansıtmam....
yada ailemede yansıtmam...
bunu kaktusede yansıtmadım...
dogru olan budur ...
olması gerekende budur....

ha şunu söyleyeyım benım kaktus bana kadınım derdı hayatımın kadınısın derdiiiiiii
ama gel gorkı neyse yaramı deşmeyeyımmmmmmmm
belkı kulu kölesi olur belkıde olmaz...
belkı onu mutlu sanırsın ama hiç degıldır yada pişmandır yada senı ozluyordur...
bu bılınmez......

erkekler odundur canım..hatta kalastır........
o yuzden onalrı anlamaya çalışma.........
çözemessin

:)) ne içtin kıss sen böle
istediği şeye bak ben tokatlayım seni senide seviyorum zaten :))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben öle demedim yavaşca bi şak dedim.ama erkek olacaktı yapan.:roflol:

Son düzenleme:
anlat canım ... dinleriz tabii ki de... yerimseniben
saol tatlım o zaman başlıyorum.umarım pişman olmazsın.kaydirigubbakcemile3
dün ayrıldığım sevgilimi bugün aramak istedim.detaylı anlatıcam çünkü yorumu ona göre isticem.
oo kimler arıyo prenses falan dedi.nbr nasılsın falan filandan sonra 2 günü çok kötüymüş dün ve bugn onu anlattı.herşey üst üste gelmiş.bide benle ayrılığı.bayağı kötü geçmş 2 günü yani.neyse bunları konuşuyoz gayet iiz.normal ark gibi konuştuk.muhabbet ettik.sana iyi bi haberim var dedi.neymiş dedim.hattımı değiştiriyorum .sen de tutamıyorum kendimi arıyorum diye ettiğin şikayetlerinden vazgeçicen artık dedi.kaldım.ne yapıyım ne ediyim.hattını değiştirirse ne halt ederim dedim.değiştirme dedim.niye dedi.işte dedim.böyle istemiyomusun dedi.tamamen kopcan işte falan.ya istemiyorum dedim.ben de çok şeyi istemiyorum ama yaşıyorum dedi.içim doldu doldu doldu.bi başladım ağlamaya.istemiyorum işte ya değiştirme tamamen kopmak istemiyorum ben senden ayrılmak da istemiyorum dedim.ağladığımı anlayınca bi yumuişadı.niye böyle yapıyosun sen aşkım bebeğim canım.ağlama.sen canımsın.ben tamamen kopar mıyım senden.değiştirir miyim hattımı deli misin falan dedi. şaşırdım.bana aşkım bebeğim dedi.bi mutlu oldum.sen canımsın kadınımsın hep böyle olacaksın vs diyo.bak dedim ağlıyom diye acıyosan hiç barışma.aman da hemen resti çekermiş dedi.sevgimden şüphe etme dedi.inanmıyosun hala falan dedi.sonra işte neyse her şey güsel.dier telefonu çalmaya başladı.bi hattı daha var.eski sevgilisiÇok üzgünüm çoook
efendim dedi.tanımam mı mümkün mü falan diyo kıza.bana döndü kapatak dedi.zeynep kapataak falan dedi.onur dedim delirtme beni ben de dinlicem.kapadı zaten teli.ben de insanım bi çay içiyim dondum dışarda dedi.(içerde konuşamıyo) msnde görüşek dedi.inanmıyosan dier hattıma çarı at kapayınca dedi.iyi dedim.kapadık.bakmadım meşgul mü falan die.msnde konuşurken sordum kızı.msj atmış buna kapayınca teli.mani olmayım.sen konuş zeyneple beni seversin sanmıştım ama yanılmışım keşke aramasaydım kib yazmış. neyse onurla konuşmam bitti.sonra bi arkla konuştum.sordu naptınız diye.böyle böyle dedim anlattım.kız bana kızdı.kısacası kızın sölediği şu.kendini kandırtıyosun seviyo diye.sana acıdığı için barışmış.senağlama ne moral kaldı ne bişi.
kızlar size sormak istiyorum.sevmeyen insan kaybetmekten korkar mı.bu ayrılıktan önce ben ne zaman kızsam falan hepğ o aradı.beni tamamen hayatından çıkaramadı.2.si zaten ben ağlamadan önce hattımı değiştircem diye blöf yapmış itiraf etti.ve bence bu benim ona barışalım demem içindi.çünkü niye değiştirmicem benle ne işin var ayrıldık ya falan d,iye laf çarptı sürekli.3.sü elimde bulunsun dedi hadi diyelim sevmiyo.o zaman en azından yanımda da kazma olmaz mıydı.ne biliyim sevmeyen bi insan elinde çiçekle gelir mi.önüne diz çöküp seni seviyorum der mi inandırmak için.annesine falan anlatır mı.bu kadar şeyden sonra bu kadar ayrılıktan sonra tekrar barışır mı.msn şifresini face şifresini falan filan verir mi.imkanları el verdiğinde kont alabildiğinde imkanı olduğunda ilgisiz kalmaz mesela.bunu yapar mı.sırf acıdığı için mi barıştı benle acaba.gerçekten benm mi göremiyorum diyorum.
öte yandan seviyosa düşündüğüm gibi maddi imkanları el vermediği için erkek sevdiğinden uzak durur mu,siniri bozuk olduğunda sevdiğinden uzak kalmak ister mi...
ay çok yazdım kızlar ama nolur bi yorum yapın ya.nasıl içime oturdu.gerçekten bana cıdığı için barışmış olabilir mi.keşke böle bi şey yapmasaydım.ama tutamadım kendimi.ona bidaha ulaşamama korkusu yaşadım.bekleyşm dedim ama hattımı değiştircem diyince...ona asla ulaşamazdım.ve bunu yapmadığım için ben senden ayrılmak iste miyorum sei seviyorum demediğim için pişman olcktım. ama şimdi de arkadaşımın söylediklerine çok takıldım.ben onun sevgisine hep inandım aslında.çok az zaman acaba? demişimdir.ama kafam çok karıştı. yani gerçekten acıyor olabilir mi.ha şunu da söylemek istiyorum. biraz özel olcak belki ama zaten hep özelleri paylaşıyoruz.anlatıyım.belki hani erkekler cinselliğe falan düşkün olurlar.bu yüzden bi kızı etkişlemek için çaba sarfedebilirler.ama bu o da değil.bigün otururken azcık frikik vermişim.önden dekoltem açılmışkaydirigubbakcemile3 sadece ikim iz vardık.hani kötü niyetli bi adam bakar dimi.ama onur naptıı.montunu giy dedi.önünü de iice kapattırdı.açılıyo ben erkeğim kötü niyetli olmasam da gözüm kayar.evlenince nasıl olsa görcem heryerini şimdi önünü kapa dedi.kaydirigubbakcemile3 yani kötü niyetli de deil.anlatabiliomuyum.yani ya ger.ekten sevio yada çok ii niyetli acıdığı için bırakmıo.ne dersiniz.sizce hangisi. karışık anlattıysam özür.öyle hızlı hızlı yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…