Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

misafirlere sataşmıyoruz ne zamandır misafir ajana bişey söyle kızmısın erkek mi
bizim lalelerdensen adam olun kardeşim :))

yalnız farkındamısınız eskiler, benim asıl bu kulübe üye olmama neden olan eskiyi ne zamandır anmıyorum hani şu altta ticker'ı varya aramadığım gün sayısı olan. bende bi etkisi yok günlerdir,heralde oyalancak bişi buldum ya ondandır,bide arkadaşımla görüşmüyorum haber falan almıyorum ya,o yüzden.daha öncede yaşadım bunu defalarca ama bi haber ufacık bişi görüp duyunca tekrar aynı durumlara düştüm.

evet ajanım maşallahhhhh hiç lafı geçmiyor

hımm fırtına konu biraz uzun,bi duş molası verip geleyim ve okuyayım benimki gitti msn.den

haklısın fırtıncımda umarım tahminlerimiz gerçek olmaz kimse ayrılmasın yaa

teşekkurederım...
gerçekten çok guç....
inşallah başarırım....
ama yakaladım...
en azından kabul edıyorum...
hatta dönem dönem aman diyorum

bence başarırsın :))

inşallah canım..
oylekı ondan nefret bıle etmeyeyım
Okudum canım

onunki de ilginç bir durum

sanırım hırsını tam anlamıyla alamamış

ay bende tam anlamıyla hatta hıç alamadım......
oylece sustum ya..
kendımdende korktummmmmm
açıkçası
benımdemı içimde nefret çiçekleri açıp büyütecemmı dıye...
ınş unuturum

ama tatlım seninki nefret edecek derecede kötü şeyler yapmamıştı sanki... ben öyle hatırlıyorum... :uhm: o yüzden korkmana gerek yok ...

ben dolastim geldimmmm daha iyiyim ay dört tane köpek geldi üstüme ama bisey olmadi

annem mercimekli köfte yapiyor ablam gelicek kizlar

ayy bayılırım mercimekli köfteye,karnımda çok acıktı ama daha çok erken biraz daha geçsin de öle yiyim yemek bari cokacimcoook benimki de yok meydanda benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…