Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

:teytey::teytey::teytey: bi keyiflendim kii amaaann amaaaannn :teytey::teytey:
işte allahın, kurban olduğum allahın adaletini gördük bir kez daha ...o kızın yaşadıkları..ve sonucu...
uuuuuuuffffff be keyfimden uyuyamam artık...işte benimkinin sonuda böyle olacak....inşallah...:teytey::teytey::teytey:

Son düzenleme:
yemekk yedim geldim,oh be dünya varmış a.s benimkide bi girdi bi kayboldu bidaa gelmedi :tomato:

prenses boşver o zaman ne hali varsa görsün...Sen güzelce açıklamışsın nasılsa...

ama tatlım seninki nefret edecek derecede kötü şeyler yapmamıştı sanki... ben öyle hatırlıyorum... :uhm: o yüzden korkmana gerek yok ...

bacım ne çabuk unutttun.....:mymeka:
benle beraberken başkasıyla evlendı...
ben onla beraber evlencez dıye beklerken o başkasıyla evlendı..........:içelim:

inşallah olcak canım inşallah

öyle kızlar... bende zaten bişi yapmıcam ki artık,ben herşeyi anlattım açıkladım, o da engeli kaldırdı demekki yazdıklarım birazda olsa mantıklı geldi ona,ama sadece engeli kaldırmakla kaldı,başka bi adım atmadı, yani ben yüzyüze konuşmamız gerektiğini düşünüyorum aslında,biz hep msn.de konuştuk bu son zamanlarda sadece bir kere tel.konuştuk o da yılbaşı gecesi aradığı işte.yüzyüze konuşmayınca bizde hep sorun çıkıyor,bunu kendisi de biliyor,çünkü çok hassas durumlarda msn mesaj falan yanlış anlaşılmalara sebep oluyor,eğer konuşma fırsatımız olursa ,ki ben ilk adımı atmak istemiyorum bu konuda kendi yapmalı bunu, kendisine bunu söliycem çünkü bunu aslında biliyor eskidende buna benzer problemlerimiz olmuştu

ona nasıl söylemeyı düşünüyorsun canım

bacım ne çabuk unutttun.....:mymeka:
benle beraberken başkasıyla evlendı...
ben onla beraber evlencez dıye beklerken o başkasıyla evlendı..........:içelim:

ayyy ben duyguçıkmazı ile karıştırdım yaaa...
çok özür dilerim canım ... vur kafama kafama :tomato::tomato:

hımm o zaman haklısın tabii nefret etmekte...

ona nasıl söylemeyı düşünüyorsun canım

eğer konuşmaya başlarsak yani bu sessizlik böle gitmezse ki gitcek gibi görünüyo bi süre, söliycem işte bi şekilde yani bizim konuşmamız gerekiyo burda hep birbirimizi yanlış anlıyoruz diycem söliycem dediğim bu.zaten bunu daha önce de söylemiştim uzunca bi süre önce ama bi daha söylemem gerekiyor sanırım.çünkü biz hep msn.de kavga ediyoruz karşılıklı konuşunca çözülüyo herşey,msn işleri karıştırıyo karşılıklı kişiler birbirini görmüyo çünkü.

aman canım sen atma sakın ilk adımı.........
bende sandımkı ben ona soyleyecem dıye anladımda....
dedımkı ajan yapmaz boyle bır şey...
aksı halde anladın sen onu:mymeka::mymeka::mymeka:

böcük senden bir şey ısteyecem
hadı bana bir şarkı gönder hangi şarkıyı dinleyeyımmmmmm

bıcırık ve ajan aynı istem sizdende istiyommmmm

bıcırık derdım vardakı yorumunu okudum...
çok güzel yazmışsın canım.....
insan boyle haberler okuyunca ılahı adalete guvenıyorrrrrrr
degılmı....

eurovisiona gidecek şarkıyı dinle bence

Eurovision 2009 buyrun link

evet aynen öyle güveniyorsun

Son düzenleme:
bencede fırtına kesin eurovision şarkısını dinle muhhteşemmm bayıldım benn insanın kanını kaynatıyo hihoyyyt:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…