Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

zamanla dönüyorlar.. nolursa olsun bi haber alınıyor..
bu aralar cidden butun eski erkek arkadaşlarım döküldü.

bazen ben de senin yazdığın gibi haksızlık ettiğimi düşünüyorum ama başka cevap bulamıyorum. Hala bir sürü şey kafamı mesgul ediyor sevdi ya da sevmedi bu duruma geldik aradan da 4 ay geçti....

ben çok sevsemde kararlıyım
benim ilk aşkımdı
ama inanın bazen sevgi yetmiyor
açılan yaralarınızı sarmaya..
ayrıca büyük konuşmayım ama eski sevgilileriyle görüşmek yada haber almak olayını doğru bulmuyorum ben
yinede takdir sizin tabi..

ben çıktım kızlar.. denizkabugu, kazulet, Princess, spuriousworld iyigeceler hepinize takmayın aklınıza dicem ama olmuyor bliyorum..hayrılısını isteyin allahtan hakınıza hayırlısı olsun..
içinde bişeyler bıraktıysanız sevdiğinizin..birgün olur açar kapıyı size beklemeyi bilmek gerek herşey dönüp dolaşıp olacağına varıyor...
kader kısmet...alnınıza yazmışsa eğer ayrıldıktan aylar, yıllar geçsin aranıza denilzer karalar kadınlar erkekler girsin .....döner dolaşır bulur sizi...allaha inanın...

ya ağlamayacam diye kendime söz verdim allah kahretsin ki yine gözyaşlarımla başbaşayım kederli şarkılar eşliğinde :(

bazen ben de senin yazdığın gibi haksızlık ettiğimi düşünüyorum ama başka cevap bulamıyorum. Hala bir sürü şey kafamı mesgul ediyor sevdi ya da sevmedi bu duruma geldik aradan da 4 ay geçti....

4 ay iyi bi zaman aslında..
genelde erkeklerin kafasına 4 ayda dank ediyor.
arayı baya soğutmuşsunuz buda iyi bişi.
napıyor peki hiç haber alıyormusun

ya ağlamayacam diye kendime söz verdim allah kahretsin ki yine gözyaşlarımla başbaşayım kederli şarkılar eşliğinde :(

canım boşver
ben yıllar yılı ağladım
neyine katlanmadı bilmiyorum
neler yaşadığımı anlatsam sabır küpü dersiniz
benimki kadar kıskanç ve burnumdan getiren bir adam omamıştır bu hayatta
ama anlamadı
o kadar çok çabaladım ki
bazen rüzgara yön vermek gerekiyor
ayrılmasaydık biz ayrılmazdık
inan yani boşver-meye çalış tatlımmm

4 ay iyi bi zaman aslında..
genelde erkeklerin kafasına 4 ayda dank ediyor.
arayı baya soğutmuşsunuz buda iyi bişi.
napıyor peki hiç haber alıyormusun

hayır Princess hiç haber alamıyorum dediğin gibi arayı bayağı soğuttuk ama bu iyi birşey mi kötü birşey mi bilmiyorum canım

hayır Princess hiç haber alamıyorum dediğin gibi arayı bayağı soğuttuk ama bu iyi birşey mi kötü birşey mi bilmiyorum canım

iyi bişi sanırım canım..
hem senin de aramamana şaşırıyordur..
benim daha iki ay olmuş ayrılalı..
saymıyodum ama bugün bi daha hesapladım..

erkekler böyle zamanlarda ne düşünürler çok merak ediyorum
keşke biride onu yazsa..ayrılan erkek ne yapar..

ne açıdan iyi birşey Princess benim ilk sevdiğim kişiydi o yüzden bilemiyorum öncesi yoktu ama bana geçen aylar iyi birşey gibi gelmiyor

kizlarr 1000.sayfaya yetisemedim 1002.ye yetistim:) hayirli ugurlu olsun tez vakitte kurtuluruz insallah bu topikten:)

ne açıdan iyi birşey Princess benim ilk sevdiğim kişiydi o yüzden bilemiyorum öncesi yoktu ama bana geçen aylar iyi birşey gibi gelmiyor

canım ben kendimden yola çıktım.
ki kendi erkek arkadaşlarımdan genellemeye gidiyorum
iki sene çıktığım erkek arkadaşım 17 aralıkta ayrıldı benden. ama ne kavgalar kıyametler..
arama bidaha sevmiyorum herşeyi söyledi.
21 şubatta aradı. ( doğum günüydü ve ben onu aramayınca o beni aradı)
sonra mayıs 25de ayrıldığım diğer erkek arkadaşım da eylül ayının başında aradı.
gün geçtikçe ara soğudukça erkekler aramaya meyilleniyor..
bazen öyle birşey anımsatıyorki..
bi anda dönüyorlar.

Anladım canım demekki vazgeçilemeyenlerdensin sevmişler. Ama ben onun aramayacağından eminim o yüzden öyle bir beklenti içerisine girmemeye çalışıyorum sanırım o yüzden kafamı mesgul eden şeylere karşı demekki sevmemiş cevabını veriyorum sanırsam galibammmm çookkkkkkk karışığım ben anlayacağın. Bayağı geç olmuş ben de yatim herkese iyi geceler tatlı rüyalar kızlar

iyi geceler canım..
yine de kesin olma o kadar..
hepsi arıyor. benim bi özelliğim yok.

Back
X