Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sevgimin ödülü bu...
ihanetle sonuclandi...
güvendigim herkes...
takildi...
sinifta kaldi...
hayallerim vardi...
hepsi yarim kaldi...
DILERIM ALLAHTAN
MUTSUZ OL
BENIM GIBI......

o zaman ya benimsin ya elin
ne olur söyle ne olur söyle
o zaman ya ölümsün ya dügün
ya atessin ya külüm
ya yüzüm ol ya hüznüm

:çok üzgünüm:

haksizligida koydum bavuluma
yanlizligida aldim yanima
tesekkür ettim
hersey adina..
gidiyorum...gidiyorumm...
ama
bitmiyorum

evet kizlar...
benim lale mail atmis....
hattimi degismistim...
neden telefonun hep kapali seni ariyorum cikmiosun diyeeeee

kızlar ya ben negüzel unutmaya başlamıştım.ama nedense birkaç gündür msne eklemek istiyorum tekrar onu hem engellemiştim hemde silmiştim ama erkekler malum silmezler genelde bende ekleyim ama engelli kalsın diye düşündüm belki görürüm diye ama kendimi tutuyorum pişman olurum sonra diye.özlemeye başladım galiba.ama seviyorum diyemiyorum enazından eskisi gibi.sanırım sadece yaşananları unutamıyorum özlemeye başladım çok fena.:çok üzgünüm:

Dıkenlı bu yollar ne huzur ne gül var

senınmı olucagım sanamı kanacagım
ne tesellı verdın bana
umudumu caldın benı benden aldın
kendımı tanımaz oldum yalancı

[sıze="3"]kızlar ya ben negüzel unutmaya başlamıştım.ama nedense birkaç gündür msne eklemek istiyorum tekrar onu hem engellemiştim hemde silmiştim ama erkekler malum silmezler genelde bende ekleyim ama engelli kalsın diye düşündüm belki görürüm diye ama kendimi tutuyorum pişman olurum sonra diye.özlemeye başladım galiba.ama seviyorum diyemiyorum enazından eskisi gibi.sanırım sadece yaşananları unutamıyorum özlemeye başladım çok fena.:çok üzgünüm:[/sıze]

bende cok fena özlüyorum engellıde actım

ne olucak bu halım bılmıyorum

BITTI ARTIK HERSEY CEK GIT DIYORSUN
ARAMA SORMA DIYORSUN
HALIMI BILMIYORSUN

BILSEYDIM SANA BEN DELICE BAGLANMAZDIM
BILSEYDIM HASRETEN HER GECE AGLAMAZDIM
BILSEYDIM ÖMRÜMÜ YOLUNA HARCAMAZDIM

BILSEYDIM BIRTANEM BILSEYDIM

dagildim yine kizlar yaaa arabesk sarkilar filan :(

BITTI ARTIK HERSEY CEK GIT DIYORSUN
ARAMA SORMA DIYORSUN
HALIMI BILMIYORSUN

BILSEYDIM SANA BEN DELICE BAGLANMAZDIM
BILSEYDIM HASRETEN HER GECE AGLAMAZDIM
BILSEYDIM ÖMRÜMÜ YOLUNA HARCAMAZDIM

BILSEYDIM BIRTANEM BILSEYDIM

dagildim yine kizlar yaaa arabesk sarkilar filan :(

geçmişi okumadan direkt sorayım canım..
var mı bi gelişme?
artı iyi misin??
benim açıkcası artık yazasım gelmiyor pek.

tamam jeliboncum bi sayfa önceye bakınca gördüm sorumun cevabını..

hayırlısı artık canım..

1000. sayfamız hayırlı olsun. 1. sayfadan beri pek yazmasamda burayı takip ediyorum. İçimiz içimizi yiyor tam 1000 sayfadır bunları yazıyoruz, okuyoruz. Aramızdan dayanmayıp mail atan arkadaşlarımız da oldu ya saçma sapan bir cevapla karşılaştılar ya da cevapsız kaldılar. Ben birşeyler yapma hakkımı yaklaşık 3.5 ay önce kullanmıştım konuşmaya çalışmıştım ilkinde cevap vermeye tenezzül etmedi ikincisinde tanımıyorum, kimsin gibisinden davrandı o an çok sinirlenip mektup yazdım artık rahatsız etmeyeceğime söz verdim böylece bütün köprüleri yaktım. Çünkü biliyorum kendimi öyle birşey yapmasaydım ben yine dayanamıcaktım hergün mail atacaktım sürekli rahatsız eden olacaktım. Sonradan böyle herşeyi bir çırpıda kesip attığım için cok pişman olmuştum anlık öfkeme yenilmiştim ama onu yazmasaydm kendimi durduramıcaktım. Durdurdum kendimi ve sonuç: yine onun tepkisizliği. Düşünüyorumda ben ona birşeyler yazmamak, iletişime geçmemek için kendimi zor zaptederken, mektupta verdiğim söz aklıma gelirken o nasıl herşeye bu kadar kayıtsız kaldı. Cevap sevmedi. Bu o kadar açıkki. Ben kör müyüm bunu neden göremiyorum. Ben hala neyi düşünüyorum anlamıyorum...

spuriousworld iyi hatırlattın
1000.sayfamız hayırlı olsun kızlar...
1000li sayfalar hepimize uğur getirsin.
gerçi benim bi beklentim olmamalı o yüzden size getirsin.

iletişime geçmemek için kendimi zor zaptederken, mektupta verdiğim söz aklıma gelirken o nasıl herşeye bu kadar kayıtsız kaldı. Cevap sevmedi. Bu o kadar açıkki. Ben kör müyüm bunu neden göremiyorum. Ben hala neyi düşünüyorum anlamıyorum...
----------------------
bu sözler çok taNIDIK BANA....

iletişime geçmemek için kendimi zor zaptederken, mektupta verdiğim söz aklıma gelirken o nasıl herşeye bu kadar kayıtsız kaldı. Cevap sevmedi. Bu o kadar açıkki. Ben kör müyüm bunu neden göremiyorum. Ben hala neyi düşünüyorum anlamıyorum...
----------------------
bu sözler çok taNIDIK BANA....

ben nedense aksini düşünüyorum.
o anki koşulların da önemli olduğunu düşünüyorum.
yani şöyle..
bu adam sevmişmidir sevmiştir.
sonra başkasından hoşlanmıştır bitirmiştir. başka biri vardır bitirmiştir. ailevi sorunu vardır bitirmiştir. bi şekilde bitmiştir.
tek cevap sevmemiştir değil bence..
dışarıdan sevmemiştir demek çok kolay geliyor ama kaçak dövüşmek yani bu..
ben geçmişimi bu kadar kolay silemiyorum açıkcası..
benim iki sene önceki sevgilim evlenme teklifiyle geldi bir kaç ay önce.
tapıyordum ama bitirmek zorundaydım dedi.
hala da arar durur. seviyordum diye..

bi sene önce benden tek bir smsle ayrılan eski erkek arkadaşım dün gece benle konuşmaya çalıştı yine..
4 senelik kız arkadaşımı bırakmıştım senin için dedi.
kız okulu bırakmış başka şehre taşınmış ailesi haber alamıyordu benden yardım istediler napsaydım dedi.
seni bıraktım ama onla barışmadım dedi.
ne dersen de yaparım dedi. her gün evinin önünden geçiyordum belki karşılaşırım diye dedi. ki adam şehrin bi ucunda oturur.

sevmemiştir demek haksızlık olmuyor muki kendimize??
o kadar zamanını verip o kadar güvendiğin insanlar için gittikten sonra "ya sevmemiştir o zaman tamam"demek..

ben nedense aksini düşünüyorum.
o anki koşulların da önemli olduğunu düşünüyorum.
yani şöyle..
bu adam sevmişmidir sevmiştir.
sonra başkasından hoşlanmıştır bitirmiştir. başka biri vardır bitirmiştir. ailevi sorunu vardır bitirmiştir. bi şekilde bitmiştir.
tek cevap sevmemiştir değil bence..
dışarıdan sevmemiştir demek çok kolay geliyor ama kaçak dövüşmek yani bu..
ben geçmişimi bu kadar kolay silemiyorum açıkcası..
benim iki sene önceki sevgilim evlenme teklifiyle geldi bir kaç ay önce.
tapıyordum ama bitirmek zorundaydım dedi.
hala da arar durur. seviyordum diye..

bi sene önce benden tek bir smsle ayrılan eski erkek arkadaşım dün gece benle konuşmaya çalıştı yine..
4 senelik kız arkadaşımı bırakmıştım senin için dedi.
kız okulu bırakmış başka şehre taşınmış ailesi haber alamıyordu benden yardım istediler napsaydım dedi.
seni bıraktım ama onla barışmadım dedi.
ne dersen de yaparım dedi. her gün evinin önünden geçiyordum belki karşılaşırım diye dedi. ki adam şehrin bi ucunda oturur.

sevmemiştir demek haksızlık olmuyor muki kendimize??
o kadar zamanını verip o kadar güvendiğin insanlar için gittikten sonra "ya sevmemiştir o zaman tamam"demek..

sevdi demiyorum sevmedi de demiyorum...bu satten sonra ister sevsin ister sevmesin..bana artık bir yabancı..bana artık ulaşmasın diye tlf hattımıda değiştim...istemiyorum adam sevmedi ya gönül eğlendirdi...zaman geçirdi... sven insan bölemi yapar
beni durum biraz farklı tabi...tlf yanımda ve o tlfda can çekişen mesajlar ve çağrılara 2 hafta hangi insan dayanır ya....
al tlf bitti de..arama de...
hiçbişe yokmuş gibi bide küs değiliz diyo..iyiyim merak etmediyo arıyorum açmıo tlf kapatıyor...varmı böle bi sevgi yemişim ben onu ya...
beni yedekte beklettiğini düşünüyorumbelkide başkasıylada görüşüyord benide yedekte bekletiyordu o kesinleşinceye kadar..nebilim ya paranoyak ooldum...isterse arasın şimdi hadi bulsun bakim beni...arasın arasın dursun ....
princesssss gulümmmmmsırnaşık şey seninkiler vefalı dicem olmicek şimdi...
aynı vakayı bende bekliyorum ama daha zamanı var henüz taze benimki...hele az bizaman geçsin aradan.....

ŞÜPHE; engelleri görür..
İNANÇ; önündeki yolu..
ŞÜPHE; en karanlık gerçekleri görür...
İNANÇ; gün ışığını...
ŞÜPHE; adım atmaya korkar..
İNANÇ; yükseklere tırmanır...
ŞÜPHE; sorar ''Kim inanıyor? ''
İNANÇ; cavap verir: ''BEN''...
.

valla o da enaz benim kadar kötüdür diye düşünüyorum
ama sanırım bu sefer kalıcıyım nöbet arkadaşlarım
kavgalarkavgalar,kavgalar...
başta yine küskündük
o barışmaya çalıştı, hatta tlfnlarını açmayınca annemi aramış,muhabbet etmişler
sonra benim sinirlerim çok bozulmuştu
ağzıma geleni saydım sıçtım sıvadım
normal davranayım dedim boşalınca
baktım bunun ayaraı bozulmuş
o kadar kıskanç bir adam ki..kurmuş kurmuş bintane laf etti bana
çok incitti gercekten..
o beni,ben onu görmek istemiyorum artıkkkkkkkkkkk...
mevzu bu benim..
çok üzgünüm ama kırgınlığım öylesine büyük ki eni canımdan bezdirdi,bu son artik.....bitti.

Back
X