Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Kızlar ben benimkiyle konuştum bugün. çok kötü oldum aylar sonra sesini duymak. çok özlemişim ya. Ağlıyorum.

hoşgeldiniz kızlar

nil nasıl konuştu seninki

mesafeli konuşmakla iyi etmişsin bu arada...

:1shok:

o mu aradı sen mi aradın civciv

biz bu kadar üzülürken perişan olurken onlar neler hissediyor ne düşünüyor çok merak ediyorum ..

Yok arkadaş ayağı mı çekti yoksa daha önceki gibi miydi demek istemiştim

İyi yapmışsın canım...

Örneği var mıdır bilemem de kabul edeceksen biraz süründür derim

Yok arkadaş ayağı mı çekti yoksa daha önceki gibi miydi demek istemiştim

İyi yapmışsın canım...

Örneği var mıdır bilemem de kabul edeceksen biraz süründür derim

yanii canım,canım benim falan dıyodu ,sora ben bi sitede bi inek gördum dedımkı ay inegin gözleri ne guzel dedim o da benımkindende guzelmi dedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ,sora ask mektubu falan yolladı yani o da cok ask mesk konuşmadı acıkcası ama dünde aradı 3 kez falan bilmiyorumki gelişmeler iyi gibi

ya süründürmek ıcın neler yapabılırım böle caktırmadan süründüreyim,ya ege denizi belki beni hatırlarsın size bikez yazmıştım önceki ilişkimde cok yara aldım ama şimdi askı buldum zamanla unutuluyo diye sende unutuluyomu gercekten falan demiştin yaa bak goruyomusun bende ne hale geldım hiçbişeyin garantısı yok ama gercekten öle guzel gıdıyoduki ilişkim durup dururken ayrılalım dedi şok oldum

Seninkinin de lalelik yapası gelmiş

Sinir oluyorum böyle durduk yerde ayrılık lafı çıkardıklarında

Yahu o laf benim bildiğim bir kere söylenir

Şimdi geri dönmeye çalışıyor gibi

Beklet bakalım ne yapacak

Süründürme işini bizden en iyi black yapıyordu ama o da ortada yok şimdi

Seninkinin de lalelik yapası gelmiş

Şimdi geri dönmeye çalışıyor gibi

Beklet bakalım ne yapacak

Süründürme işini bizden en iyi black yapıyordu ama o da ortada yok şimdi

zaten biz bana bitti dedigi gun buluştuk sora aglayarak sarıldık bırakamam senı affet benı tekrara guvenebilcen mi dedi bende neye yarıycak benı sevmedıgını söledin dedim o da kokumu ıcıne cekıp senı sevdigimi farkettim affet benı falan dedı bırakamam senı dedi ama aklım karıştı acaba acıdıgı uzuldugu ıcınmı geri dönmek ıstedı yoksa sevdigi içinmi ama öle olsa aramaz msnye girmez diye dusunuyorum kafam karıştı bi hafta sure verdım işte 3 gun sora dolcak süresi umarım guzel haberlerle gelırım umarım yenıden baslarsak saglam bi ilişki olur

Acımakla ilgisi olduğunu sanmam

Seni hayatından çıkaramamış

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım,senin şaşkın lale de toparlanmış olur,bir daha böyle bir saçmalık yapmaz

Acımakla ilgisi olduğunu sanmam

Seni hayatından çıkaramamış

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım,senin şaşkın lale de toparlanmış olur,bir daha böyle bir saçmalık yapmaz

onun dedigine göre iki haftada askı azalmıştı öle mantıksız gelıyoki bu laf ask o kadar ucuzmu kolaymı inşallah toparlar kendını ve inşallah herşey guzel olur hayırlısıysa tabi hepimiz için en hayırlısı en güzeli olsun inşallaha.s.:enbuyukkk:

bi bakıyomusuz herkes tek tek barıştııı ve kulubun ismini degiştirdik haaaaaa:)))) ne dersınız

kızlar yaa sizin ajan 006nın jetonu yeni düştü, adam tatile gittiiiiiiiiiiiiii,ondan msni kapalıııı,yılbaşından önce aramız iyiyken mesajlaştığımızda bana bu pzt yani bugün izne çıkcağını ve bir hafta kafasını dinlemeye tatile gitceğini sölemişti,telefonumu kapatcam demişti hatta ben biraz kızmıştım ama kafa dinlemenin başka yolu yok demişti.msn.e iphonedan bağlanıyo ya bu, telefonunu kapattı tabi msn.de kapalı dolayısıyla,ayy görüomusunuzz adam çatır çatır tatile gitttiiiiiii,o gün diyoduki beraber karar veririz gitceğimiz yere diyodu kavga edince kaldı biraz baktık birlikte ama kararını daha vermemişti,ayyy nereye gitti acabaaaaaaaaaaaaa

nilim dikattli ol hemen evet deme belki senden ayrılınca boşluğa düştüğü içindir

prenses gönül laf dinlemiyor anlaşılaln kızlar daha ne diyo sen napıyorsun bak kendin diyon adam tatile gitmiş hemde sana söylemeden yeni sayfa açman gerek en kıza zmanda

Ben aradım. Içimden araamk geldi ve aradım. Onal dinlediğimiz şarkıları dinledim ve aradım

ben deldim kizlar..
keyifler nasil...
yamuk yapan varsa söyleyin hemen bi ayar cekelim....

bi bakıyomusuz herkes tek tek barıştııı ve kulubun ismini degiştirdik haaaaaa:)))) ne dersınız
barışma değil ama ben yeni sevgili bulmayı tercih ederim gelse hep çektiğim acıyı hatırlarım hoş gelmezde neyse umarım ötekiler barışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…