Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

en süzsüz benim galiba ne takı ne fön gerçi nedense takı takmayı hiç sevmem kızlar halime gülesim geldi bizimki nişan deyince ben yüzügü nasıl takcam diye kızıyordum kendime dertten kurtardı beni

sizdede amma çene varmışşşşşşşşşş
bin sayfayı ulaştı kız...........
pes artık dıyorum.......

anam işiniz gücünüz yokmu gidin burdan anam..

ben kalayım burdasadece

bugun bende pek perişanım.............
dışardan bakınca şık bir bayan.............
ama içimde ruh halım küçük emrah modundaaaaaaaaa

ya böcük haksızlık ben yokken seninkine attığın maili okutmuşsun ve silmişisn bende okumak istiyordum ha geri sayfaları okuyorumda:):):)

ayy kızlar kendime göre bir şarkı buldum... bozdum ya yağmurla kafayı ...
yüksek sadakat'tan ...

Hala güzelsin
Eski bir şarkı gibi
Seni ilk görüşüm dün gibi

Nasıl unuturum
Verdiğimiz tüm sözleri
Gezdiğimiz yerleri

Dışarda yağmur yağıyor
Gitme Vakti benim için
Biraz yürürsem altında
Belki yıkanır içim

Dışarda yağmur
(İçimde yağmur)
Dışarda yağmur
(İçimde yağmur)

arada bazı sözleri sildim ama çocuk filan vardı... uymuyor diye :))

ya böcük haksızlık ben yokken seninkine attığın maili okutmuşsun ve silmişisn bende okumak istiyordum ha geri sayfaları okuyorumda:):):)

yaa bir ara okuturum sana da canım... hani kişiye özel ya ... fazla kalmasın diye sildim :))

en süzsüz benim galiba ne takı ne fön gerçi nedense takı takmayı hiç sevmem kızlar halime gülesim geldi bizimki nişan deyince ben yüzügü nasıl takcam diye kızıyordum kendime dertten kurtardı beni

ben de hiç sevmezdim canım... küpe takamazdım yara oluyordu kulağım... ama bir krem buldum artık küpe takabiliyorum... durmadan küpe alıyorum kendime kaydirigubbakcemile3

bileklik filan da arada takarım... güzel oluyor...

henüz kolye ve yüzüğe geçemedim... zamana bıraktım kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrr..nasılsınız bugunnn ..yahuu ne kadar artmış yazılanlar nasıl okuyacam bukadarını delikafadulden
ben iyi gibiyimm kendimden gelişmeleri anlatayımm...
benimki cumartesi akşamüstü mesaj attı bugun seninle görüşmek istedigimi söyleyecektim ama her defasında bir bahane bulup hayır diyip beni bozdugun için cesaret edemedim dedi ..ben bu mesaja cevap vermedim

pazar günü öğlen napıyosun diye mesaj atmış ..bende gezmeye gidecegim ve hazırlanıyorum dedim ( ama bu bahane degil gercekti ) sositososito
eger müsaitsen ve de kabul edersen seni almaya geleyim diyecektim ama müsait degilmişsin dedi ..ben bunada cevap vermedimmm

yetmez degilmi bu kadar az sürünsün

ayyy bi tane daha buldum... bu tam benlik yaaa içinde yağmur da vaarr kaydirigubbakcemile3

Bak benden arta kalan ; Biraz kül biraz duman
Ne kadar istesem de Ben seni arayamam

Ruhum rüyaya dalmış ; Dünya uzak, gerçek yavan
Sanki bir yok bir de varmış

Ben seni arayamam

Keşke yanımda olsaydın ; Kolay olurdu o zaman
Ben sussam sen anlatsaydın ; Yorulunca uyusaydın

Kolay mı sanıyorsun ; Kolaysa yan o zaman

Yağmurum ol in üstüme ; Ben böyle yaşayamam

Halimi görüyorsun ;Bir şeyler yap o zaman
Sebebim var biliyorsun ; Ben seni arayamam
:dilcikar:

ya ben hatırlayamadım... suçu neydi :uhm:

ay kızlar dun ruyamda ilginçbir şeyler gördüm rüya tabırlerıne baktın....
anam bakmaz olaydımmmmmmmm
ruhum daraldıııı

Rüya yorumları gerçeği yansıtmaz canım, en iyi yorumu rüya sahibinin kendisi yapar...iyi düşün iyiolsun. Hayırlar olsun. Hiç üzülme.. zaten o yorumlara baksaydık işimiz bitmişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…