ya böcük haksızlık ben yokken seninkine attığın maili okutmuşsun ve silmişisn bende okumak istiyordum ha geri sayfaları okuyorumda:):):)
yaa bir ara okuturum sana da canım... hani kişiye özel ya ... fazla kalmasın diye sildim :))
en süzsüz benim galiba ne takı ne fön gerçi nedense takı takmayı hiç sevmem kızlar halime gülesim geldi bizimki nişan deyince ben yüzügü nasıl takcam diye kızıyordum kendime dertten kurtardı beni
ay kızlar dun ruyamda ilginçbir şeyler gördüm rüya tabırlerıne baktın....
anam bakmaz olaydımmmmmmmm
ruhum daraldıııı
günaydın kızlarrr..nasılsınız bugunnn ..yahuu ne kadar artmış yazılanlar nasıl okuyacam bukadarını delikafadulden
ben iyi gibiyimm kendimden gelişmeleri anlatayımm...
benimki cumartesi akşamüstü mesaj attı bugun seninle görüşmek istedigimi söyleyecektim ama her defasında bir bahane bulup hayır diyip beni bozdugun için cesaret edemedim dedi ..ben bu mesaja cevap vermedim
pazar günü öğlen napıyosun diye mesaj atmış ..bende gezmeye gidecegim ve hazırlanıyorum dedim ( ama bu bahane degil gercekti ) sositososito
eger müsaitsen ve de kabul edersen seni almaya geleyim diyecektim ama müsait degilmişsin dedi ..ben bunada cevap vermedimmm
yetmez degilmi bu kadar az sürünsün
ruhum daraldıııı
ruhum daraldıııı
hayırıdr inşallah canım daraltma ruhunu iyi düşün iyi olsun yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?