Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Acımakla ilgisi olduğunu sanmam

Seni hayatından çıkaramamış

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım,senin şaşkın lale de toparlanmış olur,bir daha böyle bir saçmalık yapmaz

yaa nilim senin yazdıklarını okudukça içim acıyor benim...
yarın 3 ay bitmiş olacak ; benim ki akıllanmayacak ama senağlama

bu arada eskileri okuyup geliyorum kızlar... bakalım neler olmuş... gün içi yoğundum bakamadım valla...

gene geyikler dönüyo anladıım kadarıyla,herkes nasıl bakalıım,ben eve geldim eve iş getirdim birazda evde çalıştımyeni geldim daha kk.ya jeli senin baytar zırlamaktan başka bişi yapmadı mı daha,zırlamayı bıraksada erkek olup icraata geçse artık bu ne böle çocukça şeyler

2 dk da kızdırdı benı ya =))
msn şifresini vermıyo uyuzmu ne :))

ni yapsam acabaa??

benide sebepsiz bırakıp gıderken çok ağladı karşı taraf hemde gozumun onunde.sevmıyorum de bana dedım oyle gıt dedım.dıyemedı sadece ağladı ama herşeye ragmen GİTTİ. bidahada geri gelmedi.

ahh kızlar ahhh boşverin her şerde bir hayır vardır.

bu durumu yaşamış ve atlatmış bir arkadaşımız yok mu yahuu
az biraz akıl versin
bu dönem nasıl gecer, ortalık nasıl düzelir,ne zaman sağlıklı düşünmeye başlarız..
var mı bunların cevabını bilen..

acının geçeceğini bilerek başlayabilirsin... kendini iyi hissetmek için çabala... seni üzecek ve onu hatırlatacak herşeyden uzak kal... zaten aklından çıkması mümkün değil ama özel şeyleri ; şarkıları ; fotoğrafları uzak tut kendinden... komedi filmleri izle ; mizah dergileri oku ; arkadaşlarınla birlikte ol... ilk 1 aydan sonra daha iyi hissedeceksin...

benim 3. ayım artık şarkılarda ağlamıyorum... bazıları yine canımı yakıyor ama hemen başka birşey düşünüp kafamı dağıtmaya çalışıyorum... önceden bu mümkün değildi... her sabah işe giderken gözyaşlarıma engel olamıyordum radyo açıktı çünkü arabada... kapattıramıyordum da ben de mizah dergisi okumaya başladım... artık daha az bahsediyorum... ondan başka hayatımda var olmasından mutluluk duyduğum insanların değerini anladım onlarla eğlenebiliyorum...

şimdilik aklıma gelenler bunlar :teselli:

Hayırlı akşamlar kızçeler. a.s.
Bilisiz bu gece elveda rumeli gecesidir.
Lazımdır seyredem.
Reklam arasıdır, dedim bakem noli burda...

Te unutmayın kızçeler... Allah kendi yüzüni insanların en sevdiginin yüzünde güsteriymiş, Allah'ın güzelligini sevdiginizin yüzünde gürmeniz dilegiyle...

Te te o kaa...

Mint.. lazımdır Nevreste'ye bakalım, ürnek alalıımm... ne kaa akıllıdir o kuş beyniyleee :))

acının geçeceğini bilerek başlayabilirsin... kendini iyi hissetmek için çabala... seni üzecek ve onu hatırlatacak herşeyden uzak kal... zaten aklından çıkması mümkün değil ama özel şeyleri ; şarkıları ; fotoğrafları uzak tut kendinden... komedi filmleri izle ; mizah dergileri oku ; arkadaşlarınla birlikte ol... ilk 1 aydan sonra daha iyi hissedeceksin...

benim 3. ayım artık şarkılarda ağlamıyorum... bazıları yine canımı yakıyor ama hemen başka birşey düşünüp kafamı dağıtmaya çalışıyorum... önceden bu mümkün değildi... her sabah işe giderken gözyaşlarıma engel olamıyordum radyo açıktı çünkü arabada... kapattıramıyordum da ben de mizah dergisi okumaya başladım... artık daha az bahsediyorum... ondan başka hayatımda var olmasından mutluluk duyduğum insanların değerini anladım onlarla eğlenebiliyorum...

şimdilik aklıma gelenler bunlar :teselli:

kısacası bütün boş zamanlarını doldur.ben hafa içi işe giderdim işten çıkınca spora.haftasonu ıng kursuna gıderrdım sabah kursran sonrada gezerdım sureklı.mecbur bi süre böle idare edilcek:a015:

bir çift görünce öyle bir içim gidiyor ki
onula geçirdiğimiz zamanlar hep gözümün önüne geliyor
ve en kötüsü de başkasıyla yaşayacakları of allahım ya
birbirimize kocacım- karıcım derdik ama lafta kaldı :(
şimdi o başkasının olacak düşüncesi , başkasını sevecek düşüncesi beni kahrediyor

bu aklına getirmemen gereken ilk şey canım...
ne senin ne de onun hayatlarına kimler girecek diye düşünürsen vay haline o gözyaşları hiç durmaz valla... aman diyorum ... :delphin:

Bu arada,acını içine gömme,paylaş,kendini bir şeylerle oyala,spor yap...

Hatta ve hatta ehliyetin yoksa kursa yazıl ehliyetini al valla bak :D

Arkadaşlarla görüş filan...

benide sebepsiz bırakıp gıderken çok ağladı karşı taraf hemde gozumun onunde.sevmıyorum de bana dedım oyle gıt dedım.dıyemedı sadece ağladı ama herşeye ragmen GİTTİ. bidahada geri gelmedi.

ahh kızlar ahhh boşverin her şerde bir hayır vardır.

Ying ve Yang kızçeler.

Her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır.
İyilik kötülüğün içinde, kötülük iyiliğin içindedir.
İkisi birbiri olmadan anlam kazanmaz.

Başımıza kötü şeyler geldiğinde iyice bakın ve görün.
Dikkatlice bakarsanız içindeki hayrı, iyiliği, güzelliği görürsünüz.
Gördüğünüzde çektiğiniz acı azalır azalır azalır...
Yeter ki kapatmayın gözleriniz. İyi bakın... emin olun orda bi yerde...

Te te o kaaaaaaaaaaaa :delphin:

Hosgeldın böcügüm nasılsın

saol tatlım ... iç güveysinden hallice...

bu iyi yıllar dileği hiç iyi olmadı yaaa... neden yaptı bunu bana ; niye tekrar canımı yakmak istedi bilmiyorum ... :sm_confused:

sen nasılsın tatlım... daha iyi gibisin... okudum olanları bişiler de yazdım görmüşsündür...
asıl şimdi güçlü olma zamanı senin için bak haberin olsun sengözlerimebaksanab

Ying ve Yang kızçeler.

Her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır.
İyilik kötülüğün içinde, kötülük iyiliğin içindedir.
İkisi birbiri olmadan anlam kazanmaz.

Başımıza kötü şeyler geldiğinde iyice bakın ve görün.
Dikkatlice bakarsanız içindeki hayrı, iyiliği, güzelliği görürsünüz.
Gördüğünüzde çektiğiniz acı azalır azalır azalır...
Yeter ki kapatmayın gözleriniz. İyi bakın... emin olun orda bi yerde...

Te te o kaaaaaaaaaaaa :delphin:

katılıorum bebeim sana Şeniz

Back
X