Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yaa birde sakin beni msnden silmee ne olur dedii

jeliii sakın yelkenleri suya indirme... ne demek msnden silme nolur... yahu telefon diye bir şey var... bu adamın teknolojiden haberi yokmu... tamam yurtdışı filan ama insan sevdiğini kaybediyorsa gözü fatura filan görmez sanırım...

ne biliim yaa sanki kendini iyi hissedene kadar senle konuşcak ; görüşcek sonra da olmuyor dicekmiş gibi geldi birden...

kızma jelicim ama öle geldi aklıma napıım... :sm_confused:

sen tedbirli ol... sürünsün ...

Kızlar benden size nacizhane tavsiye...sakın sevgililerinize anlık kaprislerle sıkıntılarla ayrılmak istediğinizi söylemeyin...
öyle zor ki bazı şeyleri yaşamk o kadr acıtıyo ki insanın canını..pişman oluyo insan her yaptığına...kesşke diyorum binlerce kez...allahım baksa yüzüme diyorum..bi şans daha diliyorum...

keşke diyorum o beni sevmeseydi ayrılsaydık ya da ben onu sevmeseydm...ama şimdi ağır ayrı kalmanın yükü...

kimse sevdiğini bırakmasın eften püften olmadık sebeplerle...
nolur kıymetini bilin...

aynen katılıyorum aynen

Kızlar benden size nacizhane tavsiye...sakın sevgililerinize anlık kaprislerle sıkıntılarla ayrılmak istediğinizi söylemeyin...
öyle zor ki bazı şeyleri yaşamk o kadr acıtıyo ki insanın canını..pişman oluyo insan her yaptığına...kesşke diyorum binlerce kez...allahım baksa yüzüme diyorum..bi şans daha diliyorum...

keşke diyorum o beni sevmeseydi ayrılsaydık ya da ben onu sevmeseydm...ama şimdi ağır ayrı kalmanın yükü...

kimse sevdiğini bırakmasın eften püften olmadık sebeplerle...
nolur kıymetini bilin...

valla güzelim en acısızı semeyen biz olursak olur sanırım...
diğer tüm seçenekler inan can yakıyor... :1no2:

ama haklısın kıymet bilmek ve düşünerek adım atmak gerekiyor...

kızlar bence bu misafirlerden bazıları da bizimkilerden... yani 11 misafir garip geldi bana ...
birileri gizli saklı takip ediyor ama kim ? CADIARZU

iyi akşamlar kızlarr ben benımk aramadı diye uzuluyodum meger uyuyormuş uff ben kaçmayı beceremıyorum merak edıyorum ya sevmezse ya aramazsa diye ödum kopuyo bide şöle bi saçmalık var kafamda ondan baskasını bulamazmışım gibi gelıyo hayatım boyunca kızmayın saçma ama böle nasıl değiştircem bunu ben

sevgili misafirler...
bakin biz topic olarak cok misafirperver sayilmayiz...
yani eger erkek degilseniz gelin üye olun ne siz misafir kimliginde kalin nede bizi merakta birakin... kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlarr ben benımk aramadı diye uzuluyodum meger uyuyormuş uff ben kaçmayı beceremıyorum merak edıyorum ya sevmezse ya aramazsa diye ödum kopuyo bide şöle bi saçmalık var kafamda ondan baskasını bulamazmışım gibi gelıyo hayatım boyunca kızmayın saçma ama böle nasıl değiştircem bunu ben

Nilcim... zaten sen bulmuyorsun.. onlar gelip seni öyle güzel buluyorlar ki kaçacak delik bile bulamıyorsun aşktan inan bana... :delphin:
Ayrıca ne yap et ama bu kadar üzerine düşme, sen belli ettikçe korkunu senin için kötü olur. İlgili, şefkatli, sevgi dolu olmak başka, beni bırakıp gider diye korkunu belli etmek bambaşka. Nasılsa bırakamaz beni moduna sokma... hayatta herkesin alternatifi vardır.

Ben şimdi nasıl uyanıcam sabahlara...
ne yapıcam onsuz günlerde...
nasıl yaşayacağım onun desteği olmadan....

hayırdır ebru ne oldu canım??

noldu tatlım yaaa :teselli:

haklisiniz kizlar birsey yapmicam zaten o kadar dengesizki yarin ne yapicagi belli olmaz artik anlamiyorum onu

ebrucugum hosgeldin ne oldu

hayirdir canim neden canin sIkkIn?

Ebru?
Bi şey mi oldu? yoksa depreştin mi?

hepınız saolun kızlar
hıc bıse olmadı belkıde ondan
ıcım cok sıkkın
ıyı degılım valla
moralım cok bozuk

Nilcim... zaten sen bulmuyorsun.. onlar gelip seni öyle güzel buluyorlar ki kaçacak delik bile bulamıyorsun aşktan inan bana... :delphin:
Ayrıca ne yap et ama bu kadar üzerine düşme, sen belli ettikçe korkunu senin için kötü olur. İlgili, şefkatli, sevgi dolu olmak başka, beni bırakıp gider diye korkunu belli etmek bambaşka. Nasılsa bırakamaz beni moduna sokma... hayatta herkesin alternatifi vardır.

onu bi başarabilsem korkumu belli etmemeyı herşey yoluna gircek gerçi hiçbişe için gec diil en azından cabalayabilirim ama guvenımı kazanması gereken o bi hafta süre verdim o süre sonunda tam kararını vercek soradan artık cabalaması gereken o guvenımı kazanmak için

Back
X