yaa birde sakin beni msnden silmee ne olur dedii
Kızlar benden size nacizhane tavsiye...sakın sevgililerinize anlık kaprislerle sıkıntılarla ayrılmak istediğinizi söylemeyin...
öyle zor ki bazı şeyleri yaşamk o kadr acıtıyo ki insanın canını..pişman oluyo insan her yaptığına...kesşke diyorum binlerce kez...allahım baksa yüzüme diyorum..bi şans daha diliyorum...
keşke diyorum o beni sevmeseydi ayrılsaydık ya da ben onu sevmeseydm...ama şimdi ağır ayrı kalmanın yükü...
kimse sevdiğini bırakmasın eften püften olmadık sebeplerle...
nolur kıymetini bilin...
kızlar meraba
nasılsınız
hıc ıyı degılım butun gece agldım
canım cok sıkkın
kızlar meraba
nasılsınız
canım cok sıkkın
kızlar meraba
nasılsınız
canım cok sıkkın
Kızlar benden size nacizhane tavsiye...sakın sevgililerinize anlık kaprislerle sıkıntılarla ayrılmak istediğinizi söylemeyin...
öyle zor ki bazı şeyleri yaşamk o kadr acıtıyo ki insanın canını..pişman oluyo insan her yaptığına...kesşke diyorum binlerce kez...allahım baksa yüzüme diyorum..bi şans daha diliyorum...
keşke diyorum o beni sevmeseydi ayrılsaydık ya da ben onu sevmeseydm...ama şimdi ağır ayrı kalmanın yükü...
kimse sevdiğini bırakmasın eften püften olmadık sebeplerle...
nolur kıymetini bilin...
kızlar bence bu misafirlerden bazıları da bizimkilerden... yani 11 misafir garip geldi bana ...
birileri gizli saklı takip ediyor ama kim ? CADIARZU
iyi akşamlar kızlarr ben benımk aramadı diye uzuluyodum meger uyuyormuş uff ben kaçmayı beceremıyorum merak edıyorum ya sevmezse ya aramazsa diye ödum kopuyo bide şöle bi saçmalık var kafamda ondan baskasını bulamazmışım gibi gelıyo hayatım boyunca kızmayın saçma ama böle nasıl değiştircem bunu ben
hayırdır ebru ne oldu canım??
noldu tatlım yaaa :teselli:
haklisiniz kizlar birsey yapmicam zaten o kadar dengesizki yarin ne yapicagi belli olmaz artik anlamiyorum onu
ebrucugum hosgeldin ne oldu
hayirdir canim neden canin sIkkIn?
Ebru?
Bi şey mi oldu? yoksa depreştin mi?
Nilcim... zaten sen bulmuyorsun.. onlar gelip seni öyle güzel buluyorlar ki kaçacak delik bile bulamıyorsun aşktan inan bana...
Ayrıca ne yap et ama bu kadar üzerine düşme, sen belli ettikçe korkunu senin için kötü olur. İlgili, şefkatli, sevgi dolu olmak başka, beni bırakıp gider diye korkunu belli etmek bambaşka. Nasılsa bırakamaz beni moduna sokma... hayatta herkesin alternatifi vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?