nasılsınz kızlar? barışan yokmu aranızda?
valla zor gibi gibi ama inşallah civciv canım yaaakaydirigubbakcemile
:asigim::asigim:
çok özledim kızlar. benim gibi eski sevghilisini aklından çıkaramayan hala kalbinden atamayan sürekli onu düşünenler ne yapalım ya düşünmemiz lazım. bu böyle gitmez.
bende özledim bende atamıyorum aklımdan sanırım hiçbişey yapamazsın ancak iş yaprken bir an gidiyor aklımdan:asigim::asigim:
çok özledim kızlar. benim gibi eski sevghilisini aklından çıkaramayan hala kalbinden atamayan sürekli onu düşünenler ne yapalım ya düşünmemiz lazım. bu böyle gitmez.
:asigim::asigim:
hay allah senden razı olsun hiç gülesim yoktuValla civcivim tam olarak çözemedim bunun formülünü ama üzerinde çalışıyorum.
Zaman zaman İsviçreli bilimadamları ve İsveçli balıkçılardan da destek alıyorum (Ne de olsa onlar işini biliyor).
Eski sevgiliyi unutma hapını bulduğum anda şerefsizim var ya paranın taaaa..... :roflol:
Valla civcivim tam olarak çözemedim bunun formülünü ama üzerinde çalışıyorum.
Zaman zaman İsviçreli bilimadamları ve İsveçli balıkçılardan da destek alıyorum (Ne de olsa onlar işini biliyor).
Eski sevgiliyi unutma hapını bulduğum anda şerefsizim var ya paranın taaaa..... :roflol:
ya benim dün 3 ay bitti... sürekli onu düşünmüyorum ama düşünmeye fırsatım olduğunda evet onu düşünüyorum... keşke diyorum keşke beni çok sevdiğini farkederek gelse ; ahh o zaman ben de ona tam istediği gibi bir ilişki yaşatabilsem böyle sürüm sürüm süründürerek kaydirigubbakcemile bu biraz ters oldu benim durumum gibi oldu ama neyse aynen böyle yapıcam işteee kaydirigubbakcemile3
slm kızlar,benımkine verdigim bi hafta doldu ve kararı olumlu oldu dun gece 3 saat msjlaştık tarttıstık kavga ettik ama en sonunda hallettik,umarım değişmez böle gider diyorum,sevdigini söluyo ve konunun kapanmasını ıstıyo,bana ayrılık msjı attıgındaa pişman olmuş ve keske atmasaydım diye cok uzulmuş tekrar denıyoruz inşallah herkesin ki düzelir ve inşallah bidaha bozulmaz benimki de dahil herkesin ki
ee kmise yok mu oyleeeeeeee kendı kendıme konusuyorum aloooooooooooo..............
canım düzelmenize sevindim... zaten belliydi... ama sen yine de üzülmemek için sana söylediklerimizi kulak ardı etme...
önce sen varsın senin için... sakın hayatında önceliği ona verme... elbette önemli ve özel olacak ama adı üstünde sevgili her an gidebilir ; bunun garantisi yok... o yüzden tek başınaymış gibi yaşa bu hayatı... bencillik değil ama kendine değer ver önce ; ailene ; her zaman yanında olacağını bildiğin dostlarına... sevgili bunlardan sonra demek ne kadar doğru olur bilmem ama o var diye sakın diğer insanları ihmal etme... yerimseniben
canım tşk ederim,öle yapıcam zaten hayatımın merkezi olmaması ıcın ugrasıcam,kendi degerimi bilicem,bir daha bu konuyu acmamı ıstemedı ona guvenmemi istedi,bende acmıcam bidaha konuyu,birde dun dediki artık gitmicem diye söz vermıyorum kesın konusmuyorum dedi hayatın ne getircegi belli olmuyo sözümü tutmamaktan korkuyorum dedi önce uzuldum buna ama sora en azından yalan sölemıyo dıye dusundum şimdilik hallettik umarım bozulmaz bende acmıcam kesınlıkle konuyu cunku hatırlatınca kızıyo artık o da unutmak unutturmak ıstıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?