Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Kıslar yazılarınız çok güzel küçük böcük özellikle yorumların çok şeker buraya rastgele girdim ama eğlenceli bi topicmiş:=9

Kıslar yazılarınız çok güzel küçük böcük özellikle yorumların çok şeker buraya rastgele girdim ama eğlenceli bi topicmiş:=9

teşekkür ederim hepimiz adına... a.s.
napalım ağlanacak halimize gülmeye çalışıyoruz hep beraber ... kaydirigubbakcemile3

bn geldm hatunlarım....

hoşgeldin canım ...nasılsın ?

sabahları buralar benden soruluyor sanki ; kimsecikler yok yahuuu kaydirigubbakcemile3

yine bizim gececiler sabahlamış bir sürü zaman aldı hepsini okumak...
ahh bi erkenden yatsalar daha az canları yanacak ya...
neyse hepimiz yaşıyoruz işte bir şekilde ...

ben onları 3 gibi bıraktım canım=)
kaydirigubbakcemile3
muhtemelen hepsi uyuyoooo:1shok:
sen napıosun.....

böcüküm ben burdayım ama kimse yok yaaa =(
sen anlat bari ben dinlerim meleğim...
:enbuyukkk:

bugün benim de anlatasım yok be güzelim... ne anlatayım... bir hareket yok ki...
jeli gibi ; sıla gibi aksiyonlu değil valla benim durum ... kaydirigubbakcemile3

se anlat dicem şimdi sen de uzun diyeceksin :sm_confused:

bugün benim de anlatasım yok be güzelim... ne anlatayım... bir hareket yok ki...
jeli gibi ; sıla gibi aksiyonlu değil valla benim durum ... kaydirigubbakcemile3

se anlat dicem şimdi sen de uzun diyeceksin :sm_confused:

kız bacımmmm.....he valla....
ne bilim ben ole beklemedeyim....
çok sıkıntılı duurmlar....
inş. düzelir her şey....
senn neden aksiyonlu değil ki yaa... halbuki bu durumlar hep aksiyonlu olur-tatlicadiarzu-

:asigim::asigim:
çok özledim kızlar. benim gibi eski sevghilisini aklından çıkaramayan hala kalbinden atamayan sürekli onu düşünenler ne yapalım ya düşünmemiz lazım. bu böyle gitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…