Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Fırtına bende de aktif değil şekerim

oo Princess geçmiş olsun canım

çıkmışsın sen de mapustan

amaan ben geldiim herkes nere kaybolmuş geçtiğimiz sayfaları okuyodumm,ama teşekkürler gitmiiş noluyo ki gene acep :sm_confused: bi araştırıym bakem kimsede yok gibi gözüküyo kaldıkmı gene misafirlerle :1ninca:

Hoşgeldin canım

Teşekkür butonu kalkmış da ondan göremiyorsun

Birkaç gündür pek gelen giden yok yaa

Teşekkürlerle ilgili bir sorun var demekki :uhm:

Nasılsınız kızlar ? Benim canım çok sıkıldı.

Ayrıldığım erkek arkadaşımla konuştuk öğlen, ben konuşmak istemediğimi söyledim. Şu anda msn.de; ama ben öyle dedim diye tek kelime etmiyoruz

ama nie kalktıki sadece teşekkür ederim diyen bi mesaj yazmakyerine böle bi buton kullanışlı oluyodu hem mesaj kirliliği de olmuyodu, bence yine koyarlar gibi geliyo,bende bi numara yok valla,bugün geç kalktım annemle kahvaltı,sonra dışarı çıkıp banka vs.işlerin hallolması,sonra bi kuaföör,kaş manikür ve eve dönüşş kızlar nerelere kayboldular dünden beri ben rahat 50 sayfa birikmiştir diyodum ama kimsede hareket yok,bugün cmt ya herkes biyere gezmeye gitmiştir.

ebruuuuuuuuuuuu
nasil yani yaaa....

EBRU SENIN ADINA COK SEVINDIM CANIM BENIM İŞALLAH HERSEY GONLUNCE OLUR BALIN..INAN KI COK SEVINDIM...HADI HAYIRLISI ARTIK...:teytey::içelim::lepi::dance:hihoyyyt

Ay nednır bılemedım kıs ebru nere gıttın gelsene soracaklarımız var...kacma...

kızlar evet barıstık
ama korkuyorum cok
babanı ıkna et yoksa kacırcam senı ne olursa olsun dıyo
anneme soledım konustugumuzu ben duymadım dedı kızdı galıba oatada kaldık ıkımızde napıcam ben
sevınemedım

bak canım ebrucum, ikinizde çok seviyorsunuz bu belli,bir şekilde eğer elinizden her geleni yapıp da hala ikna olmadılarsa ki niye ikna olmadıklarını anlayamıyorum, o zaman sende kalbinin götürdüğü yere git,kendini mutsuz etme,daha sonra illaki affediliceksiniz inan ben olsam öyle yapardım empati yapıyorum şu an,bi yanda sevdiğim bi yanda ailem, önce bi düşünürüm tabi niye ailem böle davranıyor,mantıklı geçerli bi sebebi yoksa da ve benim aklıma yatıyorsa seviyorsam yerim onun yanıdır artık, aileler daha sonradan illaki rıza göstercekler niye yokuşa sürüyolar anlamıyorum.onun ailesi de mi seninki gibi,niye olmaz diyodu seninkiler unutmuşum ben galiba,ama elinizden geleni yapın ikna için, eğer senin aklına %100 yatıyosa ve kafanda soru işaretleri yoksa sevdiğinle ilgili...

006

onun aılesıyle ılgılı problem yoktu yanı onlar engel degıler
babam maddı yonden ve annesını kotuledıler karısır deıler kıızna
benım mantıgımın almadıgı bı kotuleme ve bıkısı trafımdan

anneme soledım ılgılenmedı oysa hep yanımdaydı o da korkuyo olmazsa kacarız kacırır dıye cunku babamın tavrı bellı bastan berı ama bende onsuz yapamıyorum
oda yapamamıs
sevıyoruz ıste
napıcaz bılmıyorum konuyu nasıl acıcaz nasıl yoluna gırcek bılmıyorum
sureklı babnı ıkna et yaza evlenelım dıypo
senı ıstıyorum yanımda dıyo
bende ole ama
neolur yardım edın dua edın bana

fırtınam bende sevındım ama buruk ıcım annem yanımda degıl ucu kacmaya gıdıyo
ya olmazsa dıye o cabuk tut elını dıyo
yanı beynım durcak

fırtınam nasılsın canım,dünkü ban'larda senide görünce şok oldum neyseki uzun sürmedi, princess'in nick'i mi deişmiş kızlar anlayamadım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…