1 yıl 1 ay 3 gün sonunda bitti işte ...
Evet çok problemli oldu...
Ben ayrıldım; çünkü daha fazla kaldıramıyordum.
Çok güzel bir ilişki yaşadık, her zaman kendinden önce beni mutlu etmek için uğraştı. Çok mutlu oldum, sevdim, sevildim; ama hiçbir zaman onun beni sevdiği kadar sevmedim onu, sevemedim... Ne kadar seviyor olsam da, mutlu olsam da; kalbim onunlaydı; ama aklım hep onun yanımda olmamasını istiyordu. Hep aklımla kalbim arasında kaldım, hep kalbimi dinledim.
O kadar güzel bir ilişkiydi ki... Ailem biliyordu, onun ailesi biliyordu, her şey sorunsuz gidiyordu...
Zamanla ortaya çıkıyor ya her şey, zamanla değişti işte... Anlaşmazlıklar artar oldu, sorunlar büyür oldu, halledilemez oldu... Ve ben konuşarak ayrılmaya ikna ettim onu. Düşman gibi ayrılmadık, yine konuştuk, her zaman konuşacağımız konusunda anlaştık. Çok güzel şeyler paylaştık çünkü.
En son dün yanıma geldi, hem de çat kapı. İnsan kapıya gelen kişiyi geri çevirip, git diyebilir mi? Düşmanım olsa git diyemem ben. Konuşmak istemediğimi söyledim, ama beni bu evden ancak tekme tokat gönderebilirsin dedi, konuşmamız lazım...
Konuştuk... Ben yine kalbim ve beynim arasında kaldım. Üstelik bu sefer, her zamankinden daha zordu kararı vermek. Ya hayatından tamamen çıkacaktım, ya da arkadaş olarak kalacaktık. Beynim git diyordu, kalbim kal...
Ağlamaya başladım. Benim için ne kadar zor olduğunu anlattım ona göz yaşları içinde. Benim için çok mu kolay dedi, bu kadar şey yaşadıktan sonra, böyle severken karşındakinin gitmek istemesi, seni istememesi ne kadar zor biliyor musun dedi. Ağladıkça ağlayasım geldi... En sonunda ağlama durdu, çünkü artık nefes alamıyordum. Ağlamaktan nefesim kesilmişti. Elimde olan yastığı sıkıyordum sadece. Nefes almaya çalışıyordum. Artık eski sevgilim olan arkadaşım beni hemen yatırdı; ama daha kötü oldum. Hem nefes alamıyordum, hem de ağlamaya devam ediyordum. Sadece nefes veriyordum; ama alamıyordum.
İlk defa böyle oldum. Vücudum titremeye başladı, çenem kasıldı, kalbim çok hızlı atmaya başladı, bilincim kapandı. Arkadaşım benim için bir şeyler yapmaya çalıştı. 10 dk sonra kendime geldim. Ama çok korktum. Çok yıprandım, çok üzüldüm, acısı bu sinir krizi ile çıktı...
Ruh gibiyim şu anda, üzgün müyüm, kızgın mıyım bilmiyorum. Duygusuzum, hissizim sanki...
selam kizlarim:)
uzak kaldim sizden ama bi zarari yok yaptik bi hata cezamizi cektik:)
bende bolca yenilikler var...
dünkü gelen mesaj asilsiz cikti...
annem bugün türkiyedeki akrabalarimi aradi ve konustu haliyle öyle birsey olmus olsaydi kesinlikle söylerlerdi hemen....
annemin yaninda bende vardim konustugunda yani bendende gizleyemez mutlaka bir sekilde yüz ifadesinden anlardim...
kötü olan ise dedem cok hastaymis
insallah allahim acil sifa verirde kendini toparlar...
eski lalede aradi..
özür dilerim sana dün gece öyle bir mesaj attigim icin dedi..
bende hic fark etmiyor dedim...
asilsiz olsada olmasada ben umursamiyorum artik senin hayatini dedim...
özür diledi baya bi konustu..
bense sadece sustum ve aglamamak icin kendimi zor tuttum..
pisman oldugunu söyledi..
caninin benden faha cok yandigini söyledi..
ama ben hic bir sekilde cevap vermedim sadece sustum
suan fazla birsey hatirlamiyorum c+ünkü cok kötü oldum...
aglaya aglaya gözlerim sisti...
basima agri girdi...
benden bu kadar kizlar...
bakiyorum hic biriniz yoksunuz
öptüm sizleri
yaklaşık 5 aydır bereaberdik canım. son zamanlarda aramız açıktı birsüre karşılıklı arama olmamıştı.sonra ben aradığımda açmamıştı teli seni hayatımda istemiyorum,sevmiyorum,nefret diyorum senden diye sms gömdermişti.tokat gibi gelmişti bu sözleri defalarca aradım o sinirle açmamıştı ve teli kapatmıştı.üstüne
facebooktan,msn den silmişti.msn e eklemiş tekrar...
Günaydınnnn.....KIZLAR mrb nasılsınız....bakalımmmm güzel bir gün olsun.....havada güzel...ohh yarında boyle olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?