Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ŞİŞŞŞTTT EGEDENİZİM
Nasılsın gece kuşu napıyosun yalnız yalnız buralarda

Son düzenleyen: Moderatör:
geçmiş olsun hacer.umarım çabuk atlatırsın

ben mi Allaha şükr ayrılmadım ama girip okuyım dedm

selam kizlarim:)
uzak kaldim sizden ama bi zarari yok yaptik bi hata cezamizi cektik:)
bende bolca yenilikler var...
dünkü gelen mesaj asilsiz cikti...
annem bugün türkiyedeki akrabalarimi aradi ve konustu haliyle öyle birsey olmus olsaydi kesinlikle söylerlerdi hemen....
annemin yaninda bende vardim konustugunda yani bendende gizleyemez mutlaka bir sekilde yüz ifadesinden anlardim...
kötü olan ise dedem cok hastaymis
insallah allahim acil sifa verirde kendini toparlar...
eski lalede aradi..
özür dilerim sana dün gece öyle bir mesaj attigim icin dedi..
bende hic fark etmiyor dedim...
asilsiz olsada olmasada ben umursamiyorum artik senin hayatini dedim...
özür diledi baya bi konustu..
bense sadece sustum ve aglamamak icin kendimi zor tuttum..
pisman oldugunu söyledi..
caninin benden faha cok yandigini söyledi..
ama ben hic bir sekilde cevap vermedim sadece sustum
suan fazla birsey hatirlamiyorum c+ünkü cok kötü oldum...
aglaya aglaya gözlerim sisti...
basima agri girdi...
benden bu kadar kizlar...
bakiyorum hic biriniz yoksunuz

öptüm sizleri

benzer şekilde ; güzel ilişkim 2 yılın sonunda pat diye bitti ; ama ben terkedildim ...
giden değildim yani... :1no2:

çok merak ettim ; aklın neden onun yanında olmaması gerektiğini söyledi sana ?

geçmiş olsun sılacım deden için...
diğer haberin asılsız olmasına sevindim; çok saçma bir hareketti çünkü...
bırak cezasını çeksin... canı senden çok çok daha fazla yansın... :1closedeyes:

hala kendini affettirmek için çabalarsa sen de düşünürsün...
ama çok da fazla yıpratma kendini ; biliyorsun herşey olacağına varıyor...

ben de böyle kendi kendime takılıyorum ama hakkaten pek sessizdik gece... hala da devam ediyoruz neyse... :)) gelen birileri olursa günaydın ...

valla bence o yazdığı mesaj ; msn ve facebooklardan silmeler seninle iletişimde olmaya dayanamayacağı için... heryerden silmek istemiş demek ki... aranız niye açıktı bilmiyorum ama sanırım o arada onla ilgilenmemen biraz ağır gelmiş...

şimdi tekrar iletişime geçmek istiyor olabilir... ama sen bir şey yapma... zaten kaç kere aramışsın açmamış... çok istiyorsa affettirsin kendini...aramadığınız sürece oturup sorunları ve çözümleri düşünmek yerine ; aramamana sinirlenmekle geçrimiş o dönemi... o mesajı yazana kadar daha yapıcı bir msj yazabilirdi...

sen sakın birşey yapma ama bu sorunlar da senin hatan varsa onu bilemem... :sm_confused:

Günaydınnnn.....KIZLAR mrb nasılsınız....bakalımmmm güzel bir gün olsun.....havada güzel...ohh yarında boyle olsun...

Günaydınnnn.....KIZLAR mrb nasılsınız....bakalımmmm güzel bir gün olsun.....havada güzel...ohh yarında boyle olsun...

sen nasılsın bakalım ?

burası soğuk ve kapalı ya... başım da ağrıyor... aslında dışarda olmak istiyorum ama baya soğuk yaa... cts de evde olmak istemiyorum ... -tatlicadiarzu-

offf bencede bende çalışmak istemiyıorum sana cmrtesi pazar tatıl galıba ohhh hatuna bak kebap burasıda güneşlı ama hava soğuk yinede dısarıda olmak istiyorum 3 gibi çıkıp lazere gtcem sonra kuafore gitcem manıkür felan malum:)sonra da yarın olcak :)))sevgülümle buluşcazzzz....

bende çalışıyorum selin nabersiniz kızlar hiç sarmıyor cumartesi çlaışmak

offff ama yarın var birtek oda yetmiyor yorul yorull bir gün izin :))))))))))))
ama şükürler olsun kı bır işimiz var yaaa....bunada şükürler olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…