Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

onlar anlamaz ajanim bizim durumumuzu anlamazzz onlarda o kapsama alani yok...onlar sadece küfür etmesini bilirler

cnm ben senin durumunu pek hatirlamiyorum biraz özetlermisin cnm :1hug:

ben ayrıldım canım 1 sene 1 ay 3gün sürdü ilişkimiz, ama bazı sorunlar oldu, ikimiz de severek ve anlaşarak ayrıldık. şu anda da görüşmeye devam ediyoruz ama çok sorunlu oldu her şey. dur ben sana bulayım mesajlarımı

ajan 006 hoşgeldin yaramazlık varmış görüşmeyeli ; niye rahat durmuyosun kızım sen
monaya söylicem sana uyarı masajı yapsın diye :)
bırak şu aptal lalenin peşini

ya kızlar prş günü benimkinin doğum günü... şimdi bu aralar da facebookta pek dertli iletiler yazıyor ya ben de şu eskisiyle herhangi birşey olacak mı diye bekliyorum... hani sayfasına bişeyler yazacak mı diye... arkadaşımdan istedim yeni şifresini verdi... yani erkenden baktım ben saf ... ama kızmayın iletilerinden biri

özledim ; özlüyorum; hep özleyeceğim... hani birileri yorum yaparsa ne yazacak diye kaçırmamak için istedim... bir arkadaşı sormuş ama cvp vermemiş...

yine dertli iletilerinden birine bir kız arkadaşı yorum yapmış... ama anladığım kadarıyla sadece arkadaşça ; ona da derdimi anlatabilsem filan yazmış...

yani bu aralar çok dertli ; yılbaşında beni aramasından ister istemez benle ilgisi olduğunu düşünüyorum... hani bu dönecek değil de aklında bir yerlerde var... 3.ayımız da bitti... yeni yeni dank edeceği zamanlar da ...

offf bir de askerlik fotolarını eklemiş... onlar bana aitti dönemleriydi ya... o sadece benim askerimdi... bir kız yorum yapmış ; o da bişi yazmış ; bir iki foto daha ekledim senin için demiş... ama kızdan başka bir yorum gelmemiş... bu 1 ay önce filan ... 30 küsür fotoya tek tek baktım sadece 1 kez o kız yorum yapmış ... başka da yok... ama o benim askerimdi yaaaa :çok üzgünüm:

benden önceki sevgilisiyle hiçbir yazışma olmamış görünürde...

ve sizin gazınıza geldim googledan ben arattım... hiç öle arkadaşlık sitelerine filan üye değil...

ya ben niye yaptım yaa... benneyaptımki

zahmete girme gülüm anladim ben:)
zamana birakin...
bak benimde 3 yillik iliskim bitti...
berbat bi sekilde ayrildik..
simdi karsi taraf sürünüoo ama ne sürünme yaaa arko krem sürü hahaha:roflol:
saka tabiki,,,
karsiligini aliyor yaptiklarinin

ahh canim yaa, cok net ve öz anlatmissin, aynen böyle bende yasadim...
Herkeze sabir diliyorum.

onla görüştüğün her an ona umut verirsin canım...
eğer kararın kesinse bir şekilde buna engel ol...

ama senin durumun sanki biraz uzak kalıp ; düşünmeyle çözülecekmiş gibi geliyor...

para olayı en son olaydı sanırım... sana söyleyecektim unutmuşum... erkekler imalardan anlamaz ; sana sormuş var demişsin ... ve olay onun için bitmiştir... başka şeyler de var demişsin... bence biraz düşün fena olmaz... yerimseniben

hadi biz uslu durmuoz bide sana ne oluyor:mymeka:kaydirigubbakcemile
sacini basini yolcem hee

arko olayına çok güldüm Allah da seni güldürsün canım kaydirigubbakcemile3
ben çok soğudum, ama düşman değiliz sonuçta çok şey paylaştık, bundan sonra ilişkiyi canlandıramayız. sadece hal hatır sormak için konuşuyoruz o kadar.

senin için de zordur 3 sene sonra ayrılması of offkafamçokkarıştı

böcüğüm bu gayet normal yaptıkların yani;seviyosun ötesi varmı ?
senin lale zaten açıkça herşeyi söyleyen seni kırmayan bi sevgiliydi öyle hatırlıyorum
aklı başında lalelerden biri kendisi:))
izle bakalım ne kaybedersin ki...
aşk böyle birşey kararlı olmak bile yetmiyo karşı çıkmaya

hadi biz uslu durmuoz bide sana ne oluyor:mymeka:kaydirigubbakcemile
sacini basini yolcem hee

ya hep siz mi yaramazlık yapıcaksınız yaaa...
hani normal arkadaşı olan kızlailk yorumları okuyunca birden yüreğime iniyordu... canımlar filan... sonra devamına bakınca anladım ...

ya ben kaldıramam ya başkasına canım demesini bana dediği gibi ... offf senağlama

ulen topiğin en adamakıllı insanı sensin sen yaptın lalenin mucidi:????

vallahi canım, ben size anlattığım gibi, ya da herhangi bir arkadaşıma anlatırmış gibi anlattım ona, her şeyi en ince ayrıntısına kadar çekinmeden anlattım. ben onun hep anlayışlı olmasına hayrandım, ama ummazdım bu davranışını.

düşünüyorum zaten, ama ne yapacağımı da bilmiyorum. kalbim yine istiyor onu, hiçbir şey olmamış gibi onunla beraber olmak istiyor, ama mantığım yaptıklarını unutturmuyor, durduruyor beni yine. kafam karmakarışık ya ne yapmam lazım sizce kızlar kafamçokkarıştı

en basta zordu kabullenemiyordum simdi alistim gibi:lepi:

bakiyorum kücük emrah moduna geri dönüs yaptin sende:roflol:

tabiki saka yapiyorum cnm...
ben bugün sabahin köründe uyumaya gidince böyle yan etkilerini cekiyorum suanlaelaelaelaelae

canım sorma halini hatrını ; ya da yavaş yavaş azalt... bak inan ayrılığı kabullenmesi çok daha kolay olacak... bak benim 2 yıllık ilişkim biteli 3 ay oldu... ayrıldıktan sonra o haftaiçinde son kez görüştük ve vedalaştık... sonra tek bir kelime olmadı... taa ki yılbaşında o beni arayana kadar... ve o zamandan beri aldığım yol ilerlemiyor... anlatabiliyor muyum ? :sm_confused:

ne mi kaybederim ; unutmaktan uzaklaşıyorum mintcim yaaa...
canımın acımasına izin veriyorum... ben bunu yapmamalıyım...

keşke beni kırsaydı ; darmadağın etseydi o zaman gelirse düşünürüm diyemez ; içimden hayırlısıysa gelsin demezdim... onu hala bekliyor olmazdım senağlama

çok iyi anlıyorum canım, ama benim karar veremediğim nokta bu zaten

ne hayatımdan tamamen çıkarmaya hazırım, ne de yaptıklarını unutup yola devam etmeye. buna karar versem, her şey çözülecek :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…