ya peki bişi sorsam, bu şimdi beni arar ya da msj atarsa ben cevap vermeyince msn.de falan da göremeyince ona verdiğim o imajı silmiş olabilirim dimi,düşünürmü acaba ben böle yazdım ondan uzaklaştı diye
sen, o bir şeyler düşünsün diye karar verme lütfen canım. Bak hala hatana devam ediyorsun. Neden onun seninle ilgili imajını silmek için arayıp sormamayı düşünüyorsun?
Sen onu aramayacaksan, bunu kendin için yapmalısın. Gerisi onu bağlar, seni değil yerimseniben
imaj hiçbirşeydir ajanım 006ım
susuzluk herşey
ne düşünürse düşünsün lale
yeterki sen onu düşünme
böylece etrafındaki insanlara bakabileceksin
o laleden binkat iyileri var etrafında bunu unutma
006 canım nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnn
ben geldim kızlar
nasılsınız
ya peki bişi sorsam, bu şimdi beni arar ya da msj atarsa ben cevap vermeyince msn.de falan da göremeyince ona verdiğim o imajı silmiş olabilirim dimi,düşünürmü acaba ben böle yazdım ondan uzaklaştı diye
sen, o bir şeyler düşünsün diye karar verme lütfen canım. Bak hala hatana devam ediyorsun. Neden onun seninle ilgili imajını silmek için arayıp sormamayı düşünüyorsun?
Sen onu aramayacaksan, bunu kendin için yapmalısın. Gerisi onu bağlar, seni değil yerimseniben
hoşgeldin bıcırım sen nasılsın ?
napim kızlar gururuma dokundu yapmadığım halde onun peşinde koşuyo durumuna sokulmamm
Iyi akşamlar kızlarr nasılız bakalım
sitede ne zaman girdigi görünmüyor en son ne zaman orada oldugu görünmüyor belki üye olunca görürüm dedim ama görünmüyor üstelik hic arkadasi filanda yok cok garip benim merak ettigim ne zaman girdi o siteye ama ögrenemedim
kizlar ben cok kötüyüm bittiginde bile böyle degildim
icimde ne firtinalar kopuyor bi bilseniz
napayım acımı kimden çıkarıcam... elimin altına sen geldin... -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?