Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya peki bişi sorsam, bu şimdi beni arar ya da msj atarsa ben cevap vermeyince msn.de falan da göremeyince ona verdiğim o imajı silmiş olabilirim dimi,düşünürmü acaba ben böle yazdım ondan uzaklaştı diye

ahh ahh kaptaaaan ??? :mymeka:

hcr ve mint sonuna kadar katılıyorum size...
kaptan 006 rotayı sen çiziyorsun ... o değil ...
hem onu bir an önce at köpekbalıklarına yem olsun yaaa ... kötükedihüso

ya peki bişi sorsam, bu şimdi beni arar ya da msj atarsa ben cevap vermeyince msn.de falan da göremeyince ona verdiğim o imajı silmiş olabilirim dimi,düşünürmü acaba ben böle yazdım ondan uzaklaştı diye

canım tabıkı o ımajı sılersın..
ama bunu kendın için yap..
dekı bu lale soganından bana sevgılı olmaz..
benı çok kırdı de..
onurum gururm kırıldı de...
etrafta dolu var de...
ben en ıyılerıne layıgım de...
prenses bak ne olur onu sılllllll
istersen ayagına kapansın.ama onu sıl..o bır yabancı olsun senın için .
hem sen oyle bır kız degılsınkı.neden boyle bir imajı sılmeye çalışıyorsun.arama sorma.ayagına kapnsada ayakkabımı kırletıyorsun de çıkart hayatından..arasada açma telı...
006 ne olur...
bak aklını karıştırıyor senın...
acaba oyle bır kızmıyım dıye...
bu seferde bir şeylerı kanıtlama çabasına gırme...
o kımkı ona bırşeylerı kanıtlama çabasına gıresın
degılmı

katılıyorum sana

tşkler reklamları koymak için kalkmış sanırım,tşkler gitti reklamlar geldi,üstelik kocamanda yer kaplıyo bi sayfaya 2-3 mesaj sığıyo

sitede ne zaman girdigi görünmüyor en son ne zaman orada oldugu görünmüyor belki üye olunca görürüm dedim ama görünmüyor üstelik hic arkadasi filanda yok cok garip benim merak ettigim ne zaman girdi o siteye ama ögrenemedim

kizlar ben cok kötüyüm bittiginde bile böyle degildim

icimde ne firtinalar kopuyor bi bilseniz

jelı canım anlıyorum senı...
ama senle beraberken uye olsa yada ayrıldıktaan sonra uye olmuş olsa ne fark ederkı canım...

yapmış işte.

senı çok ıyı anlıyorum...
resmen aldatmak için kapıyı tıklamış...
ama sen onu eklesen bıle o utanmaz canım...
vicdan azabı çekmez bir süre...
ama sonrasında senın gibi birisini bulamayınca çok arar senı sürüm sürüm sürünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…