canımm cok uzuldum senın hikayen ne bende yenı ayrıldım cok kötu bı durum geri barışmaz şansınız yokmubenneyaptımki
bir kuyumcu tanıdığı ile fransadan kristal ürünler getiren bir firmaya girmişler, adını söyledi ama unuttum, öğrenince araştırırım
fransadan kristal kolye almış benim için :1shok:
neden dedim o kadar pahalı bir şey aldın, sonuçta biz maddi meseleler yüzünden de tartıştık
aslında dedi doğum günün için almıştım (7şubatta), ama dayanamadım hemen vermek istiyorum
sana değer dedi, fazlasını hakediyorsun dedi
hoşuma gitti, beğendim, aldım dedi
ben de o kadar özenmiş almış, bozmak istemedim
teşekkür ettim
iyi akşamlar ;
nerdeyse 3 ay önce ayrıldık demiştik birbirimize..Ama yılbaşıydı bayramdı derken yine engel olamayıp tebrik mesajı atıyorduk.Fakat tamam dedik artık tam anlamıyla bitti bu iş.Bir daha sen benm için ben senin için yokum.Yoksa dayanamıyacağız deyip helalleştik .Bitirdik....
ama gel gör olmuyorr.Bu gece de mesaj atmış mesela bana desen ki yeter uzatma çekil git hayatımdan ... yakama yapışma desen keşke diye..Böyle aklımdan çıkartamıyorum seni.yapamıyorum demiş.Ama ben de o istediklerini yazama ki ona.(ben de onu seviyorum ) ama benm bir hayalim var mesleğimle ilgili.Kimya için çok emek verdim çok çalıştım araştırdım; didindimm...Bütün bu idellarimi kenara bırakamıyorumm...Geçen gün yaşam koçu gelmişti ünivde seminer için.Koca anfide beni seçti.. iki kişiden biri olarak konuştuk sorular sordu.Yönetici ışığı var sen de kendine güvenin ses tonundan bile ele veriyor kendini dedi...Bunları ben de hissediyorum içimde ve yapmak istiyorum.Ama öte yandan da aşk... iki yol ayrımı vardı.Ya kendim; ya da sevgim..Ben ideallerimi seçtim.Ama hangi yolu seçersem de yıkıldım...:çok üzgünüm:
aşk; tüm servetinle kumar masasına oturmak ve masadan kaybderek kalkmak
cok kötüyüm:Skendimi hic iyi hissetmiyorum,iki gün önce sevdigim kisinin msninde bi kiz gördüm,bu kiz buna ofline noktalar birakmisti,süphe duydum kizi ekledim msnime email yazdim kabul etsin cok önemli diye,sonra ertesi sabah msne girdim baktim sevdigim bana kiza yoladigim emailde yazdiklarimi yaziyo,sasirdim,öle öle kavga cikti,sevdigim suan askerde,cafede calisio,orda askerdeki bi arkadasi bi kizla tanismis netten,kiz girdigi zaman sevdigim o oglani cagiriomus,öle dedi bana,ama ben bitirdim,cünkü cok zoruma giti..icimde bi ümit vardi,hani özler kyimetimi anlar gelir arar beni,buugun kuzenimle yazismis,yazisdiklarini hepsini okudum,onda hersey bitmis,beni sucluyor böle düsündügüm icin,4 senemize girioduk,,askerden döner dönmez evlencektik,simdi o nerde ben nerdeyim,sonumuz bölemi olucakti...canim cok aciyor.........
şşt kızlar ben gelddim doğumgünü partim yeni bitti of ya çok ruldum yarın resimleri eklerim albumume bakarsınız öpüyorum
:1rolleyes:ya evet canım hani derlerya en kötü gün böyle olsun...
ya bide ne oldu benim eski erkek arkadaşım sondan bir önce:1rolleyes:bugün beni ebru olarak msne ekledi neyse konuştuk doğumgünümü kutladı ya çok değişik 2 yıl çıkmıştık annem ayırdı bizi bide ben benden nefret etsin diye aldatmıştım onu ...vs... bir ton olay olmuştu görüşmüyorduk tabiki,aileler karışmıştı ne rezillikti bugün geldi işte kutladı,sil beni dedi okey dedim sildim o silmedi ama ya ben bilmiyorumki neden akıllısı beni bulmuyor bilmiyorumki offf ya ama seviyor hala hissettim :teytey::dance:
cok kötüyüm:Skendimi hic iyi hissetmiyorum,iki gün önce sevdigim kisinin msninde bi kiz gördüm,bu kiz buna ofline noktalar birakmisti,süphe duydum kizi ekledim msnime email yazdim kabul etsin cok önemli diye,sonra ertesi sabah msne girdim baktim sevdigim bana kiza yoladigim emailde yazdiklarimi yaziyo,sasirdim,öle öle kavga cikti,sevdigim suan askerde,cafede calisio,orda askerdeki bi arkadasi bi kizla tanismis netten,kiz girdigi zaman sevdigim o oglani cagiriomus,öle dedi bana,ama ben bitirdim,cünkü cok zoruma giti..icimde bi ümit vardi,hani özler kyimetimi anlar gelir arar beni,buugun kuzenimle yazismis,yazisdiklarini hepsini okudum,onda hersey bitmis,beni sucluyor böle düsündügüm icin,4 senemize girioduk,,askerden döner dönmez evlencektik,simdi o nerde ben nerdeyim,sonumuz bölemi olucakti...canim cok aciyor.........
:1rolleyes:ya evet canım hani derlerya en kötü gün böyle olsun...
ya bide ne oldu benim eski erkek arkadaşım sondan bir önce:1rolleyes:bugün beni ebru olarak msne ekledi neyse konuştuk doğumgünümü kutladı ya çok değişik 2 yıl çıkmıştık annem ayırdı bizi bide ben benden nefret etsin diye aldatmıştım onu ...vs... bir ton olay olmuştu görüşmüyorduk tabiki,aileler karışmıştı ne rezillikti bugün geldi işte kutladı,sil beni dedi okey dedim sildim o silmedi ama ya ben bilmiyorumki neden akıllısı beni bulmuyor bilmiyorumki offf ya ama seviyor hala hissettim :teytey::dance:
günaydn kızlarr nasılsınz bakalım nasıl gidiyor hayat değişikliklr var mı???*yeni üyeler gelmıs hoşgeldız dıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?