Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bir kuyumcu tanıdığı ile fransadan kristal ürünler getiren bir firmaya girmişler, adını söyledi ama unuttum, öğrenince araştırırım

fransadan kristal kolye almış benim için :1shok:

neden dedim o kadar pahalı bir şey aldın, sonuçta biz maddi meseleler yüzünden de tartıştık
aslında dedi doğum günün için almıştım (7şubatta), ama dayanamadım hemen vermek istiyorum
sana değer dedi, fazlasını hakediyorsun dedi
hoşuma gitti, beğendim, aldım dedi
ben de o kadar özenmiş almış, bozmak istemedim
teşekkür ettim

iyi akşamlar ;

nerdeyse 3 ay önce ayrıldık demiştik birbirimize..Ama yılbaşıydı bayramdı derken yine engel olamayıp tebrik mesajı atıyorduk.Fakat tamam dedik artık tam anlamıyla bitti bu iş.Bir daha sen benm için ben senin için yokum.Yoksa dayanamıyacağız deyip helalleştik .Bitirdik....
ama gel gör olmuyorr.Bu gece de mesaj atmış mesela bana desen ki yeter uzatma çekil git hayatımdan ... yakama yapışma desen keşke diye..Böyle aklımdan çıkartamıyorum seni.yapamıyorum demiş.Ama ben de o istediklerini yazama ki ona.(ben de onu seviyorum ) ama benm bir hayalim var mesleğimle ilgili.Kimya için çok emek verdim çok çalıştım araştırdım; didindimm...Bütün bu idellarimi kenara bırakamıyorumm...Geçen gün yaşam koçu gelmişti ünivde seminer için.Koca anfide beni seçti.. iki kişiden biri olarak konuştuk sorular sordu.Yönetici ışığı var sen de kendine güvenin ses tonundan bile ele veriyor kendini dedi...Bunları ben de hissediyorum içimde ve yapmak istiyorum.Ama öte yandan da aşk... iki yol ayrımı vardı.Ya kendim; ya da sevgim..Ben ideallerimi seçtim.Ama hangi yolu seçersem de yıkıldım...:çok üzgünüm:

aşk; tüm servetinle kumar masasına oturmak ve masadan kaybderek kalkmak

selam hatunlar iyi geceler
nasılsınız.. iyiye yada kötüye gidenlerimiz ne alemde? iyi gelişmeler varmı..

canımm cok uzuldum senın hikayen ne bende yenı ayrıldım cok kötu bı durum geri barışmaz şansınız yokmubenneyaptımki

cok kötüyüm:Skendimi hic iyi hissetmiyorum,iki gün önce sevdigim kisinin msninde bi kiz gördüm,bu kiz buna ofline noktalar birakmisti,süphe duydum kizi ekledim msnime email yazdim kabul etsin cok önemli diye,sonra ertesi sabah msne girdim baktim sevdigim bana kiza yoladigim emailde yazdiklarimi yaziyo,sasirdim,öle öle kavga cikti,sevdigim suan askerde,cafede calisio,orda askerdeki bi arkadasi bi kizla tanismis netten,kiz girdigi zaman sevdigim o oglani cagiriomus,öle dedi bana,ama ben bitirdim,cünkü cok zoruma giti..icimde bi ümit vardi,hani özler kyimetimi anlar gelir arar beni,buugun kuzenimle yazismis,yazisdiklarini hepsini okudum,onda hersey bitmis,beni sucluyor böle düsündügüm icin,4 senemize girioduk,,askerden döner dönmez evlencektik,simdi o nerde ben nerdeyim,sonumuz bölemi olucakti...canim cok aciyor.........

bir kuyumcu tanıdığı ile fransadan kristal ürünler getiren bir firmaya girmişler, adını söyledi ama unuttum, öğrenince araştırırım

fransadan kristal kolye almış benim için :1shok:

Kız ne güzel işte daha ne istiyorsun adam senin için bir şeyler yapmaya çabalıyor

tatlim seni çok iyi anlıyorum
bende erkek arkadaşım uğruna işimi bırakıp ev kızı oldum
sende biliyorsun ki,okuldaki bağlantılar ve ilişki temposu aynı sıcaklıkta tutulmazsa ne mesleki açıdan nede çevresel olarak zahmetli eğitim sürecinin meyvesini toplayamıyorsun.
sırf mesleğin için mi bu çocuktan vazgeçtin anlayamadım ben..ikisini bir arada yürütmene engel teşkil eden şey ne...
bak okul okumaya birşey demem
yani sevgilin seni okuldan ediyorsa durup düşünmelisin bu adam doğrumu diye
fakat iş konusunda başarılı isen yüzmeyi öğrenmen zorlaşır belki ama
elbet sende güzel kulaç tabilenlerden olursun..

aşk inan ki insanın içinden çıkabilecek birşey değil..

bugün istediğin işe bir beş yıl sonrada girebilirsin ama
yatağından başka biri varken aklında başka biri olursa bu hayatının vicdan azabı olur..
yaşanılamayan şeyler hep ukde olarak kalır içimizde..

hem başkasına da bunu yapmamalısın

başkasını severken,henüz bir hesabını kapatmamışken,başkasına defter açmak aynı günahı iki kere yaşamaktır.
bugünü değil hayatı düşün..
sana sunduğum seçenekler gelecekten gelenler

[SIZE="3"]mantığının sesi cebine
yüreğinin sesi hayatına mal olur
,unutma tatlımmmm...a.s.
ve gelişmelerinnden haberdar et beni..öpüyorum:teselli:
[/SIZE]

canım yaa bende aynı durumdayım ama daha ıyıyım bugun dıyolar arkadaslar zaman ilaç diye evet öyle ne desek boş ama gececek iştee birde 4 sene dile kolayy ama gececek bunu bil emin ol yeterr

yani erkek
çok bi mantık aramamak gerek
buna en güzel örnek deve muhabbeti olur ama..naniknaniklaelaelaelaelae

günaydın güzeller... gününüz aydın olsun a.s.
burda yine yağmur var... ben bayılıyorum yağmura yaaa...:1rolleyes:

canım yaa işte bu erkeklere bu fırsatı vermemek gerekiyor... bu tarz şeyler de düştüğümüz en büyük hata bu ... sonra çok güzel üste çıkıyorlar... yapıcaksak takip sessiz sakin yapmamız lazım... çaktırmadan.. herşeyi ispatlayıp yalan söyleyemeyeceği anda çekip gitmek en doğrusu ... öbür türlü işte hep senin gibi acı çekmeye mecbur kalıyoruz... bence doğru söyleme ihtimali var gibi ama sen daha iyi tanıyorsun sonuçta...
kuzeninle o mu konuşmaya başlamış... eğer öyleyse herşey bitmemiştir... kuzenin başlattıysa konuşmayı bitmiş olabilir... bence bir süre rahat bırak... ortalık bir sakinleşsin bakalım... ama sakin kızgınlık ya da kırgınlıkla ani tepkiler verme... zaten şu durum da ani tepkinin sonucu... erkek işte ... güven konusunda biraz fazla tepkililer... biraz uzak dur bakalım... yerimseniben

yeni yaşının ilk günü kutlu olsun canım ... :1hug:
aman zavanacım uzak dur o eskiden ... şu an ister istemez sevildiğimizi hissetmek isteriz hepimiz ; annen nedeniyle de ayrılmışsın... ama hoş olmayan şeyler yaşamışsınız... sen sil ve engelle... unutmamıştır yaşananları ; gün gelir hepsini tek tek önüne getirir... hiç üzerinde düşünme bile...

günaydn kızlarr nasılsınz bakalım nasıl gidiyor hayat değişikliklr var mı???*yeni üyeler gelmıs hoşgeldız dıyorum...

günaydn kızlarr nasılsınz bakalım nasıl gidiyor hayat değişikliklr var mı???*yeni üyeler gelmıs hoşgeldız dıyorum...

günaydın canım... haberin var mı bilmiyorum ama ebru barıştı... başka da pek bir deişiklik yok... zaten senin neyi bilip neyi bilmediğini bilmiom ki :sm_confused: kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…