Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

normal tatlım ya... bir süre iyi olmak için herşeyden uzak tutuyoruz kendimizi... alışıyoruz ; içimiz sanki daha az acıyor... herşeyi kulak ardı ediyoruz ... zihnimizde gerilere atıyoruz... ama işte bazen bizim elimizde olmayan bir şekilde bir şey bize anıları hatırlatıyor... işte o zaman canımızın acımasına engel olamıyoruz... bir şarkı ; bir isim ; bir mekan ; bir fotoğraf ; bir hediye ...

en güzeli tatlım ; sen yine ders çalışarak kafanı dağıtmaya çalış...
ayy ben de nar çayı içeyim az sora... a.s.

nar çayı ne ayol delikafadulden
neler neler üretiyorlar..
nescafem yokmuş bende türk kahvesi yapiyim bari dedim.
valla öyle ben tüm anıların üzerinden geçiyordum tek tek.. ama bunları silememişim çok..
mesela onla gittiğimiz yerlere falan bin kere gittim ağladım sızladım.
şimdi gitsem canımı acıtmaz diyorum. manasız bakıyorum boş boş o yerlere..
ama iki resim bi nazarlık.. bu sabahımı mahvetti:)

o 2 resim bir nazarlık aniden karşına çıktı da ondan... hazırlıklı değildin...
ondan canım yerimseniben

ben severim bitkisel çayları... neler neler var evet ...
ben pek öle kahve filan tüketmem günde 1 tane yoksa geceleri uyuyamıyorum yaşlılar gibi :roflol:

ayyy birileri daha gelmiş... günaydın fırtınacımmm ; umudummm ...
gerçi sana günaydın demiştim demi umudum :)

princess canım gayet normal.........
ama düşünsene ilk günkü gibi değilsin...
artık bundan sonra senı çok şey acıtmayacak emın ol.....
o nazarlık ve resımlerde yarın için emin ol duyarsızlaşacaksın....
onlar en ufak ayrıntılar.........,
hazırlıksız karşılaştında ondan böyle üzgünsüzn canım

+merhaba kızlarrrrrrr
bugun hareketli bir gün olacak..
bakın sabah sabah başladık....

banada öyle geliyor nedense..,
bugün cidden havadisli bi gün olacağa benziyor..
böcükcüm sen rahat durma da bize yaz.
duygusallaşıp falan ona yazarsan klava:
bide şey arkadaşın doğum günü kutlu olsun- tüm KK adına buradan kutluyorum hihoyyyt:jeyyar:

evet canım sana katılıyorummmmm a.s
heyyyyyy küçük böcüğün hamam böcüsü :mymeka:
ne kadar sana kızsakta insanlık bizde kalsın......yerimseniben
iyiki doğdun diyoruzzzzzz :dilcikar: :sm_cool: neden üzersin be evladım böcüğümüzü demedende geçemiyecemm
ama olay tamamen insanlık namına

günaydın canım....
rahat dur sende.......:mymeka::mymeka:.....
ya görüyormusunuz ne hale soktular bizikaydirigubbakcemile5

ayyy kızlar aşkolsun siz beni tanımadınız mı :dilcikar:

rahat durmucam derken burda sizi rahat bırakmıcam manasında dedim...
hem ben niye duygusallaşayım princessiiim ; doum günü olan ve aranmayacak olan da o ... o belki duygusallaşıp bişi yapmak isterse benim kadar şanslı da değil onun KK gibi bir yeri yok laelaelaelaelae

bu arada evet yaaa benim de aklımdaydı ; adama bak ya tanımadıı bir sürü insan doğum gününü konuşuyor...çok önemli biri ya... benim için önemli ama neyyyyseee

yaa bişi daha sölicem ; sabah radyoda tarihte bugün şunlar olmuş diye bişiler anlatıyodu dj... ayy dedim benimkinin doğum gününü unuttu söylemeyi :roflol:

bu yaşında aklı başına gelsin işallah şahsın.. hıh insanlık bizde kalsın haha:jeyyar:

jeli canımm
demek senın kaktüste mail attı haaaaaa

baytar efendıdekı yüzsüzlüğe bak ya........

jelibonum çok sakin ya..
ben mesela bi noktadan sonra tepem atınca durmuyorum..
mesela bana ücüncü sefer nasılsın şekerim tarzı bi mail atsa herhalde söverdim.
neyse:)
kötü örnek olmak istemem:)
jeli en doğrusunu yapıyor.. ama adam da amma cins yadelikafadulden

ha tabı canım ben hep yanındayım......... :teselli::teselli:
herşeyı paylaşabılırsın bizimle.... Şeniz

yok kız işte sevinsin garibim o yuzden kutluyoz....
yoksa normal bir gün olsa onu klava::mymeka:

inşallah şöyle bir haber olur canım
böcüğün kaktüsü bugun bekledi bekledi ama böcük onu aramadı...
çocugmuz yerlerde ağlıyorduuuuu
diye haber olur inşallahhhhhhhşakkıdı

kız böcük bugün mutlu mesut bir aşk yaşasaydınız ne hedıye alırdınnnn

jeli canımm
demek senın kaktüste mail attı haaaaaa

baytar efendıdekı yüzsüzlüğe bak ya........

bu yaşında aklı başına gelsin işallah şahsın.. hıh insanlık bizde kalsın haha:jeyyar:

ayy o baytarın durumunu ben çözemiyorum... ya aramızda psikolog filan da yok ki -tatlicadiarzu-

ayy süpersin yaaa :içelim:

fırtınacım ya bişi almazdım ben... bişiler yapardım ... yani kendi ellerimle ... daha önceki zamanlarda da hep ona özel şeyler yapmıştım... mesela ilk doğum gününde askerdeydi ; beraber üye olduğumuz bir site vardı... oradaki herkese ona doğum günü mesajı yazdırdım zorla ... kaydirigubbakcemile3 yok ya herkes severek yazdı... sevilen bir şahıstı kendileri... neyse sonra onların çıktısını aldım... böle kk gibi bir site ama izmirde ve herkes birbirini tanıyor nerdeyse... onu gönderdim... düşünsenize sayfalarca doğum günü mesajı geliyor size askerde sınırdasınız ; net yok ; telefon çok az kullanabiliyorsunuz ama bir sürü arkadaşınız sizin doğum gününüzü kutluyor... çok hoşuna gitmişti... çok gururlanmış vs... vs... üstelik bizim 2. ayımızda askere gittiği için arkadaşlarıyla pek vakit geçirmemiştim ben ve böylece hepsinden tam not aldım... ayy ben işini bilen bir hatunum yaaa :jeyyar:

bir sonraki doğum gününde başka şehirde çalışıoudu haftasonu ve pzt izin aldım yanına gittim... o işteyken ona yemekler filan yaptım ...

bu doğum gününde ise ayrıyız ... birinde yanında olamadım valla... o da benimkilerde hep uzaktı ... neyse yani bişi almaz ; yapardım ... öle daha kıymetli oluooo ... sengözlerimebaksanab

ay evet ya........
beyfendi o anda boşluktaydı galiba ne sinir edici bir durum yaaaaaaaaaaaklava:

demin yazıcaktım ama beklentiye sokmamak için yazmadım.
ama şimdi yazayım maşallah taş gibisin
ben daha öncede söz etmiştim burada
iki senelik sevgilimle ayrılışımız kabus gibiydi. her türlü şeyi yaşadık
sevmiyorum vs.
hatta onun hayatına başkalarının girdiğinden şüphelendim. annesi beni aradı,annem annesini aradı vs. ortalık öyle bi karıştıki.
artık birbirimizi arayabilecek yüzümüz yoktu.ve söylediğine göre beni sevmiyor gelecek içinde en ufak umut vermiyordu. bitti anla bitti finito demişti bana:jeyyar:
ve ben çıldırıyordum.o çok mutlu rollerindeydi.
aralıkta ayrılmıştık- şubat 21 doğum günüydü.
ayrıldığımızda görseniz.. facebook da profiline sürekli çok mutluyum çok bombayım vs. diye iletiler yazıyordu.
doğum günü geldiiiii
21inde aramadım. aklımdaydı tabiki ama aramadım.
cebimde kapalıydı.
o gece beni aramış..
cebi gece yarısı açtım türkcellden mesaj gelmiş. aranmışım.. tabii şok oldum. ama geri dönüş yapmadım.
galiba bi onbeş gün içinde falanda facebooktan nasılsın merak ettim tarzı bi mesaj attı..
"ay çok şaşırdımmm" falan yazdım
doğum gününde insan garip beklentilere giriyor..

hem de ne cins yaaa... ya eet ona neyse nasıl olduğu ... alla alla ... lülülülülülü

canlarım benim... gelin sizi öpücem Şeniz böylelikle başkasını öpme isteğimi de bastırmış olurum laelaelaelaelae

taam taam sapıtmıyorum ... ayyy keşke yaaa öle bir haber alsam ...
almasam bile biliyorum üzülecek ... dertli yaaa arkadaş ; bir de derdine ben nasıl bir adammışım 2 yıl beni çok seven böcük bile beni aramadı diyecek ... desin leblebi :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…