Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Tibet guruları halt etmiş benim yanımda... açtırtma bana şimdi ağzımııı.....
Valla okurken bile nirvanaya erersiniz karışmam sonra... zati doluyum tepeme kadar... hıhhh...

Tibet guruları halt etmiş benim yanımda... açtırtma bana şimdi ağzımııı.....
Valla okurken bile nirvanaya erersiniz karışmam sonra... zati doluyum tepeme kadar... hıhhh...

işte bu kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin monaaaa:dance:

kız mint iiyki senın erkek arkadsın değilimmm:roflol: ay geçinemzdık bız senlekaydirigubbakcemile3

amanbe hanım kardeşim yaa sade benmi atılıcam guru cadısına yem diye olmaz ama haksızlık var
sizde bi elverin belalı zate gördüğüm kadarıyla

ya kızlar konuyla alkalı değil ama içinizde hiç istiare namzını deneyen varmı yada bilgisi olan

istihare namazı falan kılmaya cesaret etmem be çünki acaip fantastik rüyalar görüyorum yorumlayamam zannımca harry potter neviden bi hatunum mona değerimi anlamasada

umudm bakma sen fırtınaya mınte sor anam sor bana.. hatta özelden sor duymasınlar:dilcikar:kaydirigubbakcemile3

istihare namazı falan kılmaya cesaret etmem be çünki acaip fantastik rüyalar görüyorum yorumlayamam zannımca harry potter neviden bi hatunum mona değerimi anlamasada

puhahahaha:roflol:
kız ben de aynen fantastık ruyaları çok görürürm.........-tatlicadiarzu-
birde günahım çok yeterınce
ben birde gördüğümü yanlış anlama çıkarırım falan......
o zaman tan intiharlık bir vaka olur çıkarım..........

bilmiyorum fırtınacım dün gece cadılar falan vardı rüyamda onlarla savaşıyodum ;
anlatmıcamzira heryerde alay konusu oluyorum
ahhh ahh napcen işte rüyalarım renkli bari deyip noktayı koyuyorum meseleye

bilmiyorum fırtınacım dün gece cadılar falan vardı rüyamda onlarla savaşıyodum ;
anlatmıcamzira heryerde alay konusu oluyorum
ahhh ahh napcen işte rüyalarım renkli bari deyip noktayı koyuyorum meseleye

aslında insanın en özgür olduğu yer rüyalardır........
biz zamanında laleyle rüyalarda az buluşmadık........:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…