ya kızlar şu bora&mona ikilisini konuşturamama durumlarından sona işkence dersleri alıp insanları konuşturma topiğine yazılacam
bi atraksiyon içine girmek lazım
yetenekleri geliştirmeli demi ama
baytar efendi nasıl bilen varmı alakasız olsu ama alıştınız siz bana artıkın :)))))
inş canım hem bende kılmıyorum namazımı malesefanam ben 5 vakıt namazı kılsam yatıp kalkıp allaha şükretcem...................
ama başlayacam inş.........
tamam sana sorayım :)hiç denedinmi denediysen anlatıverumudm bakma sen fırtınaya mınte sor anam sor bana.. hatta özelden sor duymasınlar:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
ay cadılarmı annem olsa beynamaz rüyası der :))ben güzelleri kendime sakları kötüleri anlatırım:jeyyar: bu aralar çok rüya görüyorum ama hepsi çok güzel bu yüzden bu istihareyi denemek istiyorum ama bilen anlatması gerekbilmiyorum fırtınacım dün gece cadılar falan vardı rüyamda onlarla savaşıyodum ;
anlatmıcamzira heryerde alay konusu oluyorum
ahhh ahh napcen işte rüyalarım renkli bari deyip noktayı koyuyorum meseleye
ya kızlar gerçekten baytar ne yaptıki en son kızcağız teli açsam mı açmasammı diyordu
Teli açmadı, doktora gitti, baytardan da ses çıkmadı bi daha.
Bana laf ediyosunuz konşmuyor diye emme ben sizden daha iyi biliyorum olanı biteni beeeee :))
ben sevmiyorumönceki mesajlarımdada yazmıştım tekraren yazam dedim hıhhhhhh:))))))))
ben sevmiyorumönceki mesajlarımdada yazmıştım tekraren yazam dedim hıhhhhhh:))))))))
kızlar biri benı kovsun burdannnnnnnnnn
sözleşme hazırlamam gerekkkkkkkkkkkk
ve muhasebecımle toplantım var........
ama burdan ayrılamıyorummmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?