Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Aman yaaaa....
Yok yaa benim aileden yana hiç yüzüm gülmeyecek artık pes ediyorum.
Her bayram seyran, aralarda uğraşıyorum ki aramız düzelsin diye, alttan alıyorum, ne derse hee anne haklısın anne öyle anne diyorum ama yok yok yok... hep kavga hep hakaret hep tartışma... bıktım yaa... aramayacağım bi daha, nası aile bu be...

benimkilerde devamlı kavga ederler ben alışmışım kavga etmezlerse şaşarım onlarıda öyle kabul etcen monacım

benimkilerde devamlı kavga ederler ben alışmışım kavga etmezlerse şaşarım onlarıda öyle kabul etcen monacım

Aman tatlım yaaaa... öyle bir annem var ki benim, ne yedin diye sorar çorba-fasulye dersin, salata demeyi unutursun, neden benden gizliyorsun, saklıyorsun der... he bu kadar basit şeylere bile olay çıkartır, günlerce aylarca sürer o... bıktım usandım ben artık, aylarca konuşmadım, sonra hadi dedim annedir, alttan al... 2 gün iyi gitti 3. gün kıyameti kopardı yine saçma sapır bir şeyden, aramayacağım bi daha ya, herkes yerinde sağ olsun, naapim. Çocukluğumdan beri aynı, öyle sıcak aile ortamı falan nedir bilmem hiç, anlatırlar da böyle inanasım gelmez insanın anasıyla babasıyla o kadar yakın olabileceğine, yok ya uyduryorlar derim içimden hep, mümkün değil. Görmemişim ki, tahayyül edemiyorum işte. Ondan sonra mona güçlü kadındır, biz ne yaparsak yapalım yıkılmaz, dik durur...saldırın... kimse demez gir de bi sor monanın yüreği ne haldedir diye. Güçlü durmasın da naapsın...
İşte diyosunuz ki sen nasıl bu kadar dik duruyorsun, ben aile acısı çekmişim, aşk acısı naapsın bana... te allam yaaa...aman boşver yaa.. konuşmayalım bile.

ya neden biz zayıf olalım ki anlayamıyorum
bak elbetteki sorunları konuşuyoruz
çok kişinin derdini dinlemeye çalıştım burda
ama toplanmamızın sebebi ne dayanışma dediğin gibi
yani niye böyle hep melankolik hep acılı şeylerden bahsedelim ki
kendinize empoze ettiğiniz kadar güçlü olursunuz
bu insanın kendi elinde..
kızlar yazıyorlarda yazıyorlar
ayrılmaktan büyük acı onu karısıyla görmek
yok şu yok bu
burada gerçekten depresif insanlar var
psikolojileri çok bozulmuş
çok yıpranmış genç kızlar var
bunları okuyup kendine birşey yapsa biri
.....
yani düşünmek bile istemiyorum
aallah korusun
bence burada birbirimizin gözyaşını silmek ve güldürmek için varız
daha çokkkkkkkk acı için,ağlatmak için değil
o nedenle yazdım ve benim kadar serinkalı birinin bile yazılanlar etkilendiğini varsayrsak millet yataga kapanarak uyumustur dün
ben kesmeseydim de çok fena devam edrdi bu arabesklik

anladın mı canım
ben bu kadar hassas dönemde gencecik kızlara bişey olur diye korkuyorum
üzmeyelim
güldürelim birbirimizi diyorum senide öpüyorummmmm:1hug:

Kazuletciğim, söylediklerinin özüne katılıyorum.
Kesinlikle benim de baştan beri anlatmak istediğim bu.
Hep diyorum dik durun dik durun dik durun.
Ama herkes bir anda o kadar güçlü olamıyor işte.
Herkesin yapısı farklı. Ben de onların yaşındayken öyle gibiydim.
Hemen yıkılırdım.
İnsan zamanla direnç kazanıyor acılara, zamanla kendini tanıyor, içindeki gücü hissediyor.
Ha buradaki misyon belki bu süreci biraz hızlandırmak adına olabilir.
Her zaman dediğim gibi, tüm tecrübeleri kendimiz edinecek kadar zamanımız yok hayatta.
Birbirimizin tecrübelerinden faydalanmak zorundayız.
Evet bir sürü acılı mesaj var ama moral veren, yol gösteren bir sürü mesaj da var.
İyi de var kötü de var... heryerde olduğu gibi.
Ben de seni öptümmm şeker.. burada güçlü birilerini görmek güzel.

evet hayatım ya işte bu
pozitif düşünmek en iyisi
inan dün gece öyle mesajlar vardı ki benim gibi serinkanlı bir insan bile çileden çıktı iştekaydirigubbakcemile3
yani üzgün olmak illa ağlamak ve canını daha fazla yakmak demek değildir
zaten hayat kötü
insanlar birbirini kırmak için yer arıyor
bizde güneş olalım istiyorum
kaldı ki ben gerçekten morali çok bozuk insalara özel mesaj atarım ve ilgilenirim
moralim bozuk ve üzücü seyler yazacaksamda çıkarım burdan
buraya yazmam
herkes çevreyi düşünerek hareket etmeli birazda
sağol canım anladığın için:1hug:a.s.

merhaba kazuletcim....... bu yorumlardan ben alındım......BUNLAR BANAYDI
o depresif insan ben oluyorum galıba......
eger sana herhangibir soru yöneltmemle form arabeskleşip milletin psikolojisini bozmuşsam özürdilerim....
ama benı anlamanı isterdim....
o anda online olarak sadece sen vardın....
ve daha sözüm bitmeden olayı başak bır boyuta çevirdin....
ben orda herkesin psikolojısı bozulsun için bir şey söylemedim......
eger önceki sayfalarıda gezersen benım ne kadar pozitif biri olduğumu bilirsin....
şu anda ayrılanlar kulubunde herkes bir şeyler yaşamıştır yazmıştır ama benımkıde çok ağırdı....
ve ben o gun yaşadığım olayı buraya yazmadım....
burda çok özel bir arkadaşla paylaştım....

evet benım canım dediğim insan benle beraberken evlendi...
ben çeyizimi hazırlarken evlendi....
ve ben o gun onu karısıyla gördüm...
ve o şekılıde derdimi paylaşmaya çalışırken sen hemen olayı melonkolıge ve arabeskliğe dönüştürdün....
düşün duraktayım ve aylardan sonra karı kocayı arabada gördüm....
bunu ben yaşadım..
umarım en sonda ben yaşarım....
en son kurbanda ben olurum....

herkes bir şekılde bir şeyler paylaşırken bende paylaşmak istedım....

ve benım o cumlelerı kurmamdakı amacım...
herkese kendimi örnek göstererek bakın ben ayaktayımmmmmmmm
aglasamda sızlasamda ben ayaktayım...
en kötüsü benım başıma geldi bakın ben ayaktayım sizde ayakta olun mesajını vermeye çalıştım.......
keşke anlamaya çalışsaydın......

BURDAKİ TUM AYRILANLAR KULUBUNDEKİ HERKESE ELVEDA DIYORUMMMMMMM
MADEM BEN DEPRESİF BİRİYİM....
MADEM İNSANLARIN PSİKOLOJİLERİ İÇİN TEHLIKELIYIM BEN AYRILIR GİDERIMM
BURDAKİ HERKES SANA EMANET KAZULETCİM......
SEVGİLERİMLE...

Son düzenleme:
kızlar ayrılık acısı çeken aşk acısı çeken bırı için aşka dair başına gelecek bir olay söyleyınnnnnn
şu anda sizi dahada çok ne üzer........

hacer evet dogru söyledin...
Kazulet bacım yanlış anladın benı....

Mesala eski sevgilinizin karısıyla görürseniz

of kızlar ıoffffffff
iki nefes almaya giriyorum suraya
kötü olan yanmızı tamir edeim diye
valla benim sinirlerim hpladıysa dieğer okuyanlar salya sümük ağlıyordur..
Neyse bebekler.iyi geceler.

[ı][sıze="3"] OKUMAYANLAR İÇİN ÖZETLEDİMMM
HERKESE MUTLULUKLARRRRR
BENİ DEPRESİF HALIMLE ÇEKEN HERKESE TEŞEKKURLER
/sıze]
[/ı]

Son düzenleme:
sanada buruk hoşgeldin tabiki alırız anlatmak istermisin

hoşbulduk teşekkür ederim.4 senelik bi ilişkiydi 28 gün oldu biteli.bir soru sordu ve kavgalar başladı.gereksiz kavgalardı.artık ilişkide güç savaşı başlamıştı.o askerden döndügünden beri bi garipti zaten.3.5 sene deliler gibi sevdi son 6 ayda eskisi kadar düşmedi üzerime yani askerden geleli.ama evlilik konusu hep vardı nisanda nişanlanıp yaza yapıcaktık ailelerimizde biliyordu.son kavgalarda seni seviyorum ama içimden bişey yapmak gelmiyo derdi.en son konuşmamızdada sevgide bitti dedi.bende son zamanlar aşırı alttan almıştım zaten mücadele etmeyede gücüm yoktu.artık ısrar etmicem dedim ve 28 gün oldu işte.detay sorarsanız anlatırım yine..

canım sen istediğin bunaldığın zaman gel anlat hayılısı biz hep dinleriz seni

şunu anladım ayrılıkta yaşananlardan çok gelecekle ilgili hayallerin aklına geldikçe daha çok canı yanıyo insanın.tamam ben 4 sene bi çok şey yaşadım onları unutmak çok zor ama bana asıl zor gelen onu geleceğimden çıkarmak zorunda kalmam.sizde öylemi düşünüyosunuz

bence fırtınaya cok sert bır yorum yapılmış...
onun ne kadar dost ve pozıtıf oldugunu hepımız bılıyoruz...
bu kadar sert bır ...cevap olamaz....onun ne cektıgını ve duygularını...anlamak lazım..ınsan yasadıgı acılardan yada ıhanetten hemen sıyrılıpta..her seyı bır kenara bırakamaz...bunu ıcın zaman gerekır...
ve zamanda her seyın ılacıdır....

burası ayrılanlar kulubu ....
burda kah aglanır kah gulunur...
ınsanların uzuntulerının ustune bu tarz yorumlar yapılarak daha uzmenın bır alemıdde yok...
madem herkes destek ıcın burda...
uzuntu ve sıkıntıları paylasmak adına burda....goz yaşlarını sılmek adına burdaysa...
ona gorede yorumlar yapılmalı....ınsanları kırarak uzerek degıl...
burada kah arabesk olunur kah eglenılır....
kımseyede psıkolojın bozuk.... depresıfsın.....negatıfsın....yok sadıssın denmez....

kımı aglıyarak ....kımı derdını paylasarak ....kımı içine atarak yasar...herkes aynı degıldır...
madem yardımcı olunacak...yorum yaparken dıkkat etmek gerekır...
sert yorumlar yada ıncıtıcı yorumlar yapılmamalı .....
ozellıklede ayrılık acısı ceken ıhanete ugrayan hayaller kurupta...elı bosa gıdınce uzuntu cekenler ıcın...

bence ....yorumda yorumun tarzıda seklıde yanlış....
evet ayaklar uzerınde durun yıkılmayın dunyanın sonu degıl...o sızı sevmıyorsa sızde onun ıçın göz yaşı dokmeyın tabıkı denır...
ama bunu demenınde bır ...tarzı ve şeklı olur...guzellıkle tatlı dılle denır...
kavga eder gıbı yada döver gıbıde denmez...
bu kız sevgılısını esıyle gormuş...ve sıze derdını anlatmış...
uzerıne gıderek...sadıst yok depresıf dıyerek...yardım edılmez....
anlamak ve dınlemek lazım...dımı...

gördüğüm kadarıyla olaylar olmuş fırtınam canım kulüpten gitmek ne demek,sen bizim en asil üyelerimizden birisin, seni hep burda görmek isteriz yanımızda, biz acılarımızı paylaşıp destek olup bu acıyı hazmedebilmek için burdayız bunun için dayanışma içindeyiz,kimsenin kimseyi yargılamaya,eleştirmeye, hele hele psikolojisi bozuk diye rencide etmeye asla hakkı yokk,acılarıyla arabeskleşti forum diye dalga geçmeye ise hiç hakkı yok, burda birbirimizle paylaşıyoruz acılarımızı sıkıntılarımızı dik durup güçlü olmaya çalışıyoruz birbirimize tutunarak,bunlar hoş şeyler değil,burdaki herkes zaten çok hassas,en son ihtiyacımız olan şey topikte bir huzursuzluk çıkması, fırtınam canım seni seviyorummm lütfen en kısa sürede aramıza dön.. bak seni sevip bekleyenler var burada,

ayrıca burda sadece fırtına ayrılık acısı cekmıyor.....
sayfaları tek tek okusaydınız herkes ne acılar cekıyor....
bır kişinin uzerınede yuklenılmez...tabıkı negatıf olunacak cunku ..uzulen ve ayrılan ınsanlar var ve onların dertlerı...
burda kımler neler yazdılar...geceler boyunca ve gunduzlerıde....
depresıfse herkeste oyle..yada negatıflıkse herkeste oyle....
bende ayrıldım cok zaman oldu amam sık olmasada arada ıgrayıp...kızlara bır seyler yazıyorum...
elımden geldıgı kadarıyla....
yıne söyluyorum...haksızlıga ugramak cok zor ve kötu bır durumdur...
ama fırtına ona ragmen ayakta durdu ve ıyı nıyetını pozıtıf duşuncelerıyle bır seyler paylastı...
sımdı yıne haksız duruma düştü....

O Fırtına gacısı hiç bir yere gitmeyecek... yok öyle çekip gitmek... ben onu kulaklarından çekip getiririm.. burası onsuz olmaz kızçeler.... hiçbi yere gitmesine de izin verecek değilim... ahanda bu böyle biline...

monam ...tabıkı onsuz olmaz...tabıkı gelcek..Şeniz.ama gercekte sukı bıraz agır kelımeler kullanılmış.......keşke bıraz daha anlasılsaydıda bu yorum yapılsaydı..on yargılı yaklasılmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…