Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hosgeldin aramiza...
anlat istersen dinlerim...:ecrin_bebek:

hoşbulduk.1 ay sonra 3. yılımız biticek 4.yıla gircektik.bugüne kadar çok ayrılıp barıştık çünkü aramızda hiç halledilmiycek sorunlar olmuyordu 2 gün sonra barışırdık ama bu sefer yalan var yani ilk defa yalanını yakaladım çok yalvardı bitmemesi için,affetmem için ama bitti sakın arama artık dedim biliyorum yine dayanamayıp arycak ama bu sefer çok kırıldım gerçekten ve dayanmak istiyorum ama bu nasıl olucak bilmiyorum yani hem barışmak istiyorum hemde çok kırıldım bitsin kaldıramıyorum diyorum napıcam ben

kendini oyala gez toz dolas eglen onu takmamaya aklina getirmemeye calis...arkadaslarinla cokca zaman gecirmeye bak yanliz kalma sakin...böylece basarabilirsin cnm

kendimi kitap okumaya vurdum öyle oyalanmaya çalışıyorum ama en çok kendime kızıyorum ya hala aramasını bekliyorum üzülüyorum çok dengesiz bir durumdayım duygularım,isteklerim karma karışık siz ne kadardır ayrısınız

benim iliskim 3.senemizde bitii..
8.8.08de ayrildikk arada bir baristik en son ne zaman ayrildigimizi hatirlamiyorum ama 5aydir birseyler kopup gitti yani...

benim iliskim 3.senemizde bitii..
8.8.08de ayrildikk arada bir baristik en son ne zaman ayrildigimizi hatirlamiyorum ama 5aydir birseyler kopup gitti yani...

sen en azından bitti deyip kabullenebilmişsin bende o aşamaya gelebilirim inş :Saruboceq:

ben kabullenmedim canim cok canim yandi ilk zamanlar ama sonradan alistm

neden ayrıldınız canım ayrılıp barıştık diyosun sevgi var demekki kopamamışsınız

sacma sapan nedenler onun isteklerini yerine getirmeyince beni birakti...evet ayrilip baristik ama yinede sonucta suan ayriyiz sevgi var mi onda bilmiyorum ama bende birazda olsa var

evet canim herseyin hayirlisi...
peki sizin ayrilma sebebiniz tam olarak ne

canım aslında tam yazarken sildim çok uzun bir mevzu işte bu bana daha ilişkimizin 3. ayı falandı o zaman bir yalan söylemiş bunu geçen gün öğrendim söylediği yalanın nedeni o zamanlar çok kavga ettiğimizden söylemiş aslında yalan öyle büyük birşey değil sebepleride mantıklı bir anda düşünmeden söyledim çok pişman oldum falan dedi ama ben neden kaç senedir bana doğruyu söylemedi diye çok sinirlendim

sinirin gecince kendin ararsin o zaman canim:)

sinirin gecince kendin ararsin o zaman canim:)

yok ben aramıycam ya sinirim geçti ama dersini alması lazım yalandan nefret ediyorum ya neden ne olursa olsun söylemesini istemiyorum bunu iyice bir anlasın istiyorum ama o beni aradığında falan nasıl dayanıcam onu bilemiyorum kendime engel olmam gerekiyor.sen olsan yalanı affedermiydin

ben bi kere affettim bi daha görmedim cünkü senin gibi yaptim...süründürdümmm sonrada akillandi hic birseyni gizlemedi bendenklava:

ben bi kere affettim bi daha görmedim cünkü senin gibi yaptim...süründürdümmm sonrada akillandi hic birseyni gizlemedi bendenklava:

doğru yoldayım demek ama işte süründürürken bende sürünmesem iyi olcak şuan sinirimin geçmesini bekliyo sanırım en son ben bağırıp bitti sakın arama dediğimden beri çıt yok

doğru yoldayım demek ama işte süründürürken bende sürünmesem iyi olcak şuan sinirimin geçmesini bekliyo sanırım en son ben bağırıp bitti sakın arama dediğimden beri çıt yok

oda anlar degerini sinirinin gecmesini bekliordur belkide arar seni merak etme cnm

günaydın kızlar...
monam nasılsın bugün ? gerçi öyle hemen geçecek bir duygu değil ama... inşallah senin kuzucuğuna dilediğin gibi bir abla olur... :Saruboceq:

jelibonum iyi yapmışsın... ne demek yanımda ol... o zaman o da senin yanında olsun... sabret tatlım... doğrusunu yapıyorsun...
ebrucum konuştu mu babanla kardeşin ?

sen geçtin cicim... kanaatten... hani sana hemşehri torpili...

yalana bağlı desem... bir de ilişkinin 3.ayında olmuş... hani seni kaybetmek korkusuyla filan söylemiştir... bak senden emin olunca sölemiş ama :)
evet dersini alsın... sonra herşey yoluna girer canım... çok yıpratma kendini...

ama bu süreçte kendini bir şekilde oyala ... film izle ; kitap okuyormuşsun zaten...
mizah dergisi oku; çok işe yarıyor... ağlarken birden gülmeye başlıyorsun ; çok komik oluyor salya sümük halde gülüyorsun... sonra haline gülüyorsun -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…