slmlar herkese..
bizde sevglimle ayrılalı 4 gün oldu birileriyle konuşmalıyım kafamı dağıtmalıyım yoksa deliricem bu acı nasıl geçer nolur bişeyler söyleyin 4 gecedir uyuyamıyorum sürekli kafamın içinde birileri konuşuyo susturamıyorum napıcam ben.şimdiden o kadar özledim ki
hoşbulduk.1 ay sonra 3. yılımız biticek 4.yıla gircektik.bugüne kadar çok ayrılıp barıştık çünkü aramızda hiç halledilmiycek sorunlar olmuyordu 2 gün sonra barışırdık ama bu sefer yalan var yani ilk defa yalanını yakaladım çok yalvardı bitmemesi için,affetmem için ama bitti sakın arama artık dedim biliyorum yine dayanamayıp arycak ama bu sefer çok kırıldım gerçekten ve dayanmak istiyorum ama bu nasıl olucak bilmiyorum yani hem barışmak istiyorum hemde çok kırıldım bitsin kaldıramıyorum diyorum napıcam ben
kendimi kitap okumaya vurdum öyle oyalanmaya çalışıyorum ama en çok kendime kızıyorum ya hala aramasını bekliyorum üzülüyorum çok dengesiz bir durumdayım duygularım,isteklerim karma karışık siz ne kadardır ayrısınız
benim iliskim 3.senemizde bitii..
8.8.08de ayrildikk arada bir baristik en son ne zaman ayrildigimizi hatirlamiyorum ama 5aydir birseyler kopup gitti yani...
herşeyin hayırlısı demekten başka çare yok sanırım
evet canim herseyin hayirlisi...
peki sizin ayrilma sebebiniz tam olarak ne
canım aslında tam yazarken sildim çok uzun bir mevzu işte bu bana daha ilişkimizin 3. ayı falandı o zaman bir yalan söylemiş bunu geçen gün öğrendim söylediği yalanın nedeni o zamanlar çok kavga ettiğimizden söylemiş aslında yalan öyle büyük birşey değil sebepleride mantıklı bir anda düşünmeden söyledim çok pişman oldum falan dedi ama ben neden kaç senedir bana doğruyu söylemedi diye çok sinirlendim
sinirin gecince kendin ararsin o zaman canim:)
yok ben aramıycam ya sinirim geçti ama dersini alması lazım yalandan nefret ediyorum ya neden ne olursa olsun söylemesini istemiyorum bunu iyice bir anlasın istiyorum ama o beni aradığında falan nasıl dayanıcam onu bilemiyorum kendime engel olmam gerekiyor.sen olsan yalanı affedermiydin
ben bi kere affettim bi daha görmedim cünkü senin gibi yaptim...süründürdümmm sonrada akillandi hic birseyni gizlemedi bendenklava:
doğru yoldayım demek ama işte süründürürken bende sürünmesem iyi olcak şuan sinirimin geçmesini bekliyo sanırım en son ben bağırıp bitti sakın arama dediğimden beri çıt yok
Selam kızlar
Gene kimse kalmamış buralarda :S
Böcük ben de kurtarma yazılısı talep ediyorum :roflol: Malum final dönemindeyim şu ara...Ondan yokum...
Şu dönemi bir atlatayım döneceğim geri...Gene de ara ara bakıyorum size...Takılırsam derse dönüşüm zorlaşıyor da :roflol:
yok ben aramıycam ya sinirim geçti ama dersini alması lazım yalandan nefret ediyorum ya neden ne olursa olsun söylemesini istemiyorum bunu iyice bir anlasın istiyorum ama o beni aradığında falan nasıl dayanıcam onu bilemiyorum kendime engel olmam gerekiyor.sen olsan yalanı affedermiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?