Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım senın ona sevgın hala kuvvetlımı...:bbo:
ama herseyden once guvenın tammı o kişiye karsı...
bır kırgınlıgın var...kabın ne dıyor...yenıden devam etsen mutlu olucanmı yada hep içinde senı uzmesınden dolayı ...guven eksıklıgı yada kuskuların olucakmı...
bunları ıyı dusun...ıyıce duygularını tart eksılerı artıları...
ona gore kararını al...sonunda yıne uzulursende bu uzuntuyu cekebılıcekmısın...
bu sorulaarı kendıne sor canım...CADIARZU

canım bence tamam hadi başlayalım gibi değilde ona açık kapı bırakarak olumsuz görüş bir süre.ama dediğim gibi açık kapı bırakarak.eğer seni çok kolay elde ederse bida gitmeside kolay olacaktır.unutma sevgisine inanıyosan eğer bilki emek verilerek sahip olunanın değeri vardır kolay elde edilenin değil.kaydirigubbakcemile5

slm kızlar nasılsınız kızlar size kızgınım yeni gelenleri hep arada kaynatmışsınız ilgilenmemişsiniz
canım yeni gelenleri görmedim de
5 dakika once sevgilisinden ayrılanda gelip ben ayrıldım kızlar diyip gidiyor.
arada kaynaması normal oluyor öyle şeylerin..
gelsinler konusalım gene :) ben rastlamadım hiç bu ara..

zaten artik cok zor inancim gitti cok kirildim filan dedim neyse kizlar az isim var

benimde kafam karisik henüz düsünmem lazim daha temizlik yapicam simdi ya

ama böyle kolay olmamali ya bitir et sonra geri gel simdide sey diyor ben aslinda hic bitirmedim her gün resimlerine baktim bi ara psikolojim bozuktu öyle seyler söyledim filan

canım benim yaaaa... sana bişi sölicem valla herkesler kızacak bana ama ... ben kendimden örnek vericem ... benim lalezor gelse böle bişi dese ben de hayır diyemem ama kabul de edemem hemen ... ama tartarım kafamda ; bu ayrılık sürecinde neler yaşattı bana ; ayrılırken neler yaşattı bana ; tekrar ayrılırsak neler yaşarım ; ve bunu bana yaşatma ihtimali ne?

bir süre böyle geçer... o süreçte benim peşimi bırakmazsa ikna olabilirim...
ama tabii tekrar başlanan ilişkide öncekine göre kaybolan şeyler olacaktır...
mesela ben ona olan sonsuz güvenimi kaybettim ; artık ona eskisi gibi sevgiyle uzun uzun bakamam... sevgimi göstermem ; gösteremem... daha az elini tutar ; daha az sarılırım... çünkü elini tutmadan ; yüzüne bakmadan ; onu öpmeden de yaşayabildim ben değil mi ... ona mecbur değilim yani...

en önemlisi de ben onun beni bırakıp gittiği ben olamam... bir kere şunu öğrendim ben ; o gittiğinde benim yanımda hep olacak insanlar varmış... ailem ; arkadaşlarım filan... o gittiğinde beni gülümseten şeyler varmış film izlemek ; kitap okumak ; kendi başıma cafeye gidip bir kahve içmek gibi... o zaman o varken bunlardan hiç mahrum bırakmayacağım kendimi... o benim için 1. sırada olmayacak... olmaması gerekiyor zaten...

işte tüm bu farklılıklar içinde sevgisine güvenebiliyorsa ve benim de güvenmemi sağlıyabilecekse tamamdır...

seninki sana bu süreci daha acılı ; daha tutarsız yaşattı ... çok yıprattı... benimki yıpratmadı hiçbir şeyi biliyorsun... o yüzden bu şekilde tart kafanda... ama seviyorsun hepimiz biliyoruz... daha sonrasında bu ilişkide güçlü taraf olabileceğinden emin olmalısın... bunun son şansı olduğunu onun ve senin bilerek başlamanız lazım eğer başlamaya karar verirsen ... çünkü bir sonrakinin geri dönüşü olmaz...

umarım yardımı olmuştur ... bilmiyorum ki ; sen keeel :sm_confused:

Son düzenleme:
... bilki emek verilerek sahip olunanın değeri vardır kolay elde edilenin değil.kaydirigubbakcemile5

kesinlikle katılıyorum özellikle bu son cümlene ...

evet canım yaa... ben de rastlamadım online olduğumda... ama gelip gidenler oluyor...

düşün tatlım elbette... bence de açık kapı bırakarak bu süreci değerlendirebilirsin...

kücükböceğe harfi harfine katılıyorum.
özellikle de şey kısmına
bu arkadaşlarınla eskisi gibi beraber olmak, eskisi gibi ona bağımlı yaşamamak kısmına.
ben ayrılmadan önce açıkcası tek hayatım b.. idi.
ondan ayrıldıktan sonra çıkıp bi kahve içmeye gitmeye başladım. ya da bi sinemaya,maça vs. arkadaşlarımla gidebilmeye başladım.
b.. olursa da bunlara razı olarak olmalı bi sonraki seferde..

bide jelibonum zaman vericeksin gene..
çabalarsa hak ettiğine inanırsan onunla olacaksın. ben olsam öyle yapardım.
üç kere ısrar edip, iki çağrı atıp barışırsanız bu kız benim avucumda diye düşünür.
o da senin yaşadıklarını yaşasın,kaybetme korkusunu görsün ondan sonra barış barışıyorsan.

gerçi tamamen taktik içerikli bi yazı yazdım şu an ama =)

tabiki asla simdi tamam barisalim demem

zaten öyle kirilmisimki bunu dediginde hani sevinemedim bile böyle cok tuhafti yani ne bilim sabah uyandigimda sevindim ama acaba dün rüyamiydi dedim ama su an aa barisalim dedi mutluluktan filan ucmuyorum yani

bende bır seyler yazmıştım ama sanırım jeli gozunden kactı...
bır seyler dememımısn ...neyse hayırlısı olsun..

bende sevgilimden ayrıldım ama bir sevmediğim sevgilimden ayrıldım bir de hiç benim olmamış sevgilimden ayrıldım (( benide aranıza alırmısınız, bende bu gruba dahilmiyim ???

canim temizlik yapiyorum bir yandan buraya bakiyorum su an bu sorularin cevabini bende bilmiyorum bende düsünüyorum daha dün gece söyledi zaten :1no2:

neyse kizlar hepinize tskler a.s. :1hug:

ben temizlige devam bir yandan düsünüyorum size soruyorum artik herseyi :enbuyukkk:

ama kamerada gördüm onu dün nasil özlemisim( ben acmiyorum ama kamera )

özlemisim

kıyamam canım yaaa... açma ama evet ... çok güzel bakıyorsun artık olaya jelim... kaydirigubbakcemile5

bende sevgilimden ayrıldım ama bir sevmediğim sevgilimden ayrıldım bir de hiç benim olmamış sevgilimden ayrıldım (( benide aranıza alırmısınız, bende bu gruba dahilmiyim ???

valla her türlü gelirsin canım da ben anlamadım ... -tatlicadiarzu-

çok sağol canım okuyunca birden rahatladım valla haklısın.inşallah yoluna girer şimdi çıkıp arkadaşıma gidicem kafam dağılır en azından :çok üzgünüm:

slm kıslarrrrrrrrrrrrr...
ilk geldigimde buraya demiştiniz kiii ''kimse buraya gelmek zorunda olmasa inş geri gidersin'' oluyo galiba kıslarrrrrr........
Dün beni istemeye geldiler hersey yolunda ve cok güzel gidiyo
hayırlısı olur inş hakkımda :Saruboceq: bana dua edin sizlerde hepinize cok tşkler
İnş burdaki herkes mutlu olur ve tek tek gider a.s.

hehee, bende hikayemi anlatayım öyleyse

ben çok aşık oldum, ama öyle böyle değil, elektrik çarpması oldu resmen, üstelik üstüste tesadüfler falan tam gaza geldim, kader bana bişeyler anlatmaya çalışıyo derken öğrendimki sevgilisi varmış,,, bende çoktan mercimek fırına verilmişti, artık çok geçti, üstünden uzun zaman geçti, unutmak için herşeyi yaptım, sonunda iyice daraldım, yalnızlık da tak etti, eeh dedim beni sevenin "bende"si olucam bundan böyle, beni seven bi elemanla çıkmaya başladım, ama öyle de olmadı, o daha büyük stres ve baskı yarattı, ondanda ayrıldım.

sonuçta elde var hiç, acı, gözyaşı, hüzün, özlem hariç....

bilmem anlatabildim mi ???

canım ısallah her sey yolunda gıder ve mutlu olursun...
hakkında hayırlısı olsun...kalbındekı mutluguga ve hayalındekı sevgıye kavusursun ısallah...Şeniz

taktik filan ama olması gereken bu canım yerimseniben

ya ne güzel bir haber ... hayırlısı olsun tatlım... valla çok sevindim... böyle haberler de lazım... :içelim:

çok sağol canım okuyunca birden rahatladım valla haklısın.inşallah yoluna girer şimdi çıkıp arkadaşıma gidicem kafam dağılır en azından :çok üzgünüm:

evet tatlım böle dağıt kafanı ... sakın üzerek yıpratarak geçirme bu zamanı... :teselli:

bu sefer anladım ... kaydirigubbakcemile3
herşeyin bir nedeni vardır hayatta... ben buna çok inanırım...
şimdi o çocuğa aşık oldun ama doğru insan değilmiş ki başkasıyla bir ilişkin oldu...
ve böylece onu unuttun ; ya da en azından unutma yolunda doğru bir adım attın...

bu çocukla olmadı ama olsun ... demek ki hayatına başka biri girecek... hem senin çok seveceğin hem de senin seveceğin...

peki bir şey soracağım ilişkiye başlarken sen hiçbir şey hissetmiyormuydun sevgiline karşı ? sadece o seni seviyor diye mi başladınız ? :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…