selam kizlar dün aksam yine konustuk
barismak istiyor ne yapicagimi bilmiyorum
cok kirildim inancim gitti bilmíyorum ya ne yapicagimi
bana bi akil verin
bir kere birakildim nasil tekrar yine inanicam
BANA BISEY SÖYLEYIN KIZLAR KAFAM COK KARISIK
Ben cok kırıldım ondan böyle oldu ondan böyle davrandım dıyor yıne eskısı gıbı olalım dedı bırbırımızı af edelım dedı ayrılan ınsanlar tekrar barısmazmı dıyor
bır sürü seyler daha
canım yeni gelenleri görmedim deslm kızlar nasılsınız kızlar size kızgınım yeni gelenleri hep arada kaynatmışsınız ilgilenmemişsiniz
Ben cok kırıldım ondan böyle oldu ondan böyle davrandım dıyor yıne eskısı gıbı olalım dedı bırbırımızı af edelım dedı ayrılan ınsanlar tekrar barısmazmı dıyor
bır sürü seyler daha
... bilki emek verilerek sahip olunanın değeri vardır kolay elde edilenin değil.kaydirigubbakcemile5
canım yeni gelenleri görmedim de
5 dakika once sevgilisinden ayrılanda gelip ben ayrıldım kızlar diyip gidiyor.
arada kaynaması normal oluyor öyle şeylerin..
gelsinler konusalım gene :) ben rastlamadım hiç bu ara..
zaten artik cok zor inancim gitti cok kirildim filan dedim neyse kizlar az isim var
benimde kafam karisik henüz düsünmem lazim daha temizlik yapicam simdi ya
ama böyle kolay olmamali ya bitir et sonra geri gel simdide sey diyor ben aslinda hic bitirmedim her gün resimlerine baktim bi ara psikolojim bozuktu öyle seyler söyledim filan
canım senın ona sevgın hala kuvvetlımı...:bbo:
ama herseyden once guvenın tammı o kişiye karsı...
bır kırgınlıgın var...kabın ne dıyor...yenıden devam etsen mutlu olucanmı yada hep içinde senı uzmesınden dolayı ...guven eksıklıgı yada kuskuların olucakmı...
bunları ıyı dusun...ıyıce duygularını tart eksılerı artıları...
ona gore kararını al...sonunda yıne uzulursende bu uzuntuyu cekebılıcekmısın...
bu sorulaarı kendıne sor canım...CADIARZU
ama kamerada gördüm onu dün nasil özlemisim( ben acmiyorum ama kamera )
özlemisim
bende sevgilimden ayrıldım ama bir sevmediğim sevgilimden ayrıldım bir de hiç benim olmamış sevgilimden ayrıldım(( benide aranıza alırmısınız, bende bu gruba dahilmiyim ???
yalana bağlı desem... bir de ilişkinin 3.ayında olmuş... hani seni kaybetmek korkusuyla filan söylemiştir... bak senden emin olunca sölemiş ama :)
evet dersini alsın... sonra herşey yoluna girer canım... çok yıpratma kendini...
ama bu süreçte kendini bir şekilde oyala ... film izle ; kitap okuyormuşsun zaten...
mizah dergisi oku; çok işe yarıyor... ağlarken birden gülmeye başlıyorsun ; çok komik oluyor salya sümük halde gülüyorsun... sonra haline gülüyorsun -tatlicadiarzu-
slm kıslarrrrrrrrrrrrr...
ilk geldigimde buraya demiştiniz kiii ''kimse buraya gelmek zorunda olmasa inş geri gidersin'' oluyo galiba kıslarrrrrr........
Dün beni istemeye geldiler hersey yolunda ve cok güzel gidiyo
hayırlısı olur inş hakkımda :Saruboceq: bana dua edin sizlerde hepinize cok tşkler
İnş burdaki herkes mutlu olur ve tek tek gider a.s.
kücükböceğe harfi harfine katılıyorum.
özellikle de şey kısmına
bu arkadaşlarınla eskisi gibi beraber olmak, eskisi gibi ona bağımlı yaşamamak kısmına.
ben ayrılmadan önce açıkcası tek hayatım b.. idi.
ondan ayrıldıktan sonra çıkıp bi kahve içmeye gitmeye başladım. ya da bi sinemaya,maça vs. arkadaşlarımla gidebilmeye başladım.
b.. olursa da bunlara razı olarak olmalı bi sonraki seferde..
bide jelibonum zaman vericeksin gene..
çabalarsa hak ettiğine inanırsan onunla olacaksın. ben olsam öyle yapardım.
üç kere ısrar edip, iki çağrı atıp barışırsanız bu kız benim avucumda diye düşünür.
o da senin yaşadıklarını yaşasın,kaybetme korkusunu görsün ondan sonra barış barışıyorsan.
gerçi tamamen taktik içerikli bi yazı yazdım şu an ama =)
slm kıslarrrrrrrrrrrrr...
ilk geldigimde buraya demiştiniz kiii ''kimse buraya gelmek zorunda olmasa inş geri gidersin'' oluyo galiba kıslarrrrrr........
Dün beni istemeye geldiler hersey yolunda ve cok güzel gidiyo
hayırlısı olur inş hakkımda :Saruboceq: bana dua edin sizlerde hepinize cok tşkler
İnş burdaki herkes mutlu olur ve tek tek gider a.s.
çok sağol canım okuyunca birden rahatladım valla haklısın.inşallah yoluna girer şimdi çıkıp arkadaşıma gidicem kafam dağılır en azından :çok üzgünüm:
hehee, bende hikayemi anlatayım öyleyse
ben çok aşık oldum, ama öyle böyle değil, elektrik çarpması oldu resmen, üstelik üstüste tesadüfler falan tam gaza geldim, kader bana bişeyler anlatmaya çalışıyo derken öğrendimki sevgilisi varmış,,, bende çoktan mercimek fırına verilmişti, artık çok geçti, üstünden uzun zaman geçti, unutmak için herşeyi yaptım, sonunda iyice daraldım, yalnızlık da tak etti, eeh dedim beni sevenin "bende"si olucam bundan böyle, beni seven bi elemanla çıkmaya başladım, ama öyle de olmadı, o daha büyük stres ve baskı yarattı, ondanda ayrıldım.
sonuçta elde var hiç, acı, gözyaşı, hüzün, özlem hariç....
bilmem anlatabildim mi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?