Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ebrucum canım cok üzüldm.. oysa ben cok yakın bi zamanda senın evlılık haberını almayı beklıodum.. tüh yaaaa... çok üzüldm valla
üzme kendını hayr vardr die düşün...
ama bılıyorum ne kadar üzülme desemde suan yüreği yanıo.. sankı kalbıne bı iğne batıo..
Allah sabrını verır ve en kısa zamanda atlatrsn inş..
yarın birgün karsına öyle biri çıksınkı dönüp te arkana bı an bile baktrmasın inş canım ya

bide ebru şunu ekleyim.. çıkmışsın ama girdiğinde görürsün..
böyle evlilik arefesinde falan yaşanan olaylar için hayırlısı demek gerekiyor ya..

nerdesiniz kızlar ya...
kimseler kalmamış..
herkes gidecek herhalde topicte bi ben kalıcam sonunda:))

bende varım princessim canım benim bırakırmıyım seni hiç
bil bakalım ben kimim

off içim daralıyor bugün...
bi saate falan da yatıcam zaten..
su prensesi canım tahminim var. ama yeni ismin güzel olmus

güzel demi ben saklanmaya karar verdim yeni nikimle yine hata,yine ayrılık,yine gözyaşı,yine bunalım modu offfffffffff

ebru ne denir bilmiyorum ama sizin ilk ayriliginizda zaten iki tarafinda bir kabahati yoktu yani ne sen sevmiyorm artik dedin ne o...ailenizden cekindiginiz icin kimse mutlu olmayacak diye ayrildiniz...fakat simdi inan durum cok farkli yani ne bileyim siz herseye gögüs germek icin yeniden birlikte olmussunuz bir bayan icin ailesiyle konusmak bu konuyu istemeyen bir aileyi ikna etmek ne kadar zordur tabiki erkek icinde öyle ama biliyoruz ki kizlar bu konuda ailesine karsi gelemiyor...fakat benim üzüldügüm nokta erkek arkadasin seninle bu yola cikmis herseye ragmen yürümeye fakat ailesine diyememis hadi belki zamani vardi ama babasi bir kiz diyor ve olacak sanirim diyor böyle birsey karssinda ne yapilmasi gerekiyorsa onu yapmissin sen...ama ne kadar yaralandigini tahmin ediyorum canim fakat sunuda sakin unutma inan aileler isin icine girdiyse ve bu giris olumsuz yöndeyse olmaz olan yok mu tabiki vardir ama herkes bu yükü kaldiramaz...hakkinda hayirlisi olsun bazi seyler gercekten nasip kismet hersey iyidir iste bu benim kaderim dersin ama biranda elinden gider...eger yapacak birseyleriniz varsa yapin(yeniden olmak istiyorsaniz) bilmiyorum ben yaparmiydim sen cok yaralandin bu son seyde ama cidden olmuyorsa artik kendini kanatma....suanda ondan baskasi olmaz onsuz yapamam diyorsun hayatinin tek anlami o ama inan zamanla anlayacaksin ben yasadim ondan diyorum...bu erkekler neden böyle anlamiyorum hep yari birakiyorlar cok üzüldüm cokkk

Son düzenleme:
günaydın kızlar offf ebrunun haberini okuyunca içim daraldı hep bu aileler sanki herşeyi daha iyi biliyorlarmış gibi davranıyorlar ebru ne desem için acıyacak çektiklerinin hepsini biliyorum nasip değilmiş ben kendimi ben böyle deyip avuturum rabbim onu bana yazmamış derim sanırım seninki vazgeçmiş ailesine demediğine göre offfffffff

niye canın sıkılıyo, bak ne güzel bi gün, hava güzel güneşli, yani burda öyle, haftasonuna 1 gün kalmış, güzel olan şeyleri düşün...

canım benimmm yaaa.... ne diyeceğimi bilemedim... ya daha dün gece valla aklımdaydın sen uyumadan önce ... :1shok:

canının yandığına çok eminim canım... sonuçta sen ona istediği cümleyi kurmamış olsan da 5 aydır onsuz onu ve sevginizi yaşadın... sözlere dökmesen de zaten onla her yolda yürümek için elinden geleni yaptın ve yapıyordun...

o ailesiyle niye kavga etti ; başka birini istemediği için... ama tabii ki ailesine karşı daha açık olmalıydı... daha net anlatabilmeliydi duygularını ama erkekler bunu yapamıyor niyeyse... sana alttan al diyemeyeceğim elbette ... ona olan güvenini sorguluyorsun şimdi... kıyamam ben sana canım yaaa... herşey olacağına varıyor... hayırlısı olsun...

ama ne bileyim onun için bu kadar kolay olmayacak... bırakmayacak peşini sanki :sm_confused:

bilmem sabah iyiydim aslında sanırım ebrunun olay etkiledi ha birde çevremdeki herkes ayrılıyor bu kadar basitmi diyorum ya ayrılıyorlar ertesi gün kollarında başkası inanamıyorum ne hallere geldik biz bazı şeyleri kaybediyoruz herkes birşeylerin basitine kaçıyor ama en çokta ebrunun olayına sıkıldım

ay süper fikir böcükçüm bide onların açısından bakmış oluruz,,, bakarsın bizimde tanıdıklar vardır :))) çok eğlenceli

sevgilisiyle tartışıp iplerin eline geçtiğini söyleyen bir erkeğe diğerinden yorum ;

"İşte tipik aşık ve salak erkek tipi...

İpler hiçbir zaman senin elinde değildir." :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…