inşallahh fırtınam..
ben biraz fırlamaydım aslında b.den önce..
ilişkinin biri bittimi- hemen yenisini bulurdum.
bu olmadı bunu deneyim derdim.
şimdi üç aydır falan yalnızım. işin komiği biriyle olursam onada faydam olmaz biliyorum o yüzden uzak duruyorum.
bi süre daha böyle sanırım.. birine aşık olana kadar..
evet ya bende normal arkadaslarımla bıle görüşmek istemıyrum..
özellıklede sevgılısı olan arkadaslrla:1no2:
yanımda askım canım cicim dedıklerınde içim parçalanıo.
kesınlıkle kıskanmıyrum ama
içimi acıtıo:çok üzgünüm:
kızlar slm
fırtınam hos geldın canım cok ozledım senı
hersey hakkında guzel olsun canım hıc uzulme emı senı cok sevıyorum
sızlerden ne haber kızlar
topıgın formu dustu ya kımseler yok
topiğin formu baya düşmüş gerçekten..
ben bi duşa girip gelirim gene..
ayyy ben varııım ... jelicim nasılsın ?
princess duşta kayboldu sanırım :))
selam kizlar bende ankaraya geldigimde fal baktirmak istiyorum princess sen bir yer demistin orayi bulurum insahllah
bu arada ya halen onu seviyorum dün degil ondan önceki gün bana cagri at müsait oldugunda konusalim dedi bende dün hic birsey yapmadim bugünde mail atmis niye hic birsey yapmiyorsun cok üzülüyorum filan diye hani konusacaktik demis
ya kizlar yine ayni seyi yasamak istemiyorum ne kadar ciddi bilmek istiyorum galiba bu aksam konusurum bilmiyorum ama yine üzülmek istemiyorum ya cok israrli konusmak istiyor en son ben nasil inancam sana dedim sonumuz ne olucak yinemi ayrilik dedim offf :a015: siz olsaniz bir sans daha verirmiydiniz ????
kıslaaaaaarrr nbr.burda olanlardan akıl isticem yine.:1rolleyes:
en son ayrıydık ya biz hani.ilgisizlik falan.en son çok fena ayrılm ıştık.yani bağrış çağrış hakaretler falan.ben aradım geçen gün ama pişman oldum.bidaha aramıycam dedim.bi baktııımm bugün o aradı.yubbiii.:sm_cool:
aradı işim vardı.söyledim ben çağrı atarım sonra konuşuruz d edim.ok dedi.ben çağrı attım müsait olunca ama aramadı.sizce nasıl bi yol izleyim bundan sonra.:uhm:
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :uhm: :uhm:
benneyaptımki
cnm bende bekliom zaten akşam arar.ama ne biliim nasıl davramnmam gerektiğini bilmiyorum.sen nasıl davranıyosun.soğuk mu konmuşuyosun.yoksa normal ark gibi mi.umursamaz mı.??bende seningibiyim banada cagri yap müsait olunca dedi ben bisey yapmadim galiba bu aksam konusucaz ama benim kafam karisik kafamçokkarıştı
sen cagri attin aramadiysa simdilik bisey yapma yine ondan gelsin bence
ayyy ben varııım ... jelicim nasılsın ?
princess duşta kayboldu sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?