Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar slm

fırtınam hos geldın canım cok ozledım senı
hersey hakkında guzel olsun canım hıc uzulme emı senı cok sevıyorum

sızlerden ne haber kızlar
topıgın formu dustu ya kımseler yok

ayyy fırtınam da uğramış ama yetişememişim....
princessim doğrusunu yapıyorsun ; yeni bir ilişki zamanı değil henüz...
çünkü b... senin için diğerlerinden farklıydı... ama işte son olacak diye bir kural yok... benim de sevgilim farklıydı öncekilerin hepsinden... ama bak yok işte... şimdi diğer yabancılardan bir farkı yok ... mutlaka birileri var ; zamanı gelince bize gelmek için kimbilir neleri aşacak olan... yitirme umudunu ; hiçbirimiz yitirmeyelim...

fırtınamın dediği gibi hepimiz mutlu olacağız elbet :içelim:

ya ben de o hiç olmadı... ama bence yalnız kalma tatlım yaaa... :teselli:
bende ki tek korku dışarı çıkarsam karşılaşırmıyım diye ... ondan biraz ev kuşu oldum ama tamamen de kapatmadım biliyorsunuz...

kızlar slm

fırtınam hos geldın canım cok ozledım senı
hersey hakkında guzel olsun canım hıc uzulme emı senı cok sevıyorum

sızlerden ne haber kızlar
topıgın formu dustu ya kımseler yok

hoşgeldin ebrucum sen de...

kıslaaaaaarrr nbr.burda olanlardan akıl isticem yine.:1rolleyes:
en son ayrıydık ya biz hani.ilgisizlik falan.en son çok fena ayrılm ıştık.yani bağrış çağrış hakaretler falan.ben aradım geçen gün ama pişman oldum.bidaha aramıycam dedim.bi baktııımm bugün o aradı.yubbiii.:sm_cool:
aradı işim vardı.söyledim ben çağrı atarım sonra konuşuruz d edim.ok dedi.ben çağrı attım müsait olunca ama aramadı.sizce nasıl bi yol izleyim bundan sonra.:uhm:

bunu yazmistim ben :uhm:

bende seningibiyim banada cagri yap müsait olunca dedi ben bisey yapmadim galiba bu aksam konusucaz ama benim kafam karisik kafamçokkarıştı

sen cagri attin aramadiysa simdilik bisey yapma yine ondan gelsin bence

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :uhm: :uhm:

benneyaptımki

canım benimm... dur ağlama hemen...
şimdi siz konuştunuz ama tam olarak değil... yarım mı kaldı sana göre ?

çok istiyorsan konuş canım... ama elbette ki bizim söylememize gerek yok... sen de bir güvensizlik ; kırgınlık var zaten ... bunu hemen zaten atlatamıycaksın...

konuş bakalım neler söyleyecek seni ikna etmek için... söyledikleri işe yarar gelirse sonra bir daha konuş... tam ikna olana kadar konuş... ona güvenebileceğini hissettiğin ana kadar konuş ama tamam deme ... başlayalım tekrar deme ... zaten hemen olmayacak tatlım ; zorlama kendini... o zaman yine üzüleceksin çünkü...

anlatabiliyor muyum ? konuşarak çözmeyi dene onu ; kendini ve sorunlarınızı...
biliyorsun zaman iyi geliyor herşeye ... :teselli:

jeli sen ne yapmak istiyorsun onu en iyi sen tanıyorsun yine aynısını yapacakğını düşünüyorsan hiç başlama sen güçlü kızsın onu unutabilirsin

bende seningibiyim banada cagri yap müsait olunca dedi ben bisey yapmadim galiba bu aksam konusucaz ama benim kafam karisik kafamçokkarıştı

sen cagri attin aramadiysa simdilik bisey yapma yine ondan gelsin bence
cnm bende bekliom zaten akşam arar.ama ne biliim nasıl davramnmam gerektiğini bilmiyorum.sen nasıl davranıyosun.soğuk mu konmuşuyosun.yoksa normal ark gibi mi.umursamaz mı.??

ayyy ben varııım ... jelicim nasılsın ?
princess duşta kayboldu sanırım :))

bu diğer msnimiz:1closedeyes:
asıl msnimde sildim. bu b.. ile kullandığım..
girdim duşa-maksat zaman geçirmek
böyle lay lay lay falan şarkı söylüyorum falan.. zamanı uzatmaya çalıştım.
bir saatte falanda çıktım..
şahıs hala burda..
galiba artık hep boyle olacak..
uzun uzun girecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…