Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya bende nacizene fikrimi belirtmek isterim, ebrucum o vatandaş sanırım iyice daralmış sorunlar arasında, aile işin içine girince karşı çıkınca herşey çok tatsızlaşıyo, keşke herşeye göğüs gerebilseydi ama o da çok baskı altındadır eminim, yapacak bişey yok, bitirmeyi seçmiş bahane olarak da sen eskisi gibi değilsin falan diyerek sana suçlu olarak seni göstermeye çalışmış, en azından bunu yapma, sakın kendini suçlama !!! hakkınızda hayırlısı böyleymiş...

beni başka biri ile tanıstrmak istıolar...
ne yapmam gerek kızlar ..fırtına duygu cıkmazı mona böcük umudm ve ebrucm..ne dıyorsunz
benımkınden hayr yok bende yarın ebru ve fırtına gıbı baska bır kızın haberını almak istemıyorum:1no2:

Kim tanıştırmak istiyor?
Nasıl biriymiş... ön bilgi aldın mı hakkında?

bugn iyim çok şükürrrrrrrrrr
aman ya üzülmeyecem üzülmeyecem
oda kim......
:dilcikar: pırtttttttttt
bir dün nöbetim geldiydi
üzüldüm ağladım okadar yaniiiii

geçti dimi canım o nöbet hali... senden bana geçti sanırım bugün ...
ama gelip gidiyor işte... :teselli:
bir gün bi bakıcaz gitmiş günler ; haftalar olmuş ama gelmiyor...
demek ki gelmeyecek a.s

ohhhhhhhhhhhh süslen püslennnnnnnnnnnn,:teytey::sm_cool:kaydirigubbakcemile2
çık anammmmmmmmmm :1hug:

yarın sende çıkıp hüso benı terk ettı oda saçma bır nedenden dolayı ayrıldı hayırlı olsun dedim deme şutarafagitti
bak ozaman sen anladın artık ne payacagımıııııııııı klava::mymeka:
aman becimmmmmmmmmmm hihoyyyt

kız ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
gel kız burayaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile
nereye kayboldunnnnnnnnnnnnnn :1ninca:
gözlerinin önünden gitme sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn klava:klava::mymeka:

Kim tanıştırmak istiyor?
Nasıl biriymiş... ön bilgi aldın mı hakkında?

evet monacm ön bilgi aldım..
polısmiş.bı arkadsm tanıstrmak istıo.cok övduler cocugu..ben önce bi fotosunu yolla dedım.bı bakım ne olacak..
ya dunde benımkı ıle konustm senı cok sevıyorum kaybetmek istemıyrum dedı..ama işimz zor dedı..yanı bısey yapmıo..annesı kız aramaya baslamş bıle..dun bana anneme istemıyrum dedım kız falan bakmıo artık dedı ama.. korkuyrum bende fırtına ve ebru gibi olmaktan:çok üzgünüm:
yanı bu görüşme olayını neden kabul ettm bılmıyrum.of ya

kımmış bu canım..nasıl bırısı...CADIARZU
ama ben derım kı...kalbındekını ıyıden bıtır....senınkıyle gereklı konuşmayı yap...
o ne dıyecek...şu mahallaktakı durumunun sonu ne olucak...
eger kesın ayrılıksa...
o zaman tanıstırılmak ıstenılen cocuga sans ver...
ama once ılıskını bıtır...a.s.

fırtına dün konusmalrını bı duysaydn...çooooooookkkk özürrrr diliyorummm o sözlerden doleyı dedı..ama icraat yok ya:1no2:

geçti dimi canım o nöbet hali... senden bana geçti sanırım bugün ...
ama gelip gidiyor işte... :teselli:
bir gün bi bakıcaz gitmiş günler ; haftalar olmuş ama gelmiyor...
demek ki gelmeyecek a.s

geçti
geçmediyse de
savunacam.......
kötükedihüsozırhlarımı giyecemmmmm sonra sarımsak ve gümüş kolyemı gösterecmmmmmmmmmm :jeyyar:
dua okuyacammmmmmmm
sende öyle yap puhahaha zuhahahah mohahahaha :roflol::roflol: :lepi:

canım ben senin olayını tam olarak bilmiyorum... ne kadar oldu ayrılalı filan bilmiyorum... ama umudun yoksa artık ; sevgin yerini kızgınlık ve kırgınlığa bırakmışsa neden olmasın ? .tanışmaya gittiğinde kendini kötü hissetmeyeceksen tanışabilirsin... mesela ben şu an tanışmaya bile hazır hissetmiyorum kendimi...bunu sen bilebilirsin... ama tanıştın hoşuna gitmediyse de zorlama... hoşuna giderse ağır ağır ilerlersin ... zorlamakla olmuyor çünkü... o zaman o bizi terkedip gidenleri yine eşsiz benzersiz görüyoruz çünkü...

ANAM ADIM ÇIKMIŞ 9 A
İNMEZ SEKİZE.........
HERKESE KÖTÜ ÖRNEĞİM BEN...........
PUHAHAHA ZUHAHAHA kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

BAKIN SÖZÜMÜ DİNLEYIN YOKSAM SONUNUZ BENIM GİBİ OLUR BAK FIRTINA DEMEDI DEMEYINNNNNNNNNNN kötükedihüsokötükedihüso

ŞEYTANIN AVUKATIkötükedihüso

Son düzenleme:
fırtına dün konusmalrını bı duysaydn...çooooooookkkk özürrrr diliyorummm o sözlerden doleyı dedı..ama icraat yok ya:1no2:

hımm azcık anladım sanırsam... o zaman bence de netleştir kafanda ilişkinizin durumunu ondan sonra biriyle tanış... çünkü sen hala ondan birşeyler yapmasını bekliyorsun çünkü hala ona dair umudun var ... ve inan bu tanışma faslı sonrası üzülen yine sen olacaksın... sağlıklı olan kendine geldikten sonra yeni bir şeyler yaşaman...

ayy o ne yaaa ... gümüş koly ve sarımsak .... cadılarla ve hayaletlerle mi savaşıyoruz -tatlicadiarzu-

Amanbe canım, senin durumun hakikaten biraz karışık biliyorum ama bence de önce yüreğindekini bitirmelisin yeni birisiyle yeni şeylere yelken açmadan önce. Bunu yapmadığın takdirde senin için en doğru insanla da tanışsan gözün onu görmez ki.. reddeder... yani bence böyle.

EVET ERKEKLER DEĞİŞİK VARLIKLARDIR.....
İNSAN DESEM İNSAN DEGIL........
BAK ADAMIN AKLINI KARIŞTIRIYORLAR HABIRE........
O YUZDEN BU ŞEKILDE KORUNACAM Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

belki çarkıfelekte soru olabilirsin...
3 kelime ; 16 harften oluşan bir deyim...

ayy ben buldum ; fırtına gibi olmak ... kaydirigubbakcemile3

tamam tamam kızmaaaa yasakkelime

ben hazır olunca tanış derim amanbe hala aklında o varken mutlu olmazsın o haberi duyuncada umudum bitmiyor ben evleneceğini bile bile hala seviyorum karşıma çıkanıda üzüyorum o üzülünce kendimde yıpranıyorum tanışmanda sakınca yok belki için ısınır kader

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…