bana da oyle gelıyor böcük...sankı ...ebrunun bıtırmesını beklemiş ve bu fırsatıda...hemen kabullenmiş gıbı geldı...Çok üzgünüm çoook
yok canım yanlış anladın sanırım... yani babasının dediği kızla evlenmek istemiyor ama ebrudan da yola devam etmek üzere bir onay cümlesi duymak istemesi anlamsız geldi...
yok bence pişman olacagın bir durum yok............
o ortalarda erkek olarak gezınen müsvettetnın gerçek yuzunu ebruda bizde görmüş olduk.........
ortada bır umut yaraım kalmış bir hıkaye vardı.........
eger bu iş olmasaydı ebru hala bir umutla bekleyen ebru olacaktı...
yolunu çizemeyecekti.......
ama şimdi yolunu çizebılırsın.........
en azından beklemessın
bence de monacım o zaman olması gereken oydu... çünkü severken arkanı dönüp gitmek olmuyor... üstelik sevildiğini de biliyorsun... eğer bitecekse böyel bitmesi kabullenilir bir durum ebru için... ya ben bilmiyorum ama çok mu yargılıyoruz acaba ... belki de tüm umudunu yitirmişti ; ebru da kaçmayacağını söyleyince... babasını ikna etmeye çalışmak da zordu elbet... pes etmemesi gerekiyordu ama ... bilmiyorum yaaa...
hani ebrunun haklı tepkisine verdiği cevaplar da öyle arkasına bakmadan gidip o kızla evlenecek birinin cevapları değil gibi ... :sm_confused:
bana da oyle gelıyor böcük...sankı ...ebrunun bıtırmesını beklemiş ve bu fırsatıda...hemen kabullenmiş gıbı geldı...Çok üzgünüm çoook
yok canım yanlış anladın sanırım... yani babasının dediği kızla evlenmek istemiyor ama ebrudan da yola devam etmek üzere bir onay cümlesi duymak istemesi anlamsız geldi...
bence de monacım o zaman olması gereken oydu... çünkü severken arkanı dönüp gitmek olmuyor... üstelik sevildiğini de biliyorsun... eğer bitecekse böyel bitmesi kabullenilir bir durum ebru için... ya ben bilmiyorum ama çok mu yargılıyoruz acaba ... belki de tüm umudunu yitirmişti ; ebru da kaçmayacağını söyleyince... babasını ikna etmeye çalışmak da zordu elbet... pes etmemesi gerekiyordu ama ... bilmiyorum yaaa...
hani ebrunun haklı tepkisine verdiği cevaplar da öyle arkasına bakmadan gidip o kızla evlenecek birinin cevapları değil gibi ... :sm_confused:
kız böcük senin bu empati gücüne hastayımmmmmmmmmmmma.s
aferim sana........:hooray:
amma lakın o erkek müsvettelerin savunacak bir şeyleri yok........... :tomato::tomato:
delikafadulden:mymeka::mymeka:
beni başka biri ile tanıstrmak istıolar...
ne yapmam gerek kızlar ..fırtına duygu cıkmazı mona böcük umudm ve ebrucm..ne dıyorsunz
benımkınden hayr yok bende yarın ebru ve fırtına gıbı baska bır kızın haberını almak istemıyorum:1no2:
bugn iyim çok şükürrrrrrrrrr
aman ya üzülmeyecem üzülmeyecem
oda kim......
:dilcikar: pırtttttttttt
bir dün nöbetim geldiydi
üzüldüm ağladım okadar yaniiiii
ne yapmam gerek kızlar ..fırtına duygu cıkmazı mona böcük umudm ve ebrucm..ne dıyorsunz
benımkınden hayr yok bende yarın ebru ve fırtına gıbı baska bır kızın haberını almak istemıyorum:1no2:
Kim tanıştırmak istiyor?
Nasıl biriymiş... ön bilgi aldın mı hakkında?
ohhhhhhhhhhhh süslen püslennnnnnnnnnnn,:teytey::sm_cool:kaydirigubbakcemile2
çık anammmmmmmmmm :1hug:
yarın sende çıkıp hüso benı terk ettı oda saçma bır nedenden dolayı ayrıldı hayırlı olsun dedim deme şutarafagitti
bak ozaman sen anladın artık ne payacagımııııııııııklava::mymeka:
aman becimmmmmmmmmmm hihoyyyt
geçti dimi canım o nöbet hali... senden bana geçti sanırım bugün ...
ama gelip gidiyor işte... :teselli:
bir gün bi bakıcaz gitmiş günler ; haftalar olmuş ama gelmiyor...
demek ki gelmeyecek a.s
kız böcük senin bu empati gücüne hastayımmmmmmmmmmmma.s
aferim sana........:hooray:
amma lakın o erkek müsvettelerin savunacak bir şeyleri yok........... :tomato::tomato:
delikafadulden:mymeka::mymeka:
ya şekerim ben çok empatik ve sempatik biriyim de ne biliim ... ben bu konuda susuyorum tamam ... :ecrin_bebek:
fırtına dün konusmalrını bı duysaydn...çooooooookkkk özürrrr diliyorummm o sözlerden doleyı dedı..ama icraat yok ya:1no2:
evet monacm ön bilgi aldım..
polısmiş.bı arkadsm tanıstrmak istıo.cok övduler cocugu..ben önce bi fotosunu yolla dedım.bı bakım ne olacak..
ya dunde benımkı ıle konustm senı cok sevıyorum kaybetmek istemıyrum dedı..ama işimz zor dedı..yanı bısey yapmıo..annesı kız aramaya baslamş bıle..dun bana anneme istemıyrum dedım kız falan bakmıo artık dedı ama.. korkuyrum bende fırtına ve ebru gibi olmaktan:çok üzgünüm:
yanı bu görüşme olayını neden kabul ettm bılmıyrum.of ya
fırtına dün konusmalrını bı duysaydn...çooooooookkkk özürrrr diliyorummm o sözlerden doleyı dedı..ama icraat yok ya:1no2:
geçti
geçmediyse de
savunacam.......
kötükedihüsozırhlarımı giyecemmmmm sonra sarımsak ve gümüş kolyemı gösterecmmmmmmmmmm :jeyyar:
dua okuyacammmmmmmm
sende öyle yap puhahaha zuhahahah mohahahaha :roflol::roflol: :lepi:
hımm azcık anladım sanırsam... o zaman bence de netleştir kafanda ilişkinizin durumunu ondan sonra biriyle tanış... çünkü sen hala ondan birşeyler yapmasını bekliyorsun çünkü hala ona dair umudun var ... ve inan bu tanışma faslı sonrası üzülen yine sen olacaksın... sağlıklı olan kendine geldikten sonra yeni bir şeyler yaşaman...
ayy o ne yaaa ... gümüş koly ve sarımsak .... cadılarla ve hayaletlerle mi savaşıyoruz -tatlicadiarzu-
ANAM ADIM ÇIKMIŞ 9 A
İNMEZ SEKİZE.........
HERKESE KÖTÜ ÖRNEĞİM BEN...........
PUHAHAHA ZUHAHAHA kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
BAKIN SÖZÜMÜ DİNLEYIN YOKSAM SONUNUZ BENIM GİBİ OLUR BAK FIRTINA DEMEDI DEMEYINNNNNNNNNNN kötükedihüsokötükedihüso
ŞEYTANIN AVUKATIkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?