Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

tanışmak bile beni rahatsız eder şimdi ya... hani tanışmaya ne amaçla gittiğimiz belli çünkü ; ve o insanla bir ilişkinin varlığını düşünmek bile incitir beni... :sm_confused:

Fırtına kız zilli, kötü örnek falan değilsin, bilakis iyi örneksin aslında...
Kimseye hiçbir şartta güvenmememiz gerektiğini, kendimizi hep kollamak zorunda olduğumuzu çok iyi hatırlatıyorsun bize.
Keşke yaşamamış olsaydın bunu tabii o ayrı, ama hayat böyle adaletsiz ve tuhaf işte...
Ayrıca ne demişler...

derdimi dinledim,
derdimden iğrendim.
onun derdini gördüm,
derdime imrendim...

valla ben bu dertle ilgili dizeleri çok yaşıyorum... bazen utanıyorum bile kendi derdimden...

bu cocuk mantıklı baktıgım zaman cok dogru..yanı mantıklı., bi fotosunu yollasnlar bakalm içimde azcık olsada bı kıpırdı olacakmı bakalm...
of yada kendımı oyalamaya calışıom bılmıyorum yasenağlama

ay mona sana hayranlıgım artı valla...Şenizo ne dortluktu ...super valla..:lepi:

derdını dınledın
derdınden ıgrendın..
gerısı neydı beeeeeeeeee ben unuttum..............:1shok:CADIARZU

durum raporu verıyom....12.08 saat ıtıbarıyla....5 uye duygu amanbe ebru böcük sahsına munhasır....
ve ıkı mısafırımız vardır....bırı bızı gozetlıyorrrrrrrrrrr..

amanbe
bence kendını hazır hıssedıyosan gorus
ama ıcınde bı umut bı sevgı varsa hıc baslama derım ben
benım hep dusuncem bu konuda boledır

cok kotu sızlıyo hemde
pısmanlıkta duyuyorum neden oleler dedım dıye
off

yok öle deme ya..pişmanlık duyma.. bence cok ii yapmşsn söylemkle.
ben söylerken cektğn acı acısından demıstm.
biliyorum cok zor onu baska bırı ıle düşünmek kadar koyan bişey yok insana:1no2:

kızlar
bı maıl yazsam ona dıyorum
ıcımı doksem
kendımı suclu hıssedıyorum ya
ben salakmıyım ya
hala onu dusunuyorum

bocuk demıs ya o evlenmek ıstemıyo evet
o arada kaldı
karsınına alamadı aılesını
dılerım okızı alamazlar

hayır sakın
ben kendım ıstedım
eger bu nlar yasanmasıydı
ben onu hep sevıcektım beklıcektım
yasanması gerekmıs bunların

Orası da öyle tabii.
İçinde hep bir acaba kalmasındansa en azından kafanda bir sonuca ulaştırabildin.
Yine de anlayamıyorum ya, böyle bir şeyi (hem de 5 ay sonra barıştıktan kısa bir süre sonra) öne sürmesi.... çok tuhaf...hayırlısı buymuş mu diyelim ne diyelim.... ne diyeceğiz ki zaten başka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…