Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

offffff nilimmmmm en cok duydugum ve sordugum soru
geçecekmıı
cevabı evet
ama nasıl onu bılmıyorum(

kızlarrr aramayım artık diilmi istemıyo işte benı ama öle bı konusuyoki kendini acındırıyoki nerdeyse ben kendıme diil ona uzulcem sorunları varmış ya ben napayım nie girdin o zaman hayatıma

ay yapma allah askına ya..
ne demek kendıme degıl ona üzülcem
senın derdın yetmıomu
bırak bıraz da o üzülsun sana nılımm ya.
zaten ssana üzülseydı bunu yapmazdı

cok haklısın cnm ya zaten yeterınce aradım ama işte ne bileyim arasa bile dönmemem lazım öle birine ama gözum telefonda beklıyorum ya ama vazgecmem lazım kafama yerleştirmem lazım bittigini artık

ben sadece ömür boyu yol gözleyen kişi olmak ıstemıyorum filmlerdeki gibi :1no2:beni sevmeyen birinin benı aramasını beklemek ıstemıyorum unutmak ıstıyorum

kızlar nolur kendınızı sevın deger verın unutmayın sızden onemlı kımse yok ve bu dunyada sızden bır ıkıncı daha yok.bugunlerınıze bıdaha ıstesenızde donemıyceksınız.sızı kımsenın uzmesıne harcamasına ızın vermeyın sız harcayınnnn.helekıde degmez kısılere aslaaaaaa.

kızlar sevmeyen bi adama geri dön demeyim dimi nerdeyse onu diycek hale geldim bigun belki neler yapmışım ben diyip gülcem halime ama demyim dimi küçültmeyim kendimi bu kadarsenağlama

nilim yeter ama aa yıpratma kendini ha sakın arama kaçan kovalanır bunu asla unutma aradıkça kendini küçültür onu bunaltırsın ha çok mu özlüyon herkes özlüyor sen kendini yıpratıyorusn o gülüyor inan o sadece kendini acındırıyor elinin altında tutuyor o kadar yalvarmaya aramay gelmiyorsa arama canım neolur arama bak aradıkça pişman olacan isterse zaten o seni arayacak inan acı geçicek hatta başka birini bulacan gene sevecen

kızlar sevmeyen bi adama geri dön demeyim dimi nerdeyse onu diycek hale geldim bigun belki neler yapmışım ben diyip gülcem halime ama demyim dimi küçültmeyim kendimi bu kadarsenağlama

canım saol
senınde hakkında hayırlısı olsun
arama canım ya
ıstemıyosa arama bıraz dur
eger donerse devam edersın donmezse bosver

ebru e.

cevap versene yaa ...
ailen neden karşıydıki sonuçta evlenicek çağdasın neden istemiyolardı senin erkek arkadaşını

nılım ben ne yazıyorum sen ne yazıyosun tatlım ya.nıye sısırıyyosunuz sunları ya.bırakın ne hallerı varsa gorsunler sevmeyen ıstemeyen bahane bulan adam ıcın nıye aglıyosunuz?

haklısınız kızlar hepinize cok tşkler zaten ayrıldıktan sonra aradımda noldu döncegi varsa dönerdi aradıgım için pişmanlık duymayım değilmi yaptım bikere önemli olan bundan sonrası

ebru e.

cevap versene yaa ...
ailen neden karşıydıki sonuçta evlenicek çağdasın neden istemiyolardı senin erkek arkadaşını

sana dıger konudada sormussun yazdım ama gormedın galıba
maddıyat ve arayı bozanlar olmustu
annesı kızına rahat vermez falan demıslerdı
sebep ıste kısmet degılmıs

bundan sonra bosver canım
bak bana kac kere tekrarladık ama oladı
gıden gıtsın
yoluna bak
elınden geldıgınce aramıssın zaten

bunları sana yazıyorum çünkü hiç beni anlamadın bende senin için çok mücadele verdim ama sen bunu anlamamazlıktan geldin hep hep kendi yaptıklarını gördün ve anlattın bana

sen benim aileme laf diyorsun ama senle barıştığımı banudan başka kimse bilmiyordu ki banuda ağzını açamazdı ben bişey demeden

eğer ailem istemeseydi annem için babanın dediği o kadar lafı babam kabullenirmiydi sanıyosun? sana dedim .... değişiksin benim .....ım değilsin sen sanki benden hınç alırcasına bir tavırdaydın bunları yaparken demedin ki acı veriyormuyum acına resmen karşılık aradın ama sanki ben yaşamamışmıydım

ben sana dedim .....benle her yola varmısın bana ailem ailem diye tutturdun babanın izin vermiceğini bile bile biz dahil tüm gölcük bilirken babanın vermiceğini sen hala umudum var umudum var dedin

eğer ben seni sevmemiş olsaydım sercanlada konuşmazdım seni sevdiğimi söledim ama görüyorum ki sen beni benim seni sevdiğim kadar sevmemişsin ki 5 aylık ayrılıktan sonra sana dönmeme rağmen kalbimi onaramadn adeta onunla savaştın buda beni çok yordu kalbim çok yorgun sana karşı artık

her zaman eşim olucağını düşünmüştüm sanmıyomusun ki benim hayallerim yıkılmadı ama sen aileni çiğnemiceksin ve babanda vermicek ben hayatıma bir yaerden başlamak zorundaydım umarım öteki haytta eşim olmana izin veriri baban

ne dememi bekliyosun baban şimdi bana layık görmeyen seni gerçekten insan gibi insan olan birine ve senin değerini anlayacak birine versin gözünde hiç yaş olmasın bundan sonra ben severken etraftan dolayı bunu engelliyemedim senin gözünde yaş benimde kalbimde yaş vardı artık ne sen ağla nede ben güzel bir anı gibi kitabımızı kapatıyoruz ama hayat bu

bir anda yan yana bile geçişebiliriz o an sadece kalbimiz cız eder ama sadece bu kadar allah bu dünyada kavuşamıyanları öteki dünyada birlikte yaparmış artık beni unut bana dahada acı yaşatma sen hem kalbimde hem aklımdayken hayatıma devam edemem o yüzden ben yolumu çiziyorum sölediklerine göre çok iyi bir kızmış allah senin karşınada benden daha iyisini çıkarsın tek dileğim senin için buu cennet şarkısıda sadece bize ait kalsın ama yaşandı ve bitti acıydı ve güzeldi şimdik sayfamı kapatıyorum tek dileğim mutlu ol allah yolunu açık etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…