Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ebru.e yazını okudum çok üzüldüm. severek ayrılmışınız.biraz acılı bir süreç seni bekliyor. sıkma canını ,hayat bu neleri atlatıyoruzz. buda geçer.

ben koptum berum yaa..
hakikaten çok üzücü diyecek bişi bulamadım

ayyyyyyyyyyyyyyyyy
canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok uzuldum hayret ettım.............
hem suçlu hem guçlu olmaya çalışıyor..................
bu ne adilik yaaaaaaaaaaaaaaa
bu ne kepazelık......

resmen senın canını acıtmış ya
acıtmak için yazmışşşşşşşş
egosunu tatmın etmış............

ya gercekten cok aci benim aklim almiyor ama seven insan sevdigini yalniz biraksin,neden o olmadi diye baskasiyla evlensin anlayamiyorum gercekten..
ebrcum eminin seni seviyor(valla bende bu sözleri duydum cok seviyorum senden baskasi olmaz ama mecburum yapmam gerek sadece senin benimle birlikte hep kalbimde olacagini düsün dedi..ama hepsi yalandi sonradan anladim) ama ben anlamiyorum sevgi bu kadar basit degil iste-...gezdik,tozduk eglendik ama olmadi hadi eyvallah degil ya bilmiyorum bir erkek mücadele etmezse bir kiz nasi etsin...
hakkinda hayirlisi olsn canim

o kız ıyı bır aile kızıymış demekle senı acıtmak için yazmışşşşş yaaaaaaaaaa
ne geregı var ya...
olmuyorsa çık gıt ya.....................
bunları nıye yazıyor............

kelımeler çok sert herbır kelıme tokat mısalı .................
bu ne adilik yaaaaaaaaaaaaa
tuylerım dıken dıken oldu

sankı bu ilişkinin suçlusu senmışın gıbı........

ya erkek mısvettesı bız bılıyoruz...........
seni
sen adam olaydında savaşaydın
savaştınmı hayır..........

boşver ebrum ya uzulme ne olur............
ne adı bır ınsanmış yaaaaaaa

sende artik öldüm,bittim yikildim olmazsa olmaz deme kendine gel evet kalbim aciyor cok belki yikildin ama bak kendisine denilen kizi kabullenmis bile ya acinii yasamak istiyorsan yasa aglayacaksan agla ama inan su mailden sonra artik düsünme sadece seni suclamis hep o mücadele etmis ama sen oturmussun kendinede hemen gel dünya böyle iste ama unutma kimsenin ahi kimsede kalmiyor Allahin adaleti cok büyük

kız ebru sen babanı ıkna etsende kaçsanda bu erkek musvettesı senı yarı yolda bırakacakmışşşşşşş
iste canim belki ilerde böyle birsey yapacakti ebru kisa zamanda görmesini sagladi Allah inan her iste hayir var simdi ser gibi gelebilir ama yarin birgün ebru sende anlayacaksin

ebru cnm çok üzüldüm.o nasıl bi mail.kötü oldum.çok fena bi durum.nolur güçlü ol.yapacak hiç bişi yok artık.seni daha mı üzer bilmiyorum ama o seni çok sevmiş bence.ben de duydum seviyorum ama ayrılmaya mecburuz diyen.ama hiç biri böyle içten değildi.ebrucum cnm nolur kendini yıpratma.acını yaşa tabiki ama çok hırpalama.ne olursa olsun hiç bişey senden değerli olamaz.kader diyerek kendini rahatlatmaya çalış.ah güzelim ya.

cidden nasıl bi mail o ya..
ebru üzülme..

bana çok yapmacık geldi son satırlar..
neymiş o öyle iyi bi kızmış falan
inşallah sende mutlu olurmuşsun.
kılıf uydurmaya çalışıyor.
kendi istemese kimseylede evlendiremezler.
ay ebru inşallah üzmem seni bunları söyleyerek dahada..
ben erkeklere pek güvenemiyorum artık o yüzden öyle düşünüyor da olabilirim.

Ebrucum umarım en kısa zamanda toparlanabilirsin. Fırtınanınkızının dediği gibi zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmış bütün suçları sana isnat etmiş böylece başkasıyla evlenecek olmasını kendince haklı hale getirmeye çalışmış kolay yolu seçmiş eğer başkasını senin yerine bu kadar kolay koyabiliyorsa hayatını başkasıyla paylaşmayı seçebiliyorsa bırak gitsin. Mutlu olsun...Sürekli yazan biri değilim ama 1393 sayfayı da okumuşumdur tanıdığım kadarıyla çok iyi bir insansın inşallah mutluluklarının en güzelini tez zamanda daimi bir şekilde yaşarsın (diğer arkadaşlar sizin içinde geçerli)
Hepimiz aynı süreçten geçiyoruz biz vazgeçemezken nasıl unutacağımızı düşünürken onların yerine başkalarını koyamazken onlar için herşey bu kadar basitse bize de üzüntülerimizi minimize etmeye çalışmaktan başka yapacak birşey kalmıyor. Ne kadar minimize edebiliyorsak artık...

allah böylelerinin tepesinden baksin baska ne diyeyim...
gözü yemedi zoru ya o yüzden yok baban vermezdin sen ailenden vazgecmezdin diye bahane buluyor iste.....
su anda cok sinirliyim haddimi asarak cok kötü seyler yazabilirim...
yolu acik olsun, yollar yar'i olsun, uzun uzun yollar.....
sana bunlari yasatti elbet birgün ödeyecek bunlarin bedelini....
dilerim en kisa zamanda iyilesir yaralarin, dilerim unutursun, atlatirsin kolayca....

fırtınam gelemedım kardesım geldı ovardı bılgısayrda kusuruma bakma

kızlar hepınıze ayrı ayrı tesekkur edrım
cok agladım hungur hungur agladım
daha ıcım dolu ama suan yapamıyorum
artık yolarımız ayrıldı
allah yolumuzu acık etsın yabıkı uzuluyorum hersey adına

kızlar hıc bırınız uzmuyosunuz benı emın olun
hepsını hakedıyo
emınım okuyodur burda
bılıyo cunku burda oldugumu
ben maılı paylastıgımda cok zıyaretcı vardı
ben ona artık hayatında kalbında aklında yokum yazdım nette oldugumu bılıyo kesın okumustur
allahından bulsun
artık bıtmıstr
sadece bırz acımı yasıcam okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…