Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Hayırlı günler kızçeler,
Günlerdir çok fena hasta yatıyordum, gelemedim hiç, halen de iyi değilim ama bi ce diyeyim bari dedim.
Nasılsınız iyi misiniz?
Okuyamıyorum da, zilyon tane sayfa birikmiştir bunca gün, biriniz bi ara özet geçer artık.

Hayırlı günler kızçeler,
Günlerdir çok fena hasta yatıyordum, gelemedim hiç, halen de iyi değilim ama bi ce diyeyim bari dedim.
Nasılsınız iyi misiniz?
Okuyamıyorum da, zilyon tane sayfa birikmiştir bunca gün, biriniz bi ara özet geçer artık.

çooook geçmiş olsun canım... dikkat et kendine... ben hatırladıklarımı söyleyeyim madem...

jeliden haber yok ...
kızlar konya toplaşması yapmışlar...
ankaralılar da sana sesleniyordu valla :))

ebrucum mail atmış... cevap olarak da pek hoş bir cevap almamış... iyi olmaya ve durumu kabullenmeye çalışıyor...

başka da bir gelişme yok... genel olarak bugün ruhsusuz ... :)

anlatcam dayanamadım
benim 3 yıl berabe rolduğum biri vardı volkan ismi onunla ayrıldıktan sonra özkanla beraber olduk ayrıldık volkan doğumgünümde aradı ben etkilendim tekrar eskisi gibi olur sandım oda sevdiğini felan söyledi bana özkanın yanıma gelip gelmediğini sordu bende yalan söyledim gelmedi dedim oysa gelmişti,ben herşeye sünger çekicektim hatta nikimi bile değiştirdim felan ama olmadı o nerden anladıysa yalanımı farketmiş zarf atmışta olabilir,bunu bana söyledi sorun bu hata bende keşke daha fazla kirletmeseydim ilişkimizi ama yeniden başlamak demek herşeye sünger çekmek demek değilmidir ben ondna yalan söyledim öbür türlü olsa dicektiki ne oldu aranızda ne geçti vs vs vs sürekli irdeleyecekti ya off çok utanıyorum,üzgünüm,yerin dibine geçtim off ya

canım aynen bocugun dedıklerıne katılıyorum
haksız degılsın sen hersey guzel olsun dıye ole konusma geregı duymussun ona bunu acıklayabılırsın
dınlemessede ugrasma zaten gercekten

mona hos geldın gecmıs olsun cok
ozledık senı merak ettık

bocukcum suan bıtt sıldım supurdum evı
ev buyuk cok zor oluyo ya

yaaa ben annemler yanıma taşındığından beri temizlik yapmıyorum...
o kadar rahat yaşıyorum ki .... evlenmek filan istemiyorum valla kaydirigubbakcemile3

slm kızlar bugün herkezde bi durgunluk hakim.bende uyandığımdan beri ağlıyorum içim sıkılıyo bu nasıl bişey ya gün geçtikçe azalacağına artıyo bu acı üfffffff

slm kızlar bugün herkezde bi durgunluk hakim.bende uyandığımdan beri ağlıyorum içim sıkılıyo bu nasıl bişey ya gün geçtikçe azalacağına artıyo bu acı üfffffff

oledır kahretsın
yaran ıyıce acır
kasınır sende kasırsın dahada acır
sonra kabuk baglar sonra ızı ya kalır ya kalmaz

böcükcüm ebrucum teşekkür ederim içime su serptiniz gerçekten monamın bana geçen söylediği bi laf var 'aynı derede ikinci kez yıkanılmaz'sanırım haklı yok artık volkanda özkanda istemiyorum kimseyi bir süre dinlemem lazım
monocum canım çok geçmiş olsun ya umarım en kısa sürede iyileşirsin biizm sevgimiz ve dileklerimiz sana ilaç olsun,şifa olsun
kızlar ya iyiki varsınız

bı derede ıkıncı kez yıkanılmaz derler ama hepıız can atıyoruz yıkanmak ıcın o su bulanmsın hep duru kalsın dıye
ahh ahh

kendıne soz gecırıp bı karar aldıysan uygula canım ıcınden gelenı yap

selam kızlar nasılsınız dün gece rüyamda benimkini gördüm uzaktan heycanlanıyodum sora yanından geçtim slm vermeden beni tuttu durdurdu sarılmaya kalktı öle gercektiki resmen hissettim ben bırak dedikçe bırakmadı
ve şimdide şey die dusunuyorum aylar belki yıllar sora gorunce onu duygularım yine mi depreşicek yoksa bi süre sora umrumda olmıycak mı ayrıca ben şimdi şöle dusunuyorum onu görsem biyerde asla slm vermem kızgınım öfkeliyim bu duygu gecermi kızlarr hoş o bana slm verirmi yoksa kaçarmı bılmıyorum bisüre sora bunlar bile umrumda olmıcak belki
şimdilerde şu dusunce var kafamdaa 6 ay önce umrumda olmayan adam şimdi niye umrumda olsun ki ona o değeri yükleyen benim ben olmadan o hiçbirşey bence

selam kızlar nasılsınız dün gece rüyamda benimkini gördüm uzaktan heycanlanıyodum sora yanından geçtim slm vermeden beni tuttu durdurdu sarılmaya kalktı öle gercektiki resmen hissettim ben bırak dedikçe bırakmadı
ve şimdide şey die dusunuyorum aylar belki yıllar sora gorunce onu duygularım yine mi depreşicek yoksa bi süre sora umrumda olmıycak mı ayrıca ben şimdi şöle dusunuyorum onu görsem biyerde asla slm vermem kızgınım öfkeliyim bu duygu gecermi kızlarr hoş o bana slm verirmi yoksa kaçarmı bılmıyorum bisüre sora bunlar bile umrumda olmıcak belki
şimdilerde şu dusunce var kafamdaa 6 ay önce umrumda olmayan adam şimdi niye umrumda olsun ki ona o değeri yükleyen benim ben olmadan o hiçbirşey bence

kesinlikle haklısın sen olmasan o hiçbirşey... onlar bizim sevgimizle böyle güzeller ... ama hepsi geçecek canım... çok normal yıllar sonrayı ; aylar sonrayı düşünmen...

şimdilerde görmezden gelmek istiyorsun ; başka bir zaman görüp konuşmak isteyeceksin ; başka bir zaman başka bişey ... ve olur da bir gün karşılaşırsan başka bişi yapacaksın ... hepsi normal... hepimiz düşünüyoruz bunları...o rüyaları görmen de çok normal ama zamanla hepsi geçecek...bir süre sonra umrunda olmayacak...

sen sadece yolundan dönme ... devam et ...

bı derede ıkıncı kez yıkanılmaz derler ama hepıız can atıyoruz yıkanmak ıcın o su bulanmsın hep duru kalsın dıye
ahh ahh

kendıne soz gecırıp bı karar aldıysan uygula canım ıcınden gelenı yap

evet yaa niye bu heves anlamıyorum ki... benneyaptımki

ne guzel bı soz
ona deger yukleyen benım ben olmadan o hıc bıse

slm verme zaten ben olsam vermem
hepsı gecıcek

Meğer insanlara anlam yükleyen değerli kılan benmişim,şimdi bakıyorum da ben olmadan onlar hiçbirşey...
şimdilerde favori sözüm bu kızlar,acaba o beni bigün görse kaçarmı die dusunuyorum ama o kadar adi olamaz heralde kacarsa onu görüpte uzulmeyım die kaçar sanırım

Back
X