Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

oledır kahretsın
yaran ıyıce acır
kasınır sende kasırsın dahada acır
sonra kabuk baglar sonra ızı ya kalır ya kalmaz

acı biter belki ama iz kalmazmı be ebrucum.kalır sanıyorum.insan hayatta kaç kere böylesine sever acaba bizim gibi.ve biz aynı derinlikte sevebilecekmiyiz bi başkasını çoğu arkadaş sevilir diyo belki sevilir ama yaş ilerledikçe koşulsuz sevemiyo insan

bana sorardı beni sevmenin nedenleri nedir diye.ben oysa onu severken hiç bir nedene bağlamamıştım.ne çok zengindi,ne çok yakışıklıydı ben onun beni sevmesini çok sevmiştim öyle güzel severdiki...

şöyle bakardım ona beni benden daha çok düşünen biri var derdim hiç bişeyden korkmazdım o yanımdayken sanki bi abi sanki bi baba gibi sürekli arkamda gücünü hissederdim..

yazık oldu heşeye....

Meğer insanlara anlam yükleyen değerli kılan benmişim,şimdi bakıyorum da ben olmadan onlar hiçbirşey...
şimdilerde favori sözüm bu kızlar,acaba o beni bigün görse kaçarmı die dusunuyorum ama o kadar adi olamaz heralde kacarsa onu görüpte uzulmeyım die kaçar sanırım

sanmam kaçacağını... vicdanını rahatlatacak ya nasılsın diyecek ya sana iyi olduğunu duymak ve arkasına bakmadan gitmeye devam etmek için... :1closedeyes:

..... ona o değeri yükleyen benim ben olmadan o hiçbirşey bence

Hah işte şunu bi anlayaydınız. Bak ne kadar güzel söyledin.

Biz sevdiğimiz için onlar kıymetli bu kadar. Başkasını sevdiğimizde de o bizim kıymetlimiz olacak.

Yani bir de şu var ki biz ne kadar anlam yüklersek o kadar anlamlı olurlar. Hele de es kaza hayatımızın bütün anlamlarını onlara yüklersek (kiiii en büyük hata budur işte) onlar gidince hayatımızın da bir anlamı kalmaz işte böyle. Aman diyim.

acı biter belki ama iz kalmazmı be ebrucum.kalır sanıyorum.insan hayatta kaç kere böylesine sever acaba bizim gibi.ve biz aynı derinlikte sevebilecekmiyiz bi başkasını çoğu arkadaş sevilir diyo belki sevilir ama yaş ilerledikçe koşulsuz sevemiyo insan

bana sorardı beni sevmenin nedenleri nedir diye.ben oysa onu severken hiç bir nedene bağlamamıştım.ne çok zengindi,ne çok yakışıklıydı ben onun beni sevmesini çok sevmiştim öyle güzel severdiki...

şöyle bakardım ona beni benden daha çok düşünen biri var derdim hiç bişeyden korkmazdım o yanımdayken sanki bi abi sanki bi baba gibi sürekli arkamda gücünü hissederdim..

yazık oldu heşeye....

ben o izlerin tecrübe olarak kalacağını düşünüyorum...
bir sonrakinde evet yaş ileledikçe koşullar artacak çünkü daha az üzülmek isteyeceğiz...

ne güzel anlatmışsın... ama işte dediğin gibi yazık herşeye...

Kızlar hepinizin geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederim, cidden ihtiyacım vardı bu iyi dileklere.

Bu arada Kardelencim... yazık oldu demişsin ya, hikayeni bilmiyorum henüz ama yaşadığın hiçbir şeye yazık oldu diye bakma. Onlar seni sen yapan şeyler, zamanında yaparken, yaşarken seni mutlu eden şeyler, hayatının bir parçası... yazık oldu deme.. ne güzel geçmiş o günlerim, ne kadar mutluymuşum de...

Kızlar hepinizin geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederim, cidden ihtiyacım vardı bu iyi dileklere.

Bu arada Kardelencim... yazık oldu demişsin ya, hikayeni bilmiyorum henüz ama yaşadığın hiçbir şeye yazık oldu diye bakma. Onlar seni sen yapan şeyler, zamanında yaparken, yaşarken seni mutlu eden şeyler, hayatının bir parçası... yazık oldu deme.. ne güzel geçmiş o günlerim, ne kadar mutluymuşum de...

haklısın canım doğru söylüyosun:çok üzgünüm:

monacım " yazık" derken bir daha yaşanamayacakları için yazık ... yani keşke olmasaymış yazıklar olsun değil ... yazık olmuş bitmiş işte ... :jeyyar:

vurur dalga sesleri sahilime
anladım dönmeyeceksin,yoksun yine denizlerde
ay bir başka vuruyor gecelere,sensizlikte
her limanda beklemek,bilmem niye...

evet aynen öyle demek istemiştim:çok üzgünüm:

Anladım gülüm... olsun... sen gene de yazık oldu deme.
Onunla yaşadın diye başkasıyla o kadar güzel günler yaşamayacak mısın yani?
Sana aşkla ilgili bi sır vereyim mi?
En son aşık olduğun kişi hep en çok aşık olduğun kişidir... yani bundan sonra karşına çıkacak olan aşk eskisinden çok daha şiddetli olacak ona göre... a.s

monacım geçmiş olsun bu arada yeni gördum kusura bakma
işte böyle kızlar uzulmucem artık zaten bazı sitelerdeki yazılarını gördüm abuk abuk yorumlar yazmış yabancı kızlara güzelsiniz falan yazmış meger dıyorumki ben onu bi kalıba sokmuşum dogru adam kalıbına ama şimdi bakıyorumdaa onun o kafamda yarattıgım adamla alakası yokmuş

mona geçmiş olsun iyiki geldin sen yokken herkesin depreşiyo derdi:)))

monaya korkumuzdan depreşemiyoruz demi :))

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Ha şöyle adam olun... o ne ööle erkekler erkekler erkekler... len biz eskiden normal erkek arkadaşlarımızla fotoğraf bile çektiremezdik.

Eskiden sevgili mi vardı heee? Şimdi eski sevgili bile var... peehhhh kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Ha şöyle adam olun... o ne ööle erkekler erkekler erkekler... len biz eskiden normal erkek arkadaşlarımızla fotoğraf bile çektiremezdik.

Eskiden sevgili mi vardı heee? Şimdi eski sevgili bile var... peehhhh kaydirigubbakcemile3

aslında hiç eski sevgili diye bir kavram olmasa bence de süper olurdu...
ama işte eskiden yokmuş ... eskiler aşkın değerini bilirmiş demek ki... yerimseniben

Anladım gülüm... olsun... sen gene de yazık oldu deme.
Onunla yaşadın diye başkasıyla o kadar güzel günler yaşamayacak mısın yani?
Sana aşkla ilgili bi sır vereyim mi?
En son aşık olduğun kişi hep en çok aşık olduğun kişidir... yani bundan sonra karşına çıkacak olan aşk eskisinden çok daha şiddetli olacak ona göre... a.s

şuanki ruh halim çok inanmıyo söylediklerine ama çok inanmak istiyorumsenağlama.inşallah 4 yıldan fazla birine aynı tazelikte aşık olabilirim:)çalışmadığım için ve küçük bir ilçede oturduğum için erkek yüzü çok görmüyorum ama:)

canım şaka bi tarafa illaki tecrübelerine dayanarak söylüyosun bunları insallah dediğin gibi olurkaydirigubbakcemile5

yazık oldu heşeye....

NE GUZEL ANLATMISSIN
aynı dusuncelerdydım dusuncelerdeyım
ben onu gozumde kocaman her dedıdgını yapan benı cok seven adam gıbı adam gıbı gozumde buyutmustum
tek sebeprten sevdım sadce sevdım oda benı sevıyodu cunku kımse benı ole sevmemıstı
ılktı hıc ayrılık aklıma gelmıyodubole bı kader son

dedıgın gıbı ne yakıslıydı nede zengın benım yuregımde zengın oldu yakısıklı oldu
ama kıymetını bılemedı benım

sımdı yolumuza bakma zamanı zor bı donemdeyız
ızlerı elbet kalır lıselı asık degılızkı
evlılık dusunduk sevdık cok sevdık
ama mona cok guzel solemıs ısallah onları artmaz allah ve onlar en buyuk askımız olur

şuanki ruh halim çok inanmıyo söylediklerine ama çok inanmak istiyorumsenağlama.inşallah 4 yıldan fazla birine aynı tazelikte aşık olabilirim:)çalışmadığım için ve küçük bir ilçede oturduğum için erkek yüzü çok görmüyorum ama:)

canım şaka bi tarafa illaki tecrübelerine dayanarak söylüyosun bunları insallah dediğin gibi olurkaydirigubbakcemile5

"Olmaz olmaz deme hiç ; Olmaz olmaz kardelenim
Zaman neler gösterir ;Belli olmaz kardelenim kaydirigubbakcemile3

Back
X