Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

iyi geceler kızlar ben slowturk dinliyorum düşünün artık halimi kimseciklerde yok anlaşılan princessimin canı sıkkın saırım dışarda ama jeli gelmiyomru artık özledik kız seni

İyi geceler kızlar

Size ceeee demeye geldim :roflol:

Çok garip bir gribe tutuldum artı sınavlarım var,burnumun ucunu göremiyorum valla

Şu tempo bir azalsın tekrardan geleceğim buraya...

ve ayrıca karısı hamıle bıle dedı bana

canım yaşadıkların çok acıymış. daha yeni okudum. Ya bu durumda herkes birbirine aynı teselliyi veriyo ama kendine uygulamaya gelince başaramıyor. sanırım avukatsın. benimde canımı yakan şahış avukattı. adam bir anda terketti.sonra telefonlarıma bile çıkmadı. ne oldu ya birden anlamadım bana civcivim derdi. ama nefret düzeyine geldim ona aklımdan çıkmıyo anlıyom seni. seninkki daha kötü. bende antidepresana başladım. gülmeyi unuttum 3 ay oldu. hayatım zehir oldu. başkasını bile denemeye gücüm kalmadı. Ankarada hereşy bana onu hatırlatıyo. ama şunu bilelim son gülen iyi güler. o evlilik ne kadar sağlıklı olacak sana bunu yapan yarın karısına da neler yapar. sen acılarınla kaldın belki o kadın çocuğuyla kalcak. adam karektersiz. şükret bence. ben onun evlendiği kadına daha çok acıdım. senin elinin kiriydi yıkadın bitti şimdi kurumasını bekle.

nasılsın küçük böcük. ben hala kötüyüm ya hazmedemiyorum ya yaptığını dün aradım telime cevap bile evrmedi artık gurur filan kalmadı dayanamayıp aradım.

amanbeeeeeeeee
nerdesın
nasıslın

canım ebrummm buradymmm
dün şirket baya yoğundu karışıktı:delphin:
akşamda evde degıldmm
ama aklım hep burdaydı valla:dance:
hatta bı ara fırtına mesaj attı nerdesn diesositososito
eee sen nasıl oldun
daha iisın dımı ilk gun kü gıbı degıl artık hiçbısey:1hug:

bende artık bu klüptenim, herkes gibi hoşgelmedim, bana yardım edecekkimse varmı, fıttırmak üzereyim...

bende artık bu klüptenim, herkes gibi hoşgelmedim, bana yardım edecekkimse varmı, fıttırmak üzereyim...

hoşgeldin diyemeyeceğim ama canım aramıza hoşgeldin bari. bende fıttırmak üzereyim. gel beraber fıttıralım. ağlamaktan yoruldum artık. sana ne oldu. valla benim canımı bir avukat yaktı seninkini de yakmışlar belli.burada hepimiz aynıyız.

hoşgeldin diyemeyeceğim ama canım aramıza hoşgeldin bari. bende fıttırmak üzereyim. gel beraber fıttıralım. ağlamaktan yoruldum artık. sana ne oldu. valla benim canımı bir avukat yaktı seninkini de yakmışlar belli.burada hepimiz aynıyız.

canım ne oldu önce onu anlat bakalım burda herkesin hikayesi gerçi heemn hemen aynı ama azıcık bahset bakalım. ama yeniyse zor günlerin. benim 3 ay oldu daha bitmedi gün geçtikçe külleniyo ama külleri daha yakıyo zamanla nefret özlem bir arada yaşıyosun.

canım inanki yüzüm gözüm şiş, çok yorgunum, hiç uyumadım ve çalışmaya çalışıyorum, berbat halde, canım sana link versem ordan okusan olurmu, bidaha bidaha yazdıkça tekrar yaşıyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-a...erin-de-bi-bulusma-noktasi-olsun-artik-3.html

okudum canım. topla kendini. burda hepimiz aynı durumdayız benzer şeyleri yaşadık. düşünkü yalnız değilsin. bende çok sevdim her gün beraberdim ailem yok burda o benim herşeyimdi ama bir anda terketti sanki hiç yaşanmamış gibi. ilk günler kötü olıyo anlıyorum seni. yalnız kalıyosun. ankara bana haram olmuştu. nereye gitsem aklımdaydı onu hatırlatıyodu. bak adliye ve sıhhiyeden geçmek istemiyordum. şimdi hala canım acıyor ama. azalıyor. sen ağla bol bol rahatlıyosun paylaş. o seni aramadımı özür dilemedi mi? sevdiğine eminsen bekle. belki hatasından döner ama affetem sadece için acıması azlalır. biz ankaradaki kızlar topalnacağız bak sende katılırsın. beraber ağlama töreni yapacağız şeytan taşlama yapalım. adamların resimlerini asıp taşlayalım.

canım benim çok sağol, ben ankarayı onun sayesinde sevmiştim, benimde memleketim değil burası, zaten napıcağımı şaşırdım, düşünmemeye çalışmakla olmuyo, elimde değil, sonunda teslim oldum, acımı yaşıcam dedim ya, napayım içim sızlaya sızlaya, bide pişman zaten, kızla anlık bir hata ama affedemem, yada affedilirmi bilmiyorumki :((

bizimkide aldatmış sonradan öğrendim. bana müvekkilimle görüşmeye gideceğim dedi gelirken alkolden ehliyeti alındıda öğrendim. bi arkadaşlık sitesinde yakaladım . hepsi aynı ya. Allaah belalarını versin. 3 aydır döktüğüm gözyaşlarını haketmediğini biliyorum ama elimde değil. sana ne desek boş şimdi. üzüleceksin ama bilki yanındayız minacım. gel beraber ağlayalım.ben şunu gördüm bu durumlarad yalnız kalma. yalnız kalınca daha çok düşünüyosun. seni anlayan biriyle apla dertleş. dertli müzik dinleme.

dertli müzik dinlemiyorum zaten, dayanamam, dünden beri metal falan dinliyorum :)) ofiste paylaşacağım bi çaycı abla var, onun kafasını şişirdim baya bi zaten, bide sizin şişireyim dedim,,, çok sevdim sizi, dinliyosunuz, yorum yapıyosunuz, insan biraz o moddan çıkıyo, dün gece sabah hiç olmayacak sandım.

beni sevdiğini biliyorum, niye böyle bişey yaptı onu anlamıyorum.

senin 3 aymı oldu canım, inşallah unutursun, unuturuz.

Eeğr anlık hataysa seviyosan ve badaha yapmayacağına eminsen affet ama şunu da bilki üzmek için değil ama bi kez kırıldımı ilişki çizgisi eski hali almıyo. Onun suratına baktıkça aklına geliyor. Kızla aynı yerdemi çalışıyorlar?

evet, kıza da ayrı öfkeliyim tabi ama, bütün öfkemi ondan çıkarmak istemiyorum, sonuçta onun kanmaması gerekirdi, kız naparsa yapsın...

şuanda affetme diye bişey olamaz zaten, yüzüne bakamıyorum, ama kafamda çok karışık, onlar için çok doğal bişey, anlık bi hataydı, olmaması gerekiyodu !!! içim cız ediyo !!!

Back
X