Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

dertli müzik dinlemiyorum zaten, dayanamam, dünden beri metal falan dinliyorum :)) ofiste paylaşacağım bi çaycı abla var, onun kafasını şişirdim baya bi zaten, bide sizin şişireyim dedim,,, çok sevdim sizi, dinliyosunuz, yorum yapıyosunuz, insan biraz o moddan çıkıyo, dün gece sabah hiç olmayacak sandım.

Beni sevdiğini biliyorum, niye böyle bişey yaptı onu anlamıyorum.

Senin 3 aymı oldu canım, inşallah unutursun, unuturuz.

unutamadım canım. Hala ağlıyorum antidepresan kullanıyorum. Benimki aynı ısıız adam filmindeki hikaye aynı seneryoyu yaşadım. Onu çok özledim. Avukatsan onunla belki karşılaşıyosundur adliyede. Benim yerime tükür suratına ya. Sende eğer seviyosan onsuz yapamayacaksan bir şans daha ver canım.biz burda aylardır dertleşiyoruz. Her gece ağlayıp gündüz dertelişiyoruz. Bide belki yüzyüze görüşeceğiz dedim ya. Canım burdaki insanların hepsi aklı başında okumuş insanlar ama iş aşka gelince çocuklaşıyoruz işte. Güçlü değiliz hiçbirimiz. Erkekler okusalr bu siteyi gülerler belki ama biz onlara acıyoruz. Canım özel mesajına bak.

bundan sonra her gördüğüm erkeğe tükürücem galiba canım zaten, o da nasiplenir böylece. malesef iş aşka gelince herkese ahkam kesen dilimiz kendimize çare bulamıyo, canım özel mesajda bişey yok ama ???

Ne kadardır sürüyordu
Başka kimler biliyordu
Söyle kaç arkadaş kaç dost
Arkamdan gülüyordu

Demek ki ben senin için
Hiç bir
Demet Akalın Şarkıları, Demet Akalın Şarkı Sözleri, Demet Akalın Albüm Lyrics, Demet Akalın 2009
şeyden ibaretim
Hayatına girip çıkan
Sıradan bir
Demet Akalın Şarkıları, Demet Akalın Şarkı Sözleri, Demet Akalın Albüm Lyrics, Demet Akalın 2009
hikayeydim

O kadar mı değerim yok
O kadar mı kıymetim yok

Ne kadar acı...
Bi o kadar açık;
Aldatıldım!

Şimdi hangi yüzle karşımda duruyorsun
Hem suçlu, hem güçlü, sabrımı zorluyorsun
Yıkıl karşımdan durma sen sevmeyi bilmiyorsun
BEN BUNU DİNLİYORDUM

Susma,acı sözleri saklama benden
üzülmem korkma öğrendim zaten gerçeği
senden duymak istedim sadece
durma canın istiyorsa git darılmam
kararını vermişsin
hangi güç yeter ki engel olmaya sana
sen bakma benim ağladığıma
suçluyum güvendim bu olanlar bana ceza

bir an olsun aşkından şüphe etmedim
ihaneti aklıma getirmedim
söyle kaç bedende aşkımı lekeledin
nasıl yaktın içimi beni haketmedin

ya bide işin komik yanına baktığımda kendime çok gülüyorum, ben adamın ofisine niye gidiyorum, bunun canı sıkkın bikaç gündür, süpriz yapayım, mutlu olsun, ne mutlu gündü yaaa !!! bide o kız var ya ona tanıştırmayı düşündüğüm biri bile vardı...

Valla ben 3 aydır bütün şarkılar ona hitaben oldu. Ağla. Ben gülmek istiyorum artık ya. Hala kalbimin üzerinde bir taş var gibi boğazımda bir düğüm içimde acı var. Bana çok yalan söylemiş bende uyumuşum. Ya ben onu çok sevdim. Hepimiz değmeyen adamları sevmişiz. Zaten insan zor olanıı seviyo haketmeyne veriyo sevgisini.

canım benim ben de çok sevmiştim, ilkimdi benim, ilk aşk olmasada ilk ilişkim, herşeyin ilki ama değmiyomuş dediğin gibi, onun bu vicdan azabını hiç hafifletmicem, hiçbizaman affettiğimi duyamıcak.

ama kendimi toparlıcam, bak size söz veriyorum. toparlanıcam. toparlanalım. silkelenelim.

Valla ben 3 aydır bütün şarkılar ona hitaben oldu. Ağla. Ben gülmek istiyorum artık ya. Hala kalbimin üzerinde bir taş var gibi boğazımda bir düğüm içimde acı var. Bana çok yalan söylemiş bende uyumuşum. Ya ben onu çok sevdim. Hepimiz değmeyen adamları sevmişiz. Zaten insan zor olanıı seviyo haketmeyne veriyo sevgisini.

canım benım ya kıyamam sana,
senı oylesıne anlıyorumkı ...
burdakı herkesi çok iyi anlıyorum....
allah yardımcımız olsunnnnnn

Susma,acı sözleri saklama benden
üzülmem korkma öğrendim zaten gerçeği
senden duymak istedim sadece
durma canın istiyorsa git darılmam
kararını vermişsin
hangi güç yeter ki engel olmaya sana
sen bakma benim ağladığıma
suçluyum güvendim bu olanlar bana ceza

bir an olsun aşkından şüphe etmedim
ihaneti aklıma getirmedim
söyle kaç bedende aşkımı lekeledin
nasıl yaktın içimi beni haketmedin

canım ne kadar güzel dizeler bunlarrr

canlarım, 1000.inci mesajımı buraya sizlere yazmak istedim,çünkü en samimi olduğum grup burda, çok şey paylaştık paylaşıyoruz bundan sonra da eminim paylaşmaya devam edeceğiz,ağlayacağız güleceğiz yine hep birlikte,sizleri seviyooruumm 1000.msjımı sizlere hediye ediorummmmm a.s. :asigim:

kızlar mona gelmıss
ya kac gundr adamakıllı gıremıyorumm
neyı varmıs nasılms suan

Back
X