Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ankaarlılar buluşuyomuyuz bugün mina diye bir ankaralı daha katıldı aramıza.

canım 0sevdiğini başka biriyle düşünmek kadar acıtan bişey yok canı. Ben bazen ölse bu kadar acımazdı diyom canım. Bencilce ama başkalarınada yar olmasın düşüncesi var ya.

evet mahvoldum bıkac gun sade gozlerım doluyodu bugun bosaldım agladım sırılsıklam
onun saatler akıma gelıyo ıse gıderken geklırken
uyurken
attıgı msjlar
sımdı baskasına yazıyo
cok kotu oluyorum sıgmıyo yuregıme
sgamyorum bı yere

Hoşbulduk kızçeler.

Ya geliyorum arada bakıyorum ama inanın yazacak halim yok. Bir türlü düzelemedim. Bugün 5. gün halen çok fenayım. Ağrımayan kemiğim yok. Yoksa size katılmayı çok istiyorum ama ı-ıh.. beynim yerinde değil şu anda.

Bu arada Ankaralılar buluşsun bence de, biz zaten Princess'le, prenses006!yla çok yakınız. Ama noolursunuz beni bekleyin, az düzeleyim de öyle buluşalım. Tunalıda kumpir yemeye gideriz beraberce inşallah.

selın gecmıs olsun bu arada atlamıs kusura bakma

mona sen geldım bende grıp oldum bulastı galıba:)))
grıp geldımı gıtmek bılmıyo dıkkat et kendıne

tamam canım sen iyileş bekleriz seni. şeytan taşlama yapalım yani bizimkilerin resimlerini asıp taşlayalım. neyse ben öveçlerdeyim evim ankarada. iyileş buluşur dertleşiriz. hatat bigün belki müzikli bi yere gider kader diyemezsin sen kendin ettin ve sana neler edeceğimi söyleriz hep bir ağızdan. yoo yoo en güzeli sil baştan.senağlama

ya demekki en fazla ankaralı kızlar yaralı. istanbuldan ziyade nüfusa oranla ankaralılar daha dertli. ankaranın erkeklerinden adam çıkmıyo demekki analşıldı.burda ankaralı daha fazla çünkü.

ya bende buluşmak istiyorum haksızlık
ebrum canım anlaşılan kötüsün ağla ağlayınca rahatlıyor inan birkaç ay sonra hiçbbişryin kalmıyacak sadece içinde kırgınlık ya düşünmemeye çalış daha kötü oluyo insan onla başkasını düşününce

gözlerim açıldı
seni görmek için
dudakların yalvardı
bir kez öpeyim diye

ellerim uzandı
sana dokunmak için
ben affettiğimde
gönlüm affetmedi
ben affettiğimde
gönlüm affetmedi

baharında aşkımın
kış yaşattın
sel bastı yüreğimi gözyaşların
unutmak istediğsemde
unutamadım,
erimedi buzları akıp giden
hislerimin ben

affettiğimde
gönlüm affetmedi
ben affettiğimde gönlüm affetmedi..
affetmedi...affetmedi..

ya aylardır böyle yakında müslüm dineleyeceğim ya.........bide işyerindeki bilgisayarıma hani şu Deniz Sekinin ilk çıktığı dönemlerde AHMET diye şarksı vardı ya onu dinliyom ve gülüyom kendime.bizimkinin adı ahmetti de.
Çoluğa çocuğa karıştı be bak
Kardeşimin bile yaşıtlarıYa gel iste babamdan beni al
Denedim ya bütün çeşitleri

Bak sana bu defa
Kesin söylüyorum
Kuş uçtu uçaçak ahmet
Aklını başına devşir anacığım
Başkası kapacak ahmet

Elalem pırlantada mı
Hint kumaşı mı, ne
Bizde daha iyisivar, var

Bu gidiğin sonu yok
Evlenelimde
Bir yastıkta ay, ay

Söz - müzik : sezen aksu
Düzenleme : murat yeter

bendende bu gelsin ,
madem soysuz bende gönlün yoktu
niye doğru yoldan şaşırdın beni
dağlar haramı,açma yaramı,nasıl edem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…