mina hoşgeldin aramıza...
civcivim artık dinleme o şarkıları yaaaa...
kızlar buluşalım kesinlikle,ama monayı bekleyelim iyileşsin öyle buluşalım,haklısınız bu ankaranın erkeklerinde bişi var kesinlikle,bitanesi mi adam çıkmaz yaa,minacım da ankaradan o da çok tatlı bi arkadaş,geçen ankaralılar buluşmuş öğretmenevinde ama bizden yaşça büyükler bayağı,bizde toplanınca resimlerimizi ekleriz sevgilisinden ayrılanlar kulübü ankara buluştu diye,kk'nın içinde ayrıca başlı başına bi site olcaz nerdeyse sengözlerimebaksanab monacım kumpirimiziyeriz sonrada biyere demlenmeye gideriz kulübümüzün adına da bu yakışır :içelim:
hoşbuldum canım, hepiniz çok hoşsunuz, civcivim,fırtına,prenses,sen,şasem iyiki varsınız !!! (alfabetik yazdım !!! niye öndeyim niye sondayımdiyen olmasın diyekaydirigubbakcemile3)
ya bulusmayınnnnn
yada bulusun ben telefonla baglanırım:))
Kuşum sen de gel diycem ama az mesafe değil ki.. sana uydu bağlantısı yaparız biz üzülme sen :)
canım dünkü mailler hep telefonunu aç, şöyle yaparım böyle yaparım, istersen işten çıkarım, özür dilerim, ben salağım, bu şekilde ilk anın etkisiyle söyledikleri, telefonunu açmazsan kapına gelirim,ofise gelirim rezil oluruz diyo bide, bugünkünde de
diğer şirkete geçiceğini, o kızı bidaha hiç görmiceğini, ben ondan geçsemde o benden geçmiceğini söylüyo, bisürü şey anlatmış durmuş, hepsindede çok pişman olduğunu aptal gibi davrandığını söylüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?