teşekkür ederim canım nasılsın bakalım aklım sizde kalıyor hep nasıl oldular acaba diye:1hug:
sen nasılsın böcükcüm canım iyisindir umarım emin ol iyi olacaksınn inşallah canım
kızlar slm hayırlı cumalar osun ısallah
nılcım gecmıs olsun
mına sımdıden ıyı yolculuklar ısallah donussun muhtesem olur
bocukcum sen nasılsın aklım sendeydı hep aksam nasılsın
ıyıyım canım ya
dua ettım bugun hepımız ıcın
hayatımda guzel bıseler olsun ıstıyorum
artık ıyıce cıksın hayatımdan ıstıyorum hepsı bu
sen napıyosun ıyımısın
moralını bozma sakın bıseyın yoktur
ısallah guzel bı yolculuk gecer
dusunmemeye calıs canım
kıtap dergı resım falan al yanına
canlarım benim... iyiyim ben ya ... bir huzur geldi... artık acabalar yok yani...
siz de hep benim aklımdasınız...
kıyamıyorum hiçbirinize yaa...
agrım sızım yok pek ama idrarım kanlı yaa o canımı sıkıyor yarın belli olacak iştee sonuç ultrasonda umarım kötü bişe yoktur,
sen de sıkma canını cıkacak elbet hayatından emin ol buna biraz canın acıycak belki ama ileride mutlu oldugundaa bu gunlerıini hatırlamıycaksın bilee inşallaha.s.
bisürü dergi aldım, mizah dergisi falan :) normalde bütün gün okuyabilirim onları.
bi de mp3 çalardaki onu hatırlatan bütün şarkıları(yani bütün şarkıları) sildim, şimdiye kadar dinlemediğim saçmasapan şarkılar ekledim, tamamen pop falan, hazırlıklar tamam yerimseniben
:çok üzgünüm: bende ayrılalı 2 ay oldu şok bi halde ayrıldım, bana ne yalanlar söylemiş bende onları gözü kapalı dinlemişim ve bana daha fazla haksızlık yapmamak için doğruları söylemeyi tercih etmiş ama tabi bunları yüzüme karşı söylemedi mail atarak söyledi o günden beri ruh gibiyim ne üzgünüm ne mutluyum kendimi tanıyamaz oldum onu hayatımdan çıkardım bitti dedim, ama yinede anlattıklarının yalan olmasını isterdimsenağlama
bisürü dergi aldım, mizah dergisi falan :) normalde bütün gün okuyabilirim onları.
bi de mp3 çalardaki onu hatırlatan bütün şarkıları(yani bütün şarkıları) sildim, şimdiye kadar dinlemediğim saçmasapan şarkılar ekledim, tamamen pop falan, hazırlıklar tamam yerimseniben
canım benım hep ıyı ol
hepımız aynıyız burda bole tesellı buluyorum valla aynı dertten vasıflıyızkaydirigubbakcemile3
yaa demi ... ben tez hazırlayacağım yakında... sırnaşık şey
gittinmi doktora nilimm
dengesizleştim bugünlerde, otobüste gülmekten koparmışım :)))
gittim canım idrar tahlili yaptılar enfeksiyon gorunmedi orda ama kan varmış idrarımda 20-25 eritrosit yazıyodu yarında ultrasona giricem bakalım ne cıkcak merak edıyorum idrarim hala kanlı geliyo agrım pek yok ama işte korkuyorum birazz hayırlısı inşallah bişe cıkmazz
canım benım hep ıyı ol
hepımız aynıyız burda bole tesellı buluyorum valla aynı dertten vasıflıyızkaydirigubbakcemile3
yaa demi ... ben tez hazırlayacağım yakında... sırnaşık şey
sırnaşık şeyhazırla hazırla bende baslıcam
dengesizleştim bugünlerde, otobüste gülmekten koparmışım :)))
:roflol:bosver aglamada gul Şeniz
ay saçlarımı gidip kestircem fön falan cektircem evdeyım ama vakit geçsin kendime değişiklik yapiim az dıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?