Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

teşekkür ederim canım nasılsın bakalım aklım sizde kalıyor hep nasıl oldular acaba diye:1hug:

ıyıyım canım ya
dua ettım bugun hepımız ıcın
hayatımda guzel bıseler olsun ıstıyorum
artık ıyıce cıksın hayatımdan ıstıyorum hepsı bu

sen napıyosun ıyımısın
moralını bozma sakın bıseyın yoktur

sen nasılsın böcükcüm canım iyisindir umarım emin ol iyi olacaksınn inşallah canım

kızlar slm hayırlı cumalar osun ısallah

nılcım gecmıs olsun

mına sımdıden ıyı yolculuklar ısallah donussun muhtesem olur

bocukcum sen nasılsın aklım sendeydı hep aksam nasılsın

canlarım benim... iyiyim ben ya ... bir huzur geldi... artık acabalar yok yani...
siz de hep benim aklımdasınız...

kıyamıyorum hiçbirinize yaa...

agrım sızım yok pek ama idrarım kanlı yaa o canımı sıkıyor yarın belli olacak iştee sonuç ultrasonda umarım kötü bişe yoktur,
sen de sıkma canını cıkacak elbet hayatından emin ol buna biraz canın acıycak belki ama ileride mutlu oldugundaa bu gunlerıini hatırlamıycaksın bilee inşallaha.s.

ısallah guzel bı yolculuk gecer
dusunmemeye calıs canım
kıtap dergı resım falan al yanına

bisürü dergi aldım, mizah dergisi falan :) normalde bütün gün okuyabilirim onları.

bi de mp3 çalardaki onu hatırlatan bütün şarkıları(yani bütün şarkıları) sildim, şimdiye kadar dinlemediğim saçmasapan şarkılar ekledim, tamamen pop falan, hazırlıklar tamam yerimseniben

canlarım benim... iyiyim ben ya ... bir huzur geldi... artık acabalar yok yani...
siz de hep benim aklımdasınız...

kıyamıyorum hiçbirinize yaa...

canım benım hep ıyı ol
hepımız aynıyız burda bole tesellı buluyorum valla aynı dertten vasıflıyızkaydirigubbakcemile3

ısallah canım ısallah
ultrasona buı gırde bakalım ne olcak sıkma canını

dıcektım mp3 al dıye anma sarkı dınle ıstemedım ben yıne dınleyemeyorum
ama dınleyebılcek gıbıysen ıyı olmus pop dınlea.s.

canım benim üzüldüm... inan daha iyi olacaksın... hep zaten doğruları ayrıldıktan sonra anlıyoruz... bir durup bakınca evet diyoruz bizim yaşamayı hakettiğimiz bunlar değil... daha güzelini ; daha doğrusunu hakediyoruz biz... ama işte bunları görsek de içimizdeki sevgi bitmedikçe canımız yanıyor...

benim 4 ay olacak ... ve 2 gün önce umudumu yitirdim... başkasına birşey hissettiğini öğrendim... artık yapacak tek şey yoluma gitmek ... ve huzur içinde...

2. ay sonu en zor zamanları... çünkü o kızgınlıklar ; kırgınlıklar geçiyor ve özlemeye başlıyorsun... eskisi gibi olmasını istiyorsun ; dualar ediyorsun... ama olmuyor işte...
ya da pişman olmasını ; herşeyin çok güzel olmasını...

ama yapma bunu... kendimden örnek vereceğim... 3. ayda ben çok iyiydim... çünkü bittiğini kabul etmiştim...ama o gereksiz bir yılbaşı araması yapınca tekrar başa sardım taa ki 2 gün önceye kadar...

yani diyeceğim o ki ; en güzeli bittiğini kabul edip; hayata geri dönmek...
sen ne o yalanları hakettin ne de hayatını beklemeye almayı şimdi...
o kadar güzel şey var ki hayatta ki hiç birini kaçırma ...
bak en kısa zamanda seni mutlu eden şeyleri farkedeceksin... ve o zaman gülümseyerek başlayacaksın güne... inan bana :teselli:

evet evet mizah dergileri süper oluyor :)

gittinmi doktora nilimm

gittim canım idrar tahlili yaptılar enfeksiyon gorunmedi orda ama kan varmış idrarımda 20-25 eritrosit yazıyodu yarında ultrasona giricem bakalım ne cıkcak merak edıyorum idrarim hala kanlı geliyo agrım pek yok ama işte korkuyorum birazz hayırlısı inşallah bişe cıkmazz

ay saçlarımı gidip kestircem fön falan cektircem evdeyım ama vakit geçsin kendime değişiklik yapiim az dıyorum:)

dengesizleştim bugünlerde, otobüste gülmekten koparmışım :)))

neden olmasın... gül tabii ...

sen içini ferah tut canım ...

ay saçlarımı gidip kestircem fön falan cektircem evdeyım ama vakit geçsin kendime değişiklik yapiim az dıyorum:)

hah hemen saçlara saldır... ben de çok boyatmak istiyorum ama sırf depresyon belirtisi sergilememek için yapmıom kaydirigubbakcemile3

ya bu arada jeli uğramış kaçmış... konuşuyoruz ama öylesine demiş... var ya iice bu hale getirecekler sonra adam olacaklar illa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…