bende bazen düşündüm mina gibi ama sakin düşününce yapmamam gerektiğini anladım ve ailemin yanına gittim sadece 15 günlüğüne ama fayda vermediki. ankara dışında olunca sanki onu daha çok özledim. burda evi bana yakın sanki görmesemde varlığını bilmek acımı derinleştiriyo ama yakın olmak duygusu aynı şehirde nefes almak bile yetiyor gibi.
Valla Prenses ben de dikka ettim ona. Sanki mıknatıslamışsın gibi hep ankaradan burdakiler...
gerçeklten de ankaranın erkeklerinde var bi sorun. bulmuşlar böyle hatıunları da bunuyorlar..
Minacım sen de bence hiç kimse için en önemlisi hiç bir erkek için hayatının düzenini değiştirme... Değmezki. Ayrıca istediğin kadar uzaklaş iş içinde bitmiyormu insanın.
Muğlada özlemeyecek misin yani onu? Hiç mi hatırlamayacaksın yani? Ama belki de burada kalıp herşeyi de onu da unutup onu görsen bile bişey hissetmiceksin. Bence iyi düşün.
kızlar nerdesiniz offfffff canım çok yanıyo
ooo süper valla... anne yemekleri filan ...
sorayımmı sormayayımmı diye düşünüyorum ama, arıyomu, mail falan bişey yapıyomu seninki, spam mail olarak belirtmene bile öyle kızmış gittiğini duyunca napacak çok merak ediyorum. helal kız sana, bizim yerimize süründür bu cinsiyeti :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?