Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

günaydın kızlar nasılsınız sabah bende bir nöbet geçirdim ama ağlamadım sadece onu arayıp içimden geçenleri söylemek geldi ya haytaımda ilk defa onun rüyamda gördüm hemde benden imtikam alıyordu sen hakettin bunu dedi o erkeklerin hepsi daha beter acı çeksinler umarım hayatlarında hiç mutlu olmazlar vicdanları hiç rahat bırakmasın

yani ayakta kalabilmek için aklıma birtek bu geldi, fazla düşünecek psikolojiye de sahip değilim, aklıma geldi uyguluyorum, doğru bi karar mı yanlış mı bilmeden.

şasem özelden attığın mesajı aldım, çok sağol canım, ama bi türlü cevap gitmiyo, anlamadım

sağol bucucum, şuan düşünecek durumda değilim inanki, sadece yapmak istiyorum, evi tamamen kapamıyorum zaten, bilmiyorum nolacak...

benimde öyle işim az, mühendislerin cuma günü işi az oluyo demek :)) ben yokken muhabbet yıkılıyo, gelince bakıyorum herkesler gitmiş :))

böcükcüm, şasem ben de burdayım, takip ediyorum ama moralim çok iyi olmadığından pek sesimi çıkarmıyorum, sessiz sedasız oturuyorum köşemde, zaten iş yaptığım da yok, böyle mi esecekti son günümde bu rüzgar yaa...

sorayımmı sormayayımmı diye düşünüyorum ama, arıyomu, mail falan bişey yapıyomu seninki, spam mail olarak belirtmene bile öyle kızmış gittiğini duyunca napacak çok merak ediyorum. helal kız sana, bizim yerimize süründür bu cinsiyeti :içelim:

ooo süper valla... anne yemekleri filan ...

sorma ya,,, zaten kaç gündür bişey yemiyorum, kurudum, kaşık kadar kaldım, annecim baksın biraz semireyim kaydirigubbakcemile3

elimden geleni yapıcam şasecim, sürünsünkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…