Bende bende bende böcüğü herkes seviyor seviyor seviyor sen bitanesin
bocugum ask doktorumu oldunkaydirigubbakcemile3
bana bı recete varmı bocugum varmı solresenağlama
topiğin sultanı gelmişşşş !!! :dance:
Aman efenim estağfurullah, Sultan falan ne haddimize. Sultan deyince hep aklıma bi hikaye gelir bakın anlatayım size de.
Padişah veziri çağırtıp "Bana özrü kabahatinden büyük lafının ne anlama geldiğini açıkla" demiş. Peki Padişahım demiş Vezir.
Bir kaç gün sonra Padişah merdivenlerden çıkıyormuş, Vezir gizlice arkasından sokulup Padişahı arkadan parmağıyla bi dürtmüş malum yerden. Padişah kudurmuş sinirinden, breee hoşşşiiik (!) bu ne cür'et diye kükremiş.
Vezir de "çok özür dilerim Padişahım, ben sizi Sultan sandım" demiş.... :roflol: :roflol:
İşte özrü kabahatinden büyük böyle bir şey... Sultan deyince hep bu gelir aklıma.
bocugum ask doktorumu oldunkaydirigubbakcemile3
bana bı recete varmı bocugum varmı solresenağlama
ivalla çok iyi bi doktor, tavsiye ederim, benim reçeteyi kullan sende, gülümseyeceğin şeyleri yap dedi bana, teşhisi de ilk gün sendromlarıymışım, sıyırmamışım yani...:1rolleyes:
Sınavlarım mı hatırlatma böcüm yaa...Tam bi rezalet...
valla çok iyi bi doktor, tavsiye ederim, benim reçeteyi kullan sende, gülümseyeceğin şeyleri yap dedi bana, teşhisi de ilk gün sendromlarıymışım, sıyırmamışım yani...:1rolleyes:
i
yaa evet süperim demi ... ama yakında basarlar burayı "şok şok şok ... sahte aşk doktoru kalbi kırıklara sahte reçetelerde tedavi uyguluyor ..." diye ... lülülülülülü
Kız böcük...Hani buluşacaktık nooldu ona :roflol:
Aman efenim estağfurullah, Sultan falan ne haddimize. Sultan deyince hep aklıma bi hikaye gelir bakın anlatayım size de.
Padişah veziri çağırtıp "Bana özrü kabahatinden büyük lafının ne anlama geldiğini açıkla" demiş. Peki Padişahım demiş Vezir.
Bir kaç gün sonra Padişah merdivenlerden çıkıyormuş, Vezir gizlice arkasından sokulup Padişahı arkadan parmağıyla bi dürtmüş malum yerden. Padişah kudurmuş sinirinden, breee hoşşşiiik (!) bu ne cür'et diye kükremiş.
Vezir de "çok özür dilerim Padişahım, ben sizi Sultan sandım" demiş.... :roflol: :roflol:
İşte özrü kabahatinden büyük böyle bir şey... Sultan deyince hep bu gelir aklıma.
kızlar asahısı baya dolu masallah
8kullanıcı :))
ya zaten sen supersın sendrom falanda yok sendesırnaşık şey
hep bole ol:teselli:
saolsun bocuk ıyı recete yazar
bu ıse kalkısmadan banada recetesız ıyı gelmıstıkaydirigubbakcemile3
ya zaten sen supersın sendrom falanda yok sendesırnaşık şey
hep bole ol:teselli:
saolsun bocuk ıyı recete yazar
bu ıse kalkısmadan banada recetesız ıyı gelmıstıkaydirigubbakcemile3
Bugün biraz daha iyiyim kızlar şükür, teşekkür ederim hepinize, aslında akşamları uğrayayım istiyorum ama malum çocukların dönem tatili, bilgisayar bana kalmıyor kuzucuktan :) O yüzden uğrayamıyorum pek ama maşallah siz çok güzel idare ediyorsunuz izliyorum. Nerelerden nerelere geldik di mi.
Ya yalnız ben Jeli'yi merak ettim, Ege demişti galiba iyiymiş, abisi gelmiş izne diye ama buraya gelip seviyoraaaaammmm, ağlıyoraaaammmm, bohhhuuuuuu demesini özledim zillinin :)) Hoş bir dönem onu yerden kazımak zorunda kaldıysak da yine de benim umduğumdan çok daha güçlü çıktı maşallah.
önce ben yandım demek, abooovvv
Böcüğün teşhisleri çok iyidir. Satır aralarını pek güzel okur sonra öyle bi yorum yapar ki bakar kalırsın bön bön :roflol:
Maşallah diyelim
Böcüğüm ben gelecek hafta sonu rahata kavuşuyorum artıkHaftaya planlarız perşembe veya cumadan...
o seniin süperliğin canım, ya valla burda iyi oluyorum ben, evde böhüü kıvamındayım, burda deliliğe vuruyorum -tatlicadiarzu-
ben hatırlayamadım... ne yaptım yahu :uhm: anlat da şımarayım madem sırnaşık şey
hihoyyytkaydirigubbakcemile
recetesız dedım ya
hep yanımda olun moral verdın akıl verdın daha ne olsun
ılla racetemı lazımsositososito
ayy kuzucuğunu sevsinler... ne güzel hasret gideriyorsunuz...
jeli ii monacım ya... uğramış akşam... konuşuyoruz ama öylesine demiş... başka bişi demeden kaçmış... doğru yolda yani ...
kuzunu yesınler senın op bızım ıcınkaydirigubbakcemile5
valla orasını ben bilemicem -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?