Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bocugum ask doktorumu oldunkaydirigubbakcemile3
bana bı recete varmı bocugum varmı solresenağlama

valla çok iyi bi doktor, tavsiye ederim, benim reçeteyi kullan sende, gülümseyeceğin şeyleri yap dedi bana, teşhisi de ilk gün sendromlarıymışım, sıyırmamışım yani...:1rolleyes:

ya değiştirmeyin nick... valla ben zor alışıyorum...
neyse ya nelere alışılmıyor değil mi ... :)

topiğin sultanı gelmişşşş !!! :dance:

Aman efenim estağfurullah, Sultan falan ne haddimize. Sultan deyince hep aklıma bi hikaye gelir bakın anlatayım size de.

Padişah veziri çağırtıp "Bana özrü kabahatinden büyük lafının ne anlama geldiğini açıkla" demiş. Peki Padişahım demiş Vezir.
Bir kaç gün sonra Padişah merdivenlerden çıkıyormuş, Vezir gizlice arkasından sokulup Padişahı arkadan parmağıyla bi dürtmüş malum yerden. Padişah kudurmuş sinirinden, breee hoşşşiiik (!) bu ne cür'et diye kükremiş.
Vezir de "çok özür dilerim Padişahım, ben sizi Sultan sandım" demiş.... :roflol: :roflol:

İşte özrü kabahatinden büyük böyle bir şey... Sultan deyince hep bu gelir aklıma.

kaydirigubbakcemile3 sultanım çok yaşa

bocugum ask doktorumu oldunkaydirigubbakcemile3
bana bı recete varmı bocugum varmı solresenağlama

valla çok iyi bi doktor, tavsiye ederim, benim reçeteyi kullan sende, gülümseyeceğin şeyleri yap dedi bana, teşhisi de ilk gün sendromlarıymışım, sıyırmamışım yani...:1rolleyes:
i

yaa evet süperim demi ... ama yakında basarlar burayı "şok şok şok ... sahte aşk doktoru kalbi kırıklara sahte reçetelerde tedavi uyguluyor ..." diye ... lülülülülülü

Sınavlarım mı hatırlatma böcüm yaa...Tam bi rezalet...

peki ben sormıım ... ama onlar da düzelsin madem sengözlerimebaksanab
"peki anne " dediğini duyar gibi oldum ama neyseee kaydirigubbakcemile3

ya zaten sen supersın sendrom falanda yok sendesırnaşık şey
hep bole ol:teselli:

saolsun bocuk ıyı recete yazar
bu ıse kalkısmadan banada recetesız ıyı gelmıstıkaydirigubbakcemile3

Bugün biraz daha iyiyim kızlar şükür, teşekkür ederim hepinize, aslında akşamları uğrayayım istiyorum ama malum çocukların dönem tatili, bilgisayar bana kalmıyor kuzucuktan :) O yüzden uğrayamıyorum pek ama maşallah siz çok güzel idare ediyorsunuz izliyorum. Nerelerden nerelere geldik di mi.

Ya yalnız ben Jeli'yi merak ettim, Ege demişti galiba iyiymiş, abisi gelmiş izne diye ama buraya gelip seviyoraaaaammmm, ağlıyoraaaammmm, bohhhuuuuuu demesini özledim zillinin :)) Hoş bir dönem onu yerden kazımak zorunda kaldıysak da yine de benim umduğumdan çok daha güçlü çıktı maşallah.

Kız böcük...Hani buluşacaktık nooldu ona :roflol:

bitsin sınavlar buluşalım valla... ama yakaya kırmızı karanfil takan ben olmam baştan söyleyeyim ... kaydirigubbakcemile3

ayy süpermiş yaaa... iyisin demi monacım... her lafa girmekten sana soramadım -tatlicadiarzu-

Böcüğün teşhisleri çok iyidir. Satır aralarını pek güzel okur sonra öyle bi yorum yapar ki bakar kalırsın bön bön :roflol:

o seniin süperliğin canım, ya valla burda iyi oluyorum ben, evde böhüü kıvamındayım, burda deliliğe vuruyorum -tatlicadiarzu-

ben hatırlayamadım... ne yaptım yahu :uhm: anlat da şımarayım madem sırnaşık şey

ayy kuzucuğunu sevsinler... ne güzel hasret gideriyorsunuz...
jeli ii monacım ya... uğramış akşam... konuşuyoruz ama öylesine demiş... başka bişi demeden kaçmış... doğru yolda yani ...

önce ben yandım demek, abooovvv

valla orasını ben bilemicem -tatlicadiarzu-

Böcüğün teşhisleri çok iyidir. Satır aralarını pek güzel okur sonra öyle bi yorum yapar ki bakar kalırsın bön bön :roflol:

ya sorma satır arası sapığıyım ben... ya şu benimkinin sitesindeki yazıları ezberledim nerdeyse... satır arası ; nokta virgül incelicem diye... vallahi elimde bir büyütecim eksikti... bu cümleyi kime demiş... hımm o zaman bir önceki sayfaya bakıım hangi dertli çocuğa yazmış bunu... hımm tamam burda şunu demiş diye... ama sonuçta anlayacağımı anladım...
süper oldu yani ... kaydirigubbakcemile3

Maşallah diyelim

Böcüğüm ben gelecek hafta sonu rahata kavuşuyorum artık Haftaya planlarız perşembe veya cumadan...

anlaştıık cicim ... valla çok sevinirim yerimseniben

o seniin süperliğin canım, ya valla burda iyi oluyorum ben, evde böhüü kıvamındayım, burda deliliğe vuruyorum -tatlicadiarzu-

ozaman hep burda ol
bende burda dagıtıyorum yalnız kalınca ıyı olmuyo benım ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…