Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

aa noluyo ayol kim kimi çatlatıyoo gel monam gelll sen serenderde güzel bi pasta ısmarlıyım sana çatlayın sizdeee

angaralılaaarr bakın bu hatunlar dalga geçiyo bizle,sen iyileşmedinmi daha monacım buluşma günümüzü ayarlayalım artık diğer ankaralılar topiğe geldiklerindee

kızlar ben çıkıyorum canlarımm, biraz erken çıkayım bugün de biraz toparlanayım. ritmik müzikler alayım yanıma, cızdık cızdık giderim artık :)) çok öptüm sizi, sanal alemden biyere gitmiyorum nasılsa a.s.
hepinize iyi akşamlar, iyi haftasonları, moralinizi yükselten gelişmeler sizi bulsun inşallah :Saruboceq:

iyi yolculuklar canımm hep ritmik müzikler dinle çok iyi geliyo valla :1hug:

yok şasecim çıkarken maili görünce yine açtım :))) teşekkür ederim... görüşürüz

nilcim sağol, sende öyle yap canım, hiçkimse canımızdan kıymetli değil !!!

selam kizlar ben geldim o kadar cok sayfa varki okuyamadim yaa bir sürü

ben pek konusmuyorum nasil anlatsam cok tuhafiz zaten beyefendinin sinavi var pek girmiyor msne

yani böyle lailailom degilim henüz

yıpranma jelibonum yeter artık... herşey olacağına varır... üzerinde de düşünmemeye çalış... gelirse msne konuşursunuz... ararsa konuşursunuz... en azından şimdi o peşinde demi ?

bu arada benimki başkası için acı çekiyor...2 gün önce öğrendim... ve artık hiç umut yok... yoluma gideceğim... yeterdi zaten beklediğim... sen de bunu düşün ... yeter üzüldüğün...

nolmuş nolmuş, niye yıpranıyosun jelicim, herkes senden bahsediyo, merak ediyoruz diye, bende nacizane iyi dinleyiciyimdir.

haftasonu için lost indiriyorum şimdi... gömülcem bilgisayarıma lost izlicem... film izlicem :)
linki bulana kadar canım çıktı...
bu işleri hep o yapardı ama artık iş başa düştü ... o yok diye losttan mahrum kalamam değil mi :))

zor oldu ama başardım ... :)

mahrum kalma tabi böcükcüm bak onsuzda herşeyi yapabılıyosun böyle düşün gün gelecek karşımıza öle birileri cıkcakki inşallah onlarla herşeyi paylaşıcaz aşkı sevgiyi dostlugu ben hep bunu diliyorum ve inanıyorum bigün olacak bılıyorum zaten bu umut beni ayakta tutana.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…